Udlejning af lager

Som lokaleejer kan du foretage en udlejning af lager, eller en del af lageret. I så fald skal du tage udgangspunkt i erhvervslejeloven.

Annoncering af udlejning af lager

Virksomhedslokaler.dk er Danmarks førende lokaleportal og har mange lokalesøgere - herunder lokalesøgere der leder efter udlejning af lager.

Opret gratis annonce for udlejning af lager på Virksomhedslokaler - klik her...

Kontrakt ved udlejning af lager

I forhold til udlejning af et lager, er det bedst at bekræfte hvad der er blevet talt mundtligt om mellem udlejer og lejer på skrift.

Når du udlejer et lager kan din lejer kræve en skriftlig lejekontrakt. Kontrakten om udlejning af lageret skal indeholde oplysninger om bl.a. om lejeren har adgang til køkken, toilet osv, om betalingsbetingelser, forbrug af lys, vand og varme, lagerets stand ved indflytning og aftale om stand ved fraflytning, eventuelle regler om støj osv.

Information om udlejning af lager for lejere

Som lejer skal du ofte betale et depositum, som sikrer dig mod misligholdelse fra lejerens side. Depositum skal betales tilbage, hvis lejer efterlader lageret i samme stand som da den blev overtaget. Hvis der undervejs i lageret er noget, der er beskadiget af lejer, går depositummet til beskadigelsen.

Søger du lager til leje? Klik her for en oversigt over hvilke lagere der udlejes... 

Se også:

Om udlejning af lager på udlejditlokale.dk
Udlejning af lokaler
Udlejning af klinik
Udlejning af kontor
Udlejning af butik