Udlejning af klinik

Som lokaleejer kan du foretage en udlejning af klinik, eller en del af klinikken. I så fald skal du tage udgangspunkt i erhvervslejeloven.

Annoncering af udlejning af klinik

Virksomhedslokaler.dk er Danmarks førende lokaleportal og har mange lokalesøgere - herunder lokalesøgere der leder efter udlejninger af klinikker.

Opret gratis annonce for udlejning af klinik på Virksomhedslokaler - klik her...

Kontrakt ved udlejning af klinik

I forhold til udlejning af en klinik, er det bedst at bekræfte hvad der er blevet talt mundtligt om mellem udlejer og lejer på skrift.

Når du udlejer en klinik kan din lejer kræve en skriftlig lejekontrakt. Kontrakten om udlejning af klinikken skal indeholde oplysninger om bl.a. om lejeren har adgang til kælder og have, betalingsbetingelser, forbrug af lys, vand og varme, klinikkens stand ved indflytning og aftale om stand ved fraflytning, eventuelle regler om støj osv.

Information om udlejning af klinik for lejere

Som lejer skal du ofte betale et depositum, som sikrer dig mod misligholdelse fra lejerens side. Depositum skal betales tilbage, hvis lejer efterlader klinikken i samme stand som da den blev overtaget. Hvis der undervejs i klinikken er noget, der er beskadiget af lejer, går depositummet til beskadigelsen.

Søger du klinik til leje? Klik her for en oversigt over hvilke klinikker der udlejes... 

Se også:

Om udlejning af klinik på udlejditlokale.dk
Udlejning af lokaler
Udlejning af kontor
Udlejning af lager
Udlejning af butik