Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Kontorhoteller til leje i København

Se alle kontorhoteller i København herunder. Hvis du leder efter et kontorhotel København, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle kontorhoteller i København i vores database. Find dit nye kontorhotel i København her. God fornøjelse. Mere info om kontorhoteller i København.

Lav en søgeagent og få besked om nye kontorhoteller

193 lokaler fundet

Hvad er et kontorhotel?

Et kontorhotel er en erhvervsbygning, hvor der udlejes servicerede kontorer. Kontorhoteller er kendetegnet ved en høj grad af service, hvor udlejeren varetager driften af faciliteter som eksempelvis alarmsystemer, internet og bredbånd, konferencelokaler og møderum, sanitet, maling mv. Nogle kontorhoteller tilbyder telefonpasning/callcenter, og virtuelle adresser hvortil post leveres og videresendes.

Når du lejer et kontor i et kontorhotel, opnår du en høj grad af fleksibilitet. Der er som regel en kort bindingstid på lejekontrakten, så du hurtigt kan opsige lejeaftalen hvis du har brug for større eller mindre kontorlokaler.

Kontorhoteller i København

Søger du kontorhoteller i København, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kontorhoteller i København.

Du kan se listen med kontorhoteller i København herover. Vi har samlet alle kontorhoteller, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i København. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kontorhoteller i København, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af København, hvor du gerne vil leje kontorhoteller, og se hvilke ejendomme der har ledige kontorhoteller til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kontorhoteller der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kontorhoteller i København, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i København, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i København, kontorpladser i København, kontorlokaler i København, kontorer i København, kliniklokaler i København, lagerlokaler i København, lokaler i København, lokaler til værksted i København, lokaler til showroom i København, lokaler i København, erhvervslokaler i København, restaurantlokaler i København, produktionslokaler i København, erhvervslejemål i København, klinikfællesskaber i København, kontorfællesskaber i København eller kontorhoteller i København. Få besked om nye kontorhoteller i København ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du kontorhotel i København

Har du brug for hjælp til at finde kontorhotel i København? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter kontorhotel i København. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte kontorhotel i København!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for kontorhoteller, lejlighed til leje, værelse til leje eller hus til leje i København. Hvor mange m2 skal kontorhotellet være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i København skal beliggenheden være - skal kontorhotellet ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal kontoret ligge på? Skal kontorhotellet ligge i naturskønne omgivelser?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2 Søg på nettet efter kontorhoteller i København

Når du søger kontorhoteller i København, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kontorhoteller til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kontorhoteller på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kontorhoteller på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i København, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i København, kontor til leje i København, lager til leje i København, værksted til leje i København, showroom til leje i København, lokale til leje i København, erhvervslokale til leje i København, restaurant til leje i København, produktion til leje i København, butikslokaler til leje i København, butikker til leje i København, kontorlokaler til leje i København, lagerlokaler til leje i København, lokaler til leje i København, værksted til leje i København, lokaler til showroom til leje i København, erhvervslokaler til leje i København, restauranter til leje i København, restaurantlokaler til leje i København, produktionslokaler til leje i København, butikslokaler i København, kontorpladser i København, kontorlokaler i København, kontorer i København, lagerlokaler i København, lokale i København, lokaler til værksted i København, lokaler til showroom i København, lokaler i København, erhvervslokaler i København, restaurantlokaler i København, produktionslokaler i København, erhvervslejemål i København, klinikfællesskaber i København, kontorfællesskaber i København, kontorhoteller i København, butik i København, kontor i København, kontorplads i København, arbejdsplads i København, lager i København, lokale i København, værksted i København, showroom i København, erhvervslokale i København, restaurantlokale i København, produktionslokale i København, erhvervslejemål i København, klinikfællesskab i København, kontorfællesskab i København, kontorhotel i København, ledige butikslokaler i København, ledige kontorpladser i København, ledige kontorlokaler i København, ledige kliniklokaler i København, ledige kontorer i København, ledige lagerlokaler i København, ledige lokaler i København, ledige lokaler til værksted i København, ledige lokaler til showroom i Københavnledige erhvervslokaler i København, ledige restaurantlokaler i København, ledige produktionslokaler i København, ledige erhvervslejemål i København, ledige klinikfællesskaber i København, ledige kontorfællesskaber i København eller ledige kontorhoteller i København, butikslejemål i København, kontorlejemål i København, kliniklejemål i København, lagerlejemål i København, værksted i København, showroom i København, lokaler i København, erhvervslokale i København, ledige butikslejemål i København, restaurantlejemål i København, butik til afståelse i København, butikslokaler til afståelse i København, restaurant til afståelse i København og restaurantlokaler til afståelse i København.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kontorhoteller i København, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af kontorhotellet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye kontorhotel i København og du har en aftale med udlejeren om at det skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kontorhotellet, er det ikke sikkert, at han må fremleje kontorlokalet til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje kontoret.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på kontoret eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye kontorhoteller. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kontorhoteller til leje i København

Søger du kontorhoteller til leje i København, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for kontorhoteller og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kontorhoteller til leje i København.

Når du søger kontorhoteller til leje, kan der være stor forskel på standen af kontorhotellerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje kontorhoteller, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer kontor i et kontorhotel.

Du kan se listen med kontorhoteller til leje i København herover. Vi har samlet alle kontorhoteller, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i København. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje i København, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i København, butikker til leje i København, kontorlokaler til leje i København, lagerlokaler til leje i København, lokaler til leje i København, værksted til leje i København, lokaler til showroom til leje i København, erhvervslokaler til leje i København, kliniklokaler til leje i København, restauranter til leje i København, restaurantlokaler til leje i København eller produktionslokaler til leje i København.

Kontorhotel i København

Søger du et kontorhotel i København, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt kontorhotel i København.

Du kan se listen med kontorhoteller i København herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i København. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange kontorhoteller i København, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kontorhotel til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kontorhotel i København

Når du leder efter et kontorhotel i København, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det kontorhotel, som du lejer, hverken er for små eller for store. Kontorhotellet skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Kontorets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dit nye kontorhotel i København

Når du leder efter kontorhoteller i København, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dit nye kontorhotel. Placeringen af kontorhotellet er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i København.

Find kontorhoteller i København

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i København, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i København, kontorpladser i København, kontorlokaler i København, kontorer i København, kliniklokaler i København, lagerlokaler i København, lokaler i København, lokaler til værksted i København, lokaler til showroom i København, lokaler i København, erhvervslokaler i København, restaurantlokaler i København, produktionslokaler i København, erhvervslejemål i København, klinikfællesskaber i København, kontorfællesskaber i København eller kontorhoteller i København. Få besked om nye kontorhoteller i København ved at lave en søgeagent.

Kontorhotel til leje i København

Søger du kontorhotel til leje i København, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et kontorhotel til leje i København.

Når du leder efter et kontorhotel til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kontorhoteller til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kontorhotel der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et kontorhotel i en af de dyrere områder, eller er det okay med et kontorhotel i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kontorhoteller til leje i København herover. Vi har samlet alle kontorhoteller der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i København. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i København, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i København, kontor til leje i København, lager til leje i København, værksted til leje i København, klinik til leje i København, showroom til leje i København, lokale til leje i København, erhvervslokale til leje i København, restaurant til leje i København eller produktion til leje i København. Få besked om nye kontorhoteller til leje i København ved at lave en søgeagent.

Ledige kontorhoteller i København

Søger du et lejemål eller ledige kontorhoteller i København, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige kontorhoteller i København.

Du kan se listen med ledige kontorhoteller i København herover. Vi har samlet alle kontorhoteller, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i København. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type ledige lokaler i København, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i København, ledige kontorpladser i København, ledige kontorlokaler i København, ledige kliniklokaler i København, ledige kontorer i København, ledige lagerlokaler i København, ledige lokaler i København, ledige lokaler til værksted i København, ledige lokaler til showroom i København, ledige lokaler i København, ledige erhvervslokaler i København, ledige restaurantlokaler i København, ledige produktionslokaler i København, ledige erhvervslejemål i København, ledige klinikfællesskaber i København, ledige kontorfællesskaber i København eller ledige kontorhoteller i København. Få besked om ledige kontorhoteller i København ved at lave en søgeagent.

Mange populære bydele i København

Når man skal finde ud af hvor man skal leje lokaler i København, kan man let blive forvirret. For København er ikke bare én by, som mange andre byer. København består af adskillige bydele, der har hver sin stil og stemning.

De største bydele i København er:

Frederiksberg
Østerbro
Vesterbro
Nørrebro
Indre By/København K
Amager


Lej kontorhotel på Frederiksberg – få lokaler lige ved CBS

Det er meget populært at leje kontorhotel på Frederiksberg, da Frederiksberg er et af de mest trendy steder i København.

Nogle af byens dyreste og mest eksklusive Kontorhotel til leje er på Frederiksberg. Derudover er Frederiksberg et område, hvor du finder gode shopping muligheder i form af Frederiksberg Centeret, hurtig adgang til offentlig transport i form af både buser og metrolinjer.

Og sidst men ikke mindst, så ligger en lang række fakulteter fra Københavns Universitet samt ikke mindst Copenhagen Business School midt på Frederiksberg, hvilket gør det til et meget eftertragtet område at bo i for særlig studerende. Det betyder at det er meget let at rekruttere studentermedhjælpere, når man driver virksomhed fra Frederiksberg.

Lej kontorhotel på Østerbro – lokaler lige ved søerne

Et andet sted hvor det er meget populært at leje kontorhotel er på Østerbro. På Østerbro finder du masser af hyggelige gader med små nichebutikker, skøn natur i form af Fælledparken og ikke mindst et hyggeligt natte- og byliv, der er domineret af små barer og mindre klubber.

Østerbro er samtidig et af de mest rolige kvarterer i København. Man kan godt sige at Østerbro er ’kedeligt’ sammenlignet med både Nørrebro og Vesterbro, men hvis man godt kan lide, at der er stille om aftenen, så vil du ikke blive skuffet.

På Østerbro finder du også bydelen Nordhavn, der er et af de steder i København hvor der bygges allermest i disse år.

Lej kontorhotel på Vesterbro – Bydelen der aldrig sover

Vesterbro er på mange måder det modsatte af Østerbro. Her er der altid liv – og det er ikke en overdrivelse at sige, at Vesterbro er bydelen ’der aldrig sover’. Vesterbro har mange spændende lokaler og det er meget eftertragtet at leje kontorhotel på Vesterbro, hvis du er en kreativ virksomhed

I gamle dage var Vesterbro et arbejder- og industrikvarter, hvor særligt slagterindustrien dominerede i kødbyen. Men sådan er det ikke længere. Bydelen har gennemgået en stor udvikling og i dag er den gamle kødby helt forandret. Her finder du i dag massevis af gode restauranter, barer, klubber og ikke mindst biografer. Her er der altid liv, og med sin placering midt inde i Københavnen kommer du aldrig til at være langt fra noget.

Lej kontorhotel på Nørrebro og oplev København mest mangfoldige bydel

Ligesom Vesterbro, er Nørrebro et af Københavns mest kulørte og mangfoldige kvarterer, hvilket betyder at det er meget interessant for kreative virksomheder at leje kontorhotel på Nørrebro. Det er også her de unge og studerende holder til, hvilket betyder at det er meget let at rekruttere studentermedhjælpere hvis man driver virksomhed på Nørrebro

Her ligger der ligesom på Vesterbro massevis af restauranter, barer og natklubber, som du skal glæde dig til at opleve. Et af de mest populære steder at bo på Nørrebro er ved Nørrebros runddel ved Assistens Kirkegård samt i Stefansgade.

Lej kontorhotel på Amager og oplev det nye København

Et sidste sted som er værd at fremhæve ved København, er Amager. Amager er en del af København – men ikke hvis du spørger en indfødt amagergenser.

Amager huser dog mere end 200.000 af alle Københavnere og er generelt et område, der har været præget af stor udvikling de sidste mange år.

Du finder alle typer lokaler på Amager , men specielt hvis du søger kontorhotel til leje er Amager et interessant sted at kigge hen. Siden Københavns Lufthavn ligger på Amager har du altid nem adgang til metrolinjerne, så du kan komme vidt omkring i København på kort tid.

Kom hurtigt rundt i København uanset hvor du bor

København har landets absolut bedste offentlige transportsystem. Det vil sige, at uanset hvor du vælger at bo i København, så kan du komme fra den ene ende af byen til den anden på relativt kort tid, enten med tog, bus eller metro.

Derudover har København også et fantastisk vejnet af cykelstier i høj kvalitet. Her kan du føle dig helt tryg imens du tramper i pedalerne og suser igennem byen.

Veje med ledige erhvervslejemål i København