Undersøgelser og trends

 • Bæredygtighedstrends i Erhvervsejendomme Bæredygtighedstrends i Erhvervsejendomme 26. juni 2023

  Industrien for erhvervsejendomme står overfor nye udfordringer og muligheder i det grønne skifte. Med en stigende efterspørgsel på bæredygtighed fra både forbrugere, investorer og regeringer, er virksomhederne nødt til at tilpasse sig og integrere bæredygtighed i deres strategier. I denne blog post vil vi dykke ned i de nyeste bæredygtighedstrends inden for erhvervsejendomme.

  Læs mere
 • Teknologiens Rolle i Fremtidens Erhvervsejendomme Teknologiens Rolle i Fremtidens Erhvervsejendomme 26. juni 2023

  Vi står over for en teknologisk revolution i erhvervsejendomssektoren, hvor digital innovation ændrer måden, vi bygger, administrerer og bruger erhvervsejendomme på. Disse ændringer har potentiale til at forvandle ejendomsbranchen, skabe øget effektivitet, og muliggøre bedre oplevelser for brugere af disse rum.

  Læs mere
 • Påvirkningen af COVID-19 på Markedet for Erhvervsejendomme Påvirkningen af COVID-19 på Markedet for Erhvervsejendomme 26. juni 2023

  I løbet af de sidste par år har verden oplevet en hidtil uset begivenhed - COVID-19 pandemien. Denne har haft betydelige konsekvenser for mange aspekter af vores liv og økonomi, herunder markedet for erhvervsejendomme. Denne blog vil fokusere på, hvordan COVID-19 har påvirket dette marked, både i form af udfordringer og muligheder, og vil også se på, hvad fremtiden måske har i vente.

  Læs mere