Om Virksomhedslokaler.dk

Virksomhedslokaler.dk må kun anvendes af virksomheder. Du må ikke anvende Virksomhedslokaler.dk som forbruger. Virksomhedslokaler.dk er Danmarks store søgemaskine for ledige erhvervslokaler. Vi samler næsten alle ledige lokaler og næsten alle lokalesøgende virksomheder ét sted. Du skal være Betalingsbruger for at få adgang til alle services og fordele. Betalingsbrugerproduktet er i abonnementsform. Der er ingen bindinger på abonnementet, som altid kan opsiges til udgangen af en periode. Læs ned for mere info.

Virksomhedslokaler.dk er dels en automatisk markedsplatform, hvor brugere kan lægge brugergenereret indhold op i form af lokaler eller lokalesøgerannoncer, hvor brugere kan komme i direkte kontakt med hinanden og hvor brugere kan tilgå relevante søgeresultater i form af lokaler eller lokalesøgerannoncer.

Virksomhedslokaler.dk er dels en lokalesøgemaskine, der samler - aggregerer - alle ledige lokaler til leje på markedet. Det sker via intelligente robotter der konstant screener Nettet for ledige lokaler. Hvis robotten støder på et lokale, der ikke allerede er i søgemaskinen, lægges dette lokale ind i søgemaskinen i Danmark, som et søgeresultat, således at du som lokalesøger kan fremsøge lokalet og blive linket videre til originalkilden. 

Lokalerne på Virksomhedslokaler.dk stammer fra tre forskellige kilder
1: Lokaleudbyderne lægger selv deres lokaler direkte op på Virksomhedslokaler.dk.
2: Lokaleudbyderne beder Virksomhedslokaler.dk om at sikre, at der er en konstant opdateret version af deres ledige lokaler på Virksomhedslokaler.dk.
3: Virksomhedslokaler.dk´s automatiske robotter screener nettet for ledige lokaler, der ikke allerede findes i Virksomhedslokaler.dk´s søgemaskine. 

Lokalesøger: Ikke betalende bruger versus Betalingsbruger
1: Som lokalesøger kan du anvende lokalesøgemaskinen således uden at betale: Du kan lave en lokalesøger-profil, hvor lokaleudbydere der er Betalingsbrugere kan kontakte dig, du får besked om relevante lokaler per mail og du kan kontakte de lokaleudbydere, der har opgraderet til Betalingsbrugere.
2: Som lokalesøger får du disse fordele ved at opgradere til Betalingsbruger: Din lokalesøger-profil bliver fremhævet og placeret højere i søgeresultaterne, du får hurtigere mail-besked om de mest eftertragtede lokaler, og du får adgang til alle lokaler i søgemaskinen (hvis et lokale er lagt op af en lokaleudbyder, kan du få dennes kontaktinfo, hvis en lokaler hentet ind af crawleren kan du gå til originalkilden).

Lokaleudbyder: Ikke betalende bruger versus Betalingsbruger
1: Som lokaleudbyder kan du bruge søgemaskinen således uden at betale: Du kan lave en lokaleannonce, hvor lokalesøgere der er Betalingsbrugere kan kontakte dig, du får besked om relevante lokalesøgere per mail og du kan hente kontaktdata på de lokalesøgere, der selv har opgraderet til Betalingsbrugere.
2: Som lokaleudbyder får du disse fordele, når du opgraderer til Betalingsbruger: Din lokale-annonce placeres højere i søgeresultaterne, det bliver gratis for alle lokalesøgere at kontakte dig via din annonce og du kan kontakte alle lokalesøgere.

Betalingsbruger er et abonnement
Når du opgraderer til Betalingsbruger tegner du et abonnement, som du selv skal stoppe, når du ikke længere har brug for det længere - typisk fordi du har fundet dit nye lokale eller har udlejet dine lokaler. Årsagen til at produktet er i abonnementsform er at der store forskelle på, hvornår en bruger finder hvad han søger. Nogle bruger fx 5 dage på at finde en lokale mens andre bruger 2 måneder. Vi har valgt at lave, så de der fx finder en lokale hurtigt – i løbet af få dage -  ikke ender op med en resterende abonnementsdel, som de ikke kan anvende.

Adresse:
Virksomhedslokaler.dk: Social Housing Media ApS,
Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C
CVR-nummer: 38 85 49 25

Vi kan altid kontaktes på support@virksomhedslokaler.dk– og vi svarer som regel hurtigt.