Frederiksværk: Virksomheder i forandring

Frederiksværk er en erhvervsby med en lang tradition for industri. Byen har en central beliggenhed i Nordsjælland, tæt på både København og Helsingør. Det giver byen gode transportmuligheder og adgang til et stort arbejdsmarked.
19. marts 2024 | Skrevet af: Leonora Jensen
Frederiksværk: Virksomheder i forandring

Frederiksværk er en erhvervsby med en lang tradition for industri. Byen har en central beliggenhed i Nordsjælland, tæt på både København og Helsingør. Det giver byen gode transportmuligheder og adgang til et stort arbejdsmarked.

Frederiksværk som erhvervsby

Frederiksværk er en mangfoldig erhvervsby med en bred vifte af virksomheder. Byens vigtigste industriområder er:

Industri: Frederiksværk har en lang tradition for industri, og byen er stadig hjemsted for en række industrivirksomheder, herunder stålindustrien, elektronikindustrien og medicinalindustrien.

Service: Frederiksværk har et bredt udvalg af servicevirksomheder, herunder butikker, restauranter, hoteller og turistvirksomheder.

Forskning og udvikling: Frederiksværk er hjemsted for en række forsknings- og udviklingsvirksomheder, herunder Danfoss, DTU Frederiksværk og Teknologisk Institut.

Frederiksværk har stort fokus på innovation og vækst. Byen har en række initiativer, der skal understøtte udviklingen af ​​nye virksomheder og skabe arbejdspladser.

Her er nogle af de særlige kendetegn ved Frederiksværk som erhvervsby:

  1. En central placering: Frederiksværk ligger i den nordvestlige del af Region Hovedstaden tæt på både København og Helsingør. Denne centrale beliggenhed giver byen gode transportmuligheder og adgang til et stort arbejdsmarked.
  2. En mangfoldig erhvervsstruktur: Frederiksværk er en mangfoldig erhvervsby med en bred vifte af virksomheder. Dette giver byen modstandskraft og modstandsdygtighed over for økonomiske udsving.
  3. Stort fokus på innovation: Frederiksværk har stort fokus på innovation og vækst. Byen har en række initiativer, der skal understøtte udviklingen af ​​nye virksomheder og skabe arbejdspladser.

Frederiksværk er en attraktiv erhvervsby med gode muligheder for både etablerede og nye virksomheder.

Transport i Frederiksværk

Frederiksværk har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger tæt på både København og Helsingør, hvilket giver gode muligheder for at komme til og fra byen med bil, tog eller bus.

Frederiksværk is located on the E47, which løber fra København mod sydvest og ender ved Køge. Byen har også gode forbindelser til de øvrige dele af Nordsjælland.

Frederiksværk Station ligger på den lille Nordbanen, der forbinder København og Helsingør. Der er togforbindelser til København hver time i dagtimerne.

Frederiksværk har et godt udbud af busforbindelser. Der er busforbindelser til København, Helsingør, Hillerød og andre byer i Nordsjælland.

Frederiksværk har også gode transportmuligheder for varer. Byen har en havn, der er en vigtig transport. Der er også gode muligheder for at transportere varer med lastbil eller tog.

Frederiksværk har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger tæt på både København og Helsingør, hvilket giver gode muligheder for at komme til og fra byen med bil, tog eller bus. Byen har også gode transportmuligheder for varer.

Tal om Frederiksværk

  • Indbyggertal: 12.815 (2023)
  • Gennemsnitlig indkomst: 625.000 kr. (2022)
  • Antal virksomheder: 1.500
  • Antal ansatte: 12.000

Frederiksværk's største virksomheder

Frederiksværk er en by med et aktivt erhvervsliv. Byen er hjemsted for en række forskellige virksomheder, herunder producenter af plastemballage, biobrændstoffer, elektriske installationer og brolægning.

Firmaidræt Frederiksværk

Firmaidræt Frederiksværk is a sports club that offers a wide range of activities for employees in the Frederiksværk area. The association offers, among other things, badminton, swimming, chess, yoga, and fitness. Firmaidræt Frederiksværk is a non-profit organization run by volunteers.

Knudsen Plast A/S

Knudsen Plast A/S er producent af plastemballage. Virksomheden blev grundlagt i 1964 og har i dag over 100 ansatte. Knudsen Plast A/S er en markedsledende virksomhed inden for produktion af plastemballage til fødevarer, drikkevarer og industri.

Biosa Danmark ApS

Biosa Danmark ApS er producent af biobrændsel. Virksomheden blev grundlagt i 2008 og har i dag over 50 ansatte. Biosa Danmark ApS er en af ​​de førende producenter af biobrændstof i Danmark. Virksomheden producerer biobrændsel af træflis, halm og andre biomassematerialer.

ElectroCare Frederiksværk

ElectroCare Frederiksværk er en elinstallationsvirksomhed. Virksomheden blev grundlagt i 1982 og har i dag over 20 ansatte. ElectroCare Frederiksværk er en af ​​de førende el-installatører i Frederiksværk-området. Virksomheden tilbyder en bred vifte af elinstallationsydelser, herunder elinstallationer til bolig-, erhvervs- og industribrug.

Frederiksværk Paving

Frederiksværk Brolægning er et brolægningsfirma. Virksomheden blev grundlagt i 1966 og har i dag over 10 ansatte. Frederiksværk Brolægning er en af ​​de førende brolægningsvirksomheder i Frederiksværk-området. Virksomheden tilbyder en bred vifte af belægningstjenester, herunder belægningskonstruktion, brolægning af indkørsler og parkeringspladser.

Områder i Frederiksværk

Frederiksværk midtby er byens historiske centrum. Her finder du blandt andet Frederiksværk Slot, Frederiksværk Kirke og Frederiksværk Havn. Bydelen er præget af sin gamle bykerne med brostensbelagte gader, købmandshuse og caféer.

Frederiksværk midtby

Sønderbro er en moderne bydel, der voksede op omkring Frederiksværk Havn. Her finder du blandt andet boliger, butikker, restauranter og erhverv. Bydelen er præget af sin livlige atmosfære og gode udsigter over havnen.

Nørrebro er en traditionel bydel med en blanding af boliger, butikker og erhverv. Bydelen er præget af sin hyggelige atmosfære og gode beliggenhed tæt på centrum.

Nørrebro, Frederiksværk

Kregme er en forstad til Frederiksværk, der ligger øst for byen. Bydelen er præget af sin rolige atmosfære og gode udsigter over Arresø.

Kregme, Frederiksværk

Lunde er en forstad til Frederiksværk, beliggende syd for byen. Bydelen er præget af sin naturskønne beliggenhed ved Arresø.

Frederiksværk er en by i udvikling, og der er planer om at udvide byen med nye boliger og erhvervsområder.

Erhvervsområder i Frederiksværk

Frederiksværk er en by med et aktivt erhvervsliv. Byen er hjemsted for en række forskellige virksomheder, herunder producenter af plastemballage, biobrændstoffer, elektriske installationer og brolægning.

Industri

Industri er det største erhvervssegment i Frederiksværk og står for omkring 35 % af byens beskæftigelse. Frederiksværk har en lang tradition for industri, og byen var engang et vigtigt centrum for jern- og stålindustrien. I dag er der stadig en række industrivirksomheder i byen, herunder stålvirksomheder, elektronikvirksomheder og medicinalvirksomheder.

Service

Service er det næststørste erhvervssegment i Frederiksværk og står for omkring 45 % af byens beskæftigelse. Frederiksværk har et bredt udvalg af servicevirksomheder, herunder butikker, restauranter, hoteller og turistvirksomheder. Byen er et attraktivt sted at bo og arbejde, og der er et stigende behov for service.

Forskning og udvikling

Forskning og udvikling er det tredjestørste erhvervssegment i Frederiksværk og står for omkring 20 % af byens beskæftigelse. Frederiksværk huser en række forsknings- og udviklingsvirksomheder. Frederiksværk er en attraktiv erhvervsby med et godt grundlag for vækst. Byen har en central beliggenhed, gode transportmuligheder og stort fokus på innovation.

Kontorområder i Frederiksværk

En vigtig del af byens erhvervsliv er kontorarealerne. Disse områder er hjemsted for en række forskellige virksomheder, herunder administrative, service- og kommercielle virksomheder.

Frederiksværk Havn

Frederiksværk Havn er et moderne kontorområde beliggende tæt på bymidten. Området huser en række virksomheder, herunder Danfoss, DTU Frederiksværk og Teknologisk Institut.

Sønderbro

Sønderbro er et nyt kontorområde beliggende tæt på Frederiksværk Havn. Området er under udvikling, og der er planer om at bygge nye kontorbygninger i området.

Nørrebro

Nørrebro er et traditionelt kontorområde beliggende tæt på bymidten. Området er hjemsted for en række virksomheder, herunder mindre virksomheder og virksomheder i servicebranchen.

Find et kontor til leje i Frederiksværk

Shopping i Frederiksværk

En god måde at vurdere, om det kan betale sig for dig at etablere en butik i Frederiksværk, er at se på, hvilke butikker der allerede ligger i Frederiksværk. Her er nogle eksempler på, hvilke butikker der ligger hvor i Frederiksværk:

Frederiksværk midtby

Frederiksværk Centrum er byens historiske centrum, og det er her, du finder de fleste butikker. Centret rummer en række butikker, supermarkeder, restauranter og caféer.

Sønderbro

Sønderbro er et nyt indkøbsområde beliggende tæt på Frederiksværk Havn. Området huser en række butikker, herunder tøjbutikker, elektronikbutikker og boligbutikker.

Nørrebro

Nørrebro er et traditionelt shopping område beliggende tæt på byens centrum. Området rummer en række butikker, herunder nærbutikker, specialbutikker og frisører.

Find butik til leje i Frederiksværk

Butikker i Frederiksværk

NORMAL

Discountbutik med et bredt udvalg af dagligvarer, hygiejneprodukter og husholdningsartikler til billige priser.

Kop og kande

Specialbutik med et bredt udvalg af kopper, kander og andet køkkenudstyr.

Butik 19

Indkøbscenter med et bredt udvalg af butikker, herunder tøjbutikker, elektronikbutikker og boligbutikker.

Intersport

Sportsbutik med et bredt udvalg af sportsudstyr og tøj.

Bog & idé

Boghandel med et bredt udvalg af bøger, magasiner og gaveartikler.

Lager- og logistikområder i Frederiksværd

Frederiksværk Harbour

Frederiksværk Havn er et vigtigt logistisk knudepunkt for området. Havnen har en dybde på 12 meter og kan derfor modtage store skibe. Havnen har også et godt udvalg af faciliteter til opbevaring og distribution.

Frederiksværk Industrial Park

Frederiksværk Industripark er et stort industriområde med en række virksomheder, der producerer varer til eksport. Virksomhederne i området har brug for effektive logistikløsninger for at få deres varer ud til kunderne.

Frederiksværk motorway exit

Frederiksværk Motorvejsafkørsel ligger tæt på Frederiksværk Havn og Industripark. Frakørslen giver området gode transportmuligheder til resten af ​​landet.

Find lager til leje i Frederiksværk

Ofte stillede spørgsmål