Blog posts fra november 2022

  • Guide: How to find apartments in Europe 16. november 2022

    In this guide, we will review some of the things you should be aware of when you are looking for an apartment for rent in Europe. Follow the steps in the guide below and you will be well on your way finding the perfect apartment for rent!

    Læs mere
  • Rekruttering af medarbejdere 8. november 2022

    Når man snakker om rekruttering af nye medarbejdere, er det vigtigt at understrege at der er én ting der er mere vigtig end rekruttering, nemlig fastholdelse af de eksisterende dygtige medarbejdere. Det koster ekstremt mange penge at ansætte og oplære nye medarbejdere til relevant arbejde i de fleste brancher, så det bør altid være det primære mål at fastholde eksisterende medarbejdere.

    Læs mere
  • Guide til udlejning af erhvervslokaler 7. november 2022

    Når du som ejendomsselskab, privat udlejer eller virksomhed skal udleje dine ledige erhvervslokaler eller ledige erhvervslejemål er det vigtigt, at du gør det struktureret og tager højde for en række forhold. På den måde undgår du at stå i en situation, hvor du ikke kan få udlejet dine lokaler til leje, eller hvor du ikke får den leje som du havde forventet.

    Læs mere
  • Salg af andelsbolig når virksomheden flytter 7. november 2022

    Når en virksomhed flytter eller åbner nye afdelinger, ses det ofte at nogle af virksomhedens medarbejdere flytter tættere på det  nye sted og derfor har brug for at sælge deres eksisterende ejerbolig eller andelsbolig.

    Læs mere