Udlejning af butik

Som lokaleejer kan du foretage en udlejning af butik, eller en del af butikken. I så fald skal du tage udgangspunkt i erhvervslejeloven.

Annoncering af udlejning af butik

Virksomhedslokaler.dk er Danmarks førende lokaleportal og har mange lokalesøgere - herunder lokalesøgere der leder efter udlejning af butik.

Opret gratis annonce for udlejning af butik på Virksomhedslokaler - klik her...

Kontrakt ved udlejning af butik

I forhold til udlejning af en butik, er det bedst at bekræfte hvad der er blevet talt mundtligt om mellem udlejer og lejer på skrift.

Når du udlejer en butik kan din lejer kræve en skriftlig lejekontrakt. Kontrakten om udlejning af butikken skal indeholde oplysninger om bl.a. om lejeren har adgang til køkken, toilet osv, om betalingsbetingelser, forbrug af lys, vand og varme, butikkens stand ved indflytning og aftale om stand ved fraflytning, eventuelle regler om støj osv.

Information om udlejning af butik for lejere

Som lejer skal du ofte betale et depositum, som sikrer dig mod misligholdelse fra lejerens side. Depositum skal betales tilbage, hvis lejer efterlader butikken i samme stand som da den blev overtaget. Hvis der undervejs i butikkens er noget, der er beskadiget af lejer, går depositummet til beskadigelsen.

Søger du butik til leje? Klik her for en oversigt over hvilke butikker der udlejes... 

Se også:

Om udlejning af butik på udlejditlokale.dk
Udlejning af lokaler
Udlejning af klinik
Udlejning af kontor
Udlejning af lager