Norsk Industri-Gigant Udvikler sin Skandinaviske Portefølje med Stor Investering i Danmark

En norsk ejendomsudvikler, Bulk Industrial Real Estate, der specialiserer sig i industriejendomme, har udvidet sine operationer til Danmark med åbningen af et nyt kontor i Valby i København. Firmaets investeringer, primært fokuseret på logistik, lager og industri, rapporteres at være tæt på en halv milliard danske kroner.
27. juni 2023 | Skrevet af: Redaktionen
Norsk Industri-Gigant Udvikler sin Skandinaviske Portefølje med Stor Investering i Danmark

Siden 2006 har firmaet opbygget sin portefølje og har samlet næsten tre milliarder danske kroner værdi af aktiver i Norge og Sverige. Nu markerer firmaets ekspansion til Danmark en vigtig milepæl, der understreger dets skandinaviske ekspansionsplaner.

En af de primære investeringer i Danmark er en ejendom beliggende i det industriområde Avedøre Holme, sydvest for København. Ejendommen blev for nylig renoveret og udvidet, hvilket skabte et logistik- og kontorområde, der strækker sig over cirka 32.000 kvadratmeter. Nye lokalplaner giver mulighed for at opføre yderligere 17.000 kvadratmeter.

Ved Skandinavisk Transportcenter nær Køge har firmaet købt en grund på over 55.000 kvadratmeter. Stedet giver mulighed for opførelsen af næsten 28.000 kvadratmeter ejendom, med en lofthøjde på op til 30 meter.

Firmaets mission er at levere effektive, miljøvenlige og certificerede ejendomme til danske og internationale virksomheder, der ser Danmark som et attraktivt marked. Det har til formål at tilbyde skræddersyede, modulbaserede og skalerbare ejendomme med maksimal kundefleksibilitet og minimal miljøpåvirkning.

Ejendomsudvikleren har sat sine ambitioner højt og stræber efter at blive Skandinaviens førende ejendomsudvikler inden for lager, logistik og industriejendomme. Dens strategi er at tilbyde bæredygtige løsninger på strategiske steder, som det ses med deres investeringer i Avedøre Holme og Køge. Disse områder er nogle af de sidste tilbageværende store industriområder tæt på København, hvilket giver virksomhederne mulighed for at planlægge mange år frem. Køge er fremvokset som et betydeligt knudepunkt for logistik og transport på Sjælland.

Firmaet er en del af en større infrastrukturgruppe, der inkluderer datacentre og internationale undersøiske kabler, områder hvor de også er aktive i Danmark.