Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler til leje i Risskov

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Risskov.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger kontorlokaler til leje i Risskov
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Risskov.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger kontorlokaler til leje i Risskov
Sortér efter

Værd at vide når du søger kontor i Risskov

Risskov er en dejlig bydel og indeholder alt hvad hjertet begærer.

Risskov er en dejlig naturrig bydel i Aarhus. Som beboer eller besøgende i Risskov har du kulturbyen Aarhus lige ved hånden samtidig med, at du kan få ro til hovedet i skove og ved vandet. Et varemærke for Risskov er stranden Den Permanente og Riss Skov. Stranden har gode faciliteter i form af omklædningsrum, kiosker, toiletter og livreddere. Den tiltrækker mange mennesker fra Risskov omegnen om sommeren, og om vinteren er den kun åbent for medlemmer af vinterbaderforeningen Vikingeklubben Jomsborg.

I Risskov er du sikret en idyllisk oplevelse, når du ser ud over Aarhus Bugt og Mols Bjerge.  Det er altså en by til glæde for både beboer i Risskov og i Aarhus.

 

Find kontor i Risskov på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontor til leje i Risskov, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Risskov . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Risskov herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Risskov end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Risskov

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Risskov. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Risskov der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Risskov?

I Risskov finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Risskov ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Risskov?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Risskov.

Hvor meget koster et lokale i Risskov?

Prisen på et lokale i Risskov afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Risskov.