Erhvervslokaler i Risskov - vejsøgning

Her kan du få et samlet overblik over erhvervslokaler til leje i 8240 Risskov - fordelt på de enkelte veje.

Se alle ledige lokaler i Risskov lige nu

Veje med ledige lokaler i Risskov lige nu:

 

Andre veje i Risskov:


Dette postdistrikt er beliggende i Aarhus Kommune

 

Hvad er Risskov?

Risskov er en bydel i Aarhus, Danmark, som også er kendt som Vejlby Risskov. Bydelen ligger på den nordøstlige del af Aarhus, og har en befolkning på omkring 10.000 mennesker. Bydelen er kendt for sine mange grønne områder, som gør det til et dejligt sted at bo. Risskov er også hjemsted for et antal kulturelle og historiske seværdigheder, herunder Risskov Kirke, som er en af de ældste kirker i Danmark. Risskov byder også på mange boliger og især lejeboliger, som er tilgængelige til overkommelige priser.

Risskov er også kendt for sine mange butikker, restauranter og cafeer. Her finder du alt fra lokale specialiteter til internationale retter. Der er også et stort udvalg af butikker, der sælger alt fra kunsthåndværk til mode og interiør. Der er også et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, som koncerter, teaterforestillinger og museer.

Lokalesøgning i Risskov

Risskov er et godt sted at etablere virksomhed fordi stedet har et god udbud af erhvervslokaler, om end man vil servere middage, morgenmad eller lignende i sin restaurant, eller man søger lokaler til institutionel aktivitet som dannelse og læring af børn og unge, det kunne være særlig dansk-undervisning til elever på en af Risskov skoler eller gymnasium. Risskov efterskole er også et område, hvor man kan søge hen med sin virksomhed, hvis man kan tilbyde rammer for fællesskab ved sport eller rejser i verden. Man kan få et godt overblik over mulighederne for lokaler i Risskov samt se billeder, hvis man søger lokale tilbuddene frem, der er også penge at spare ved at prioritere Risskov frem for mere centrale dele af Århus, som Århus C.

Vigtige steder i Risskov

Risskov er beliggende i det nordlige Århus og har en lang kyststrækning fra Den Permanente ved Riis Skov og helt op til Åkrogen. Hvis man følger vejen der går parallelt med stranden starter det som Rolighedsvej, derefter Nordre Strandvej og Åkrogs Strandvej. Den nordlige grænse for Risskov går ved Ny Egå samt ved Egå Engsø.

Transport i Risskov

Risskov er godt forbundet med resten af Aarhus. Der er flere buslinjer, der kører gennem bydelen, og der er også en togstation i bydelen. Der er også en række cykelstier, der forbinder Risskov med resten af Aarhus. Der er også en række offentlige parkeringspladser, der er tilgængelige i bydelen.