Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kliniklokaler til leje i Søborg

Du har søgt efter Kliniklokaler til leje i Søborg.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kliniklokaler til leje i Søborg.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger klinik i Søborg

Søborg er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Søborgs historie er ikke mere end få århundreder gammel og byen opstod først omkring Søborghus Kro, der havde til formål at betjene de rejsende på Frederiksborgvej, der gik op til Frederiksborg Slot. Det var først i starten af 1900-tallet, at de første gårde blev udstykket til villabebyggelse, hvorefter flere villaer blev bygget i området. Da Søborg Torv blev forbundet med København via jernbanen i 1924 begyndte udviklingen i byen for alvor at tage fart.

På grund af sin beliggenhed tæt på København er Søborg blevet et attraktivt kvarter især for børnefamilier, hvor forældrene har arbejde i byen. Søborg ligger kun 8 kilometer fra Rådhuspladsen, men har stadig grønne områder, hvilket giver en kombination af at være tæt på byen uden fornemmelsen af at bo i storbyen mange børnefamilier finder attraktiv. Samtidig er der på Søborg Hovedgade et stort udvalg af butikker, der kan møde de flestes dagligdagsbehov.

Da der ingen klare bygrænser er i Søborg Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Søborg ligger nord for København blot 8 km fra Rådhuspladsen, og afgrænses af Utterslev Mose, Vangede, Emdrup.

 

Find klinik i Søborg på Virksomhedslokaler.dk

Søger du klinik til leje i Søborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kliniklokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kliniklokaler til leje i Søborg . Du kan se de aktuelle kliniklokaler til leje i Søborg herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Søborg end klinik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kliniklokaler til leje i Søborg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Søborg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Søborg der matcher dine søgekriterier.