Klinik til leje i Storkøbenhavn

Se alle klinikker og kliniklokaler til leje i Storkøbenhavn herunder. Hvis du leder efter en klinik til leje i Storkøbenhavn er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kliniklokaler og kliniklejemål i Storkøbenhavn i vores database. Find dit nye kliniklokale og din nye klinik i Storkøbenhavn her. God fornøjelse. Mere info om klinik til leje i Storkøbenhavn.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Lejepris
Leje per m2 per år eksklusiv drift
Filtrér søgningSøg
209 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige kliniklokaler til leje i Storkøbenhavn over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige kliniklokaler til leje i Storkøbenhavn over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal kliniklokaler til leje i Storkøbenhavn på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kliniklokaler i Storkøbenhavn der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kliniklokaler i Storkøbenhavn der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kliniklokaler i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over nye kliniklokaler i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over udlejede kliniklokaler i Storkøbenhavn over tid.

Dato Alle kliniklokaler til leje Nye kliniklokaler til leje Udlejede kliniklokaler
25. juni 2024 209 2 2
24. juni 2024 209 0 0
23. juni 2024 209 0 0
22. juni 2024 209 2 2
21. juni 2024 209 2 0
20. juni 2024 207 2 1
19. juni 2024 206 1 2
18. juni 2024 207 1 1
17. juni 2024 207 0 1
16. juni 2024 208 0 0
15. juni 2024 208 2 2
14. juni 2024 208 3 4
13. juni 2024 209 2 0
12. juni 2024 207 1 0
11. juni 2024 206 1 2
10. juni 2024 207 1 2
9. juni 2024 208 1 0
8. juni 2024 207 2 2
7. juni 2024 207 1 1
6. juni 2024 207 2 0
5. juni 2024 205 0 0
4. juni 2024 205 3 4
3. juni 2024 206 3 0
2. juni 2024 203 0 2
1. juni 2024 205 1 0
31. maj 2024 204 2 5
30. maj 2024 207 1 1
29. maj 2024 207 4 5
28. maj 2024 208 13 0
27. maj 2024 195 0 9
26. maj 2024 204 0 0

Statistik over udbuddet af kliniklokaler til leje i Storkøbenhavn

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af kliniklokaler til leje i Storkøbenhavn.Se også samlet statistik over alle udbudte kliniklokaler i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over nye kliniklokaler i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over udlejede kliniklokaler i Storkøbenhavn over tid

Kliniklokaler
Antal ledige lokaler 209
Antal nye lokaler siden i går 2
Antal udlejede lokaler siden i går 2
Ledige m2 i alt 38.808
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 2.257
Højeste m2-pris 11.142,85
Laveste m2-pris 500

Hvad er en klinik?

En klinik er et medicinsk center, der tilbyder specialiserede læge- og sundhedsydelser. Det kan være alt fra almindelig lægehjælp til specialiserede behandlinger som fysioterapi, psykologi og akupunktur. Der vil ofte være flere behandlere i klinikken. Klinikker kan være offentlige eller private. Klinikker har det nødvendige udstyr til at udføre undersøgelser og behandlinger, og de har som regel et venteværelse og andre faciliteter til patienter, herunder handicapfaciliteter.

Klinik til leje i Storkøbenhavn

Når du leder efter en klinik til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kliniklokaler til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kliniklejemål der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være en klinik i en af de dyrere områder, eller er det okay med en klinik i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Storkøbenhavn herover. Vi har samlet alle kliniklokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Storkøbenhavn. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Guide: Sådan finder du en klinik i Storkøbenhavn

Har du brug for hjælp til at finde en klinik i Storkøbenhavn? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en klinik i Storkøbenhavn. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte klinik til leje i Storkøbenhavn!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for et kliniklokale i Storkøbenhavn. Hvor mange m2 skal dit nye kliniklokale være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Storkøbenhavn skal beliggenheden være? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal klinikken ligge på? Skal dit nye kliniklokale ligge i naturskønne omgivelser? Skal dit nye kliniklokale ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter klinik i Storkøbenhavn

Når du søger en klinik til leje i Storkøbenhavn, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kliniklokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kliniklokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kliniklokaler på lokalemarkedet.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kliniklokaler i Storkøbenhavn, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dine nye kliniklokaler, så du kan se dem med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye kliniklokaler til leje i Storkøbenhavn og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kliniklokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på klinikken eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye kliniklokale. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kliniklokaler til leje i Storkøbenhavn

Søger du kliniklokaler til leje i Storkøbenhavn, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler til leje i Storkøbenhavn.

Når du søger kliniklokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige klinikker til leje, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje en klinik, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer en klinik.

Det kan være en god ide at gå rundt i de områder af Storkøbenhavn, hvor du gerne vil leje kliniklokalerne, og se hvilke ejendomme der har ledige kliniklokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kliniklokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kliniklokaler i Storkøbenhavn, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Der findes mange kliniklokaler i Storkøbenhavn, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kliniklokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kliniklokale i Storkøbenhavn

Når du leder efter en klinik i Storkøbenhavn, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det kliniklokale, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye kliniklokale skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Klinikkens størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye kliniklokaler i Storkøbenhavn

Når du leder efter nye kliniklokaler i Storkøbenhavn, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye kliniklokaler. Placeringen af dit nye kliniklokale er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller klinik skal ligge i mere befærdede steder i Storkøbenhavn.