Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Hornslet

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Hornslet.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Hornslet.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger butik i Hornslet

Hornslet er en satellit by til Århus, der ligger ca. 25 km nord for. Det er en lille hyggelig by, men samtidig den tredje største på Djursland. Byen er nok mest kendt for at huse Rosenholm Slot, der er blevet landskendt efter julekalenderen Jul på Slottet er blevet optaget her. Selvom der ikke er mange indbyggere i byen, findes der både svømmehal, motionscenter og biograf.

Hornslet har ca. 5000 indbyggere og ligger mellem Grenåvejen og Sophie Amalie Skoven. Der er heller ikke langt til Kalø Vig.

 

Find butik i Hornslet på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Hornslet, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Hornslet . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Hornslet herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Hornslet end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Hornslet

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Hornslet. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Hornslet der matcher dine søgekriterier.