Blog posts fra september 2023

  • Flytteguide: Tjekliste til flytning af lagerlokale Flytteguide: Tjekliste til flytning af lagerlokale 7. september 2023

    At sikre en vellykket flytning af dit lagerlokale kræver omfattende og præcis planlægning samt nøjagtig eksekvering. Ved at tage denne udvidede guide i brug, kan du gøre din lagerflytning så gnidningsfri og effektiv som muligt.

    Læs mere
  • Indretning af lager: Maksimer din lagerplads med disse 12 trin Indretning af lager: Maksimer din lagerplads med disse 12 trin 7. september 2023

    Det at indrette et lager på den bedst mulige måde er ikke bare en simpel øvelse i at stable kasser og produkter oven på hinanden. I stedet drejer det sig om at udnytte lagerpladsen optimalt ved at kombinere kreative rumløsninger med teknologisk avancerede reolsystemer. Et godt struktureret lager kan betydeligt mindske spild af tid, booste produktiviteten og sikre et klarere overblik over din varebeholdning.

    Læs mere
  • Sådan lejer du et lager – de 8 vigtigste trin Sådan lejer du et lager – de 8 vigtigste trin 7. september 2023

    Når du beslutter dig for at leje et lager, er det essentielt at tage en velstruktureret tilgang til processen for at sikre, at du dækker alle aspekter. På denne måde undgår du unødvendige forsinkelser og sikrer, at din tid og energi bruges bedst muligt. Denne guide giver dig vejledning  de nødvendige trin for at leje et lager, så din søgeproces er gnidningsfri og effektiv.

    Læs mere
  • Udlej dine lagerlokaler med 10 konkrete trin Udlej dine lagerlokaler med 10 konkrete trin 7. september 2023

    Hvis du repræsenterer et ejendomsselskab, er erhvervsmægler, administrator, privat udlejer eller en virksomhed og overvejer at udleje dine vakante lagerlokaler, er det essentielt at følge en struktureret proces. På denne måde undgår du at spilde tid og minimerer risikoen for at dine lagerlokaler forbliver tomme i enten kort eller lang tid. Vi præsenterer denne dybdegående guide, der viser dig, hvordan du mest effektivt kan udleje dine lagerlokaler.

    Læs mere
1 2