Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorhoteller til leje i Hvidovre

Du har søgt efter Kontorhoteller til leje i Hvidovre.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kontorhoteller til leje i Hvidovre.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger kontorhotel i Hvidovre

Hvidovre er en forstad til København med knap 50.000 indbyggere. Hvidovre er i realiteten sammenfaldende med Hvidovre Kommune. Hvidovres historie går langt tilbage, hvor den tidligere gik under navnet Ydre Ovre, da den lå længere nede af Harrestrup Å end Rødovre, der derfor gik under navnet Øvre Ovre. I dag er Hvidovre præget af villakvarter, samt et rigt foreningsliv med især mange sportsklubber. Tidligere spillede HIF i den bedste danske række, blandt andet da Peter Schmeichel spillede for klubben. I dag er det dog mere ishockey, der er fokus på i byen, men byen har også nævneværdige hold i både volleyball samt sejlsport.

Hvidovre havde i 2010 49.724 indbyggere. Hvidovre ligger vest for København, og afgrænses af Valby, Rødovre, Brøndby samt Kalveboderne.

 

Find kontorhotel i Hvidovre på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontorhotel til leje i Hvidovre, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorhoteller på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorhoteller til leje i Hvidovre . Du kan se de aktuelle kontorhoteller til leje i Hvidovre herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Hvidovre end kontorhotel til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorhoteller til leje i Hvidovre

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Hvidovre. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Hvidovre der matcher dine søgekriterier.