Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorfællesskaber til leje i Brønderslev

Du har søgt efter Kontorfællesskaber til leje i Brønderslev.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kontorfællesskaber til leje i Brønderslev.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen annoncer matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Kontorfællesskab, som sendes ud til de relevante udlejere i Brønderslev. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger kontorfællesskab i Brønderslev

Brønderslev er en by beliggende i Vendsyssel i Region Nordjylland. Det er desuden hovedbyen i Brønderslev Kommune. Brønderslev var i flere århundreder en landsby, men voksede grundet sin placering centralt i Vendsyssel i løbet af 1800-tallet. Det første der satte gang i udviklingen var da der i 1832 åbnede en landevej mellem Aalborg og Hjørring der gik igennem Brønderslev, mens byen begyndte at vokse eksplosivt, da det i 1871 blev til en stationsby. Herefter åbnede både apotek, bryggeri, mejeri, jernstøberi m.fl. samt en stor skole i byen. Den er herefter vokset til at være en vigtig handels- og industriby i Vendsyssel og er i dag Vendsyssels tredjestørste by efter Hjørring og Frederikshavn.

Brønderslev havde i 2011 11.840 indbyggere. Brønderslev kommune har et samlet areal på 633,18 km2. Brønderslev ligger cirka midt imellem Aalborg og Hjørring. Vildmosen ligger få kilometer fra Brønderslev. De største gader i byen er Vestergade, Østergade, Søndergade samt Bredgade.

 

Find kontorfællesskab i Brønderslev på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontorfællesskab til leje i Brønderslev, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorfællesskaber på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorfællesskaber til leje i Brønderslev . Du kan se de aktuelle kontorfællesskaber til leje i Brønderslev herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Brønderslev end kontorfællesskab til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorfællesskaber til leje i Brønderslev

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Brønderslev. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Brønderslev der matcher dine søgekriterier.