Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til leje, København K, Ny Østergade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

  • 162608
  • Kontor
  • 138 m2
  • 1.150 Kroner/m2/år

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Kontor på ”toppen af København” i ét af de mest eftertragtede områder i byen. Udsigt over tage, skæve vinkler, runde ...

Kontor på ”toppen af København” i ét af de mest eftertragtede områder i byen. Udsigt over tage, skæve vinkler, runde vinduer og derfor masser af sjæl og charme.
Det er svært at sætte fingeren på, hvad det præcis er, der gør dette område særligt attraktivt, men sådan er det bare i de få gader mellem Strøget, Kgs. Nytorv, Gothersgade og Gammel Mønt.
Kreative folk, SoMevirksomheder, holdingselskaber, headhuntere, advokater, restaurationsejere, designere, finansfolk, internetvirksomheder, smykkedesignere og mange flere foretrækker dette område.
Her er parkeringshuse, Café Victor og mange andre take away forretninger, caféer og restauranter, Lagkagehuset, butikkerne på Strøget, og de hyggelige små specialbutikker, alle lige udenfor døren. Her er en særlig stemning, og det er her, man mødes og ses!
Lejemålet er indrettet med entré med fint lys fra et stort ovenlysvindue. I forlængelse heraf er et stort åbent kontor med mulighed for etablering af flere arbejdspladser.
Lejemålet har endvidere et stort hjørnekontor på hjørnet af Ny Østergade og Grønnegade, med den smukkeste udsigt over byens tage fra kontorets runde vinduer.
Lejemålet har et pænt toilet, og der monteres helt nyt tekøkken under skråvæggen i rummet mod gården.
Lejemålet overtages nymalet på vægge og lofter, og i øvrigt i den stand det er og forefindes. Du kan montere din egen belysning iht. funktion og stemning, som du ønsker det.
Et sjældent og anderledes lejemål, der henvender sig til den kreative virksomhed, som ønsker en smule ”kant” kombineret med en særdeles god beliggenhed.

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.