Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Pladser i dynamisk kontorfællesskab

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 195516
  • Kontorfællesskab
  • 2
  • Ikke angivet

Kontorfællesskab til leje, Fredericia, Vesterbrogade

Kunne du tænke dig at blive en del af et lille, dynamisk kontorfælleskab med god stemning, uformel tone og masser af muligheder for samarbejde og synergier?
Så er vores nyetablerede content- og mediehus i Fredericia lige noget for dig!

Måske er du selvstændig eller freelancer og er træt af at sidde alene på hjemmekontoret.
Eller også sidder du måske allerede i et større kontorfællesskab, hvor samarbejdet og synergierne er begrænsede, og din vækst dermed slet ikke forløst.

Men ikke nok med det, så har du også mulighed for at blive en del af et spændende samarbejde. Vi er tre personer, der har hver sin virksomhed med forskellige spidskompetencer indenfor videoproduktion, grafisk arbejde, webudvikling, social media management og annoncering.

Vi har indgået et strategisk partnerskab og er særligt interesserede i at bo sammen med dig, hvis du kan udbrede husets kompetencer indenfor digital markedsføring. Så hvis du er SEO- og Google Ads-specialist eller mestrer andre digitale markedsføringsdiscipliner, er vores mediehus oplagt for dig.

Hvor tæt og et forpligtende samarbejde, vi skal indgå, aftaler vi alt efter behov og temperament. Det kan også være, at du slet ikke arbejder med digital markedsføring, men hvor vores kemi er en velkomponeret eliksir.

Vi lejer 2 skrivebordspladser ud i en skøn ejendom på stueplan et stenkast fra Fredericia Banegård.
Vi har et stort og et lille mødelokale, te-køkken med køleskab og opvasker samt gode (gratis) parkeringsforhold.
Grundlejen for en plads er 1.881,-, plus estimeret forbrug (el, varme, internet) på ca. 500,-.
Alle priser er ekskl. moms. Depositum er tre mdr. husleje, og du har 3 måneders opsigelse.

Lyder ovenstående som noget, du kan se dig selv i, så send et par linjer om dig selv og et par tidspunkter, hvor du kan komme forbi og sige hej. Skriv på: [xxxxx]

Information og data

Dette kontorfællesskab ligger på Vesterbrogade i Fredericia. Fredericia har postnummeret 7000, og ligger i kommunen Fredericia, som ligger i Region Sydjylland.


Rutevejledning

Lignende lokaler