Kontorhoteller i Fredericia

Se alle kontorhoteller i Fredericia herunder. Hvis du leder efter et kontorhotel i Fredericia, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle kontorhoteller i Fredericia i vores database. Find dit nye kontorhotel i Fredericia her. God fornøjelse. Mere info om kontorhoteller i Fredericia.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Lejepris
Leje per m2 per år eksklusiv drift
Filtrér søgningSøg
5 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige kontorhoteller til leje i Fredericia over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige kontorhoteller til leje i Fredericia over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal kontorhoteller til leje i Fredericia på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kontorhoteller i Fredericia der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kontorhoteller i Fredericia der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorhoteller i Fredericia over tid, samlet statistik over nye kontorhoteller i Fredericia over tid, samlet statistik over udlejede kontorhoteller i Fredericia over tid.

Dato Alle kontorhoteller til leje Nye kontorhoteller til leje Udlejede kontorhoteller
17. april 2024 5 1 1
16. april 2024 5 1 0
15. april 2024 4 0 0
14. april 2024 4 0 0
13. april 2024 4 0 0
12. april 2024 4 0 0
11. april 2024 4 0 1
10. april 2024 5 1 1
9. april 2024 5 1 0
8. april 2024 4 0 0
7. april 2024 4 0 0
6. april 2024 4 0 0
5. april 2024 4 0 0
4. april 2024 4 1 0
3. april 2024 3 0 0
2. april 2024 3 0 0
1. april 2024 3 0 1
31. marts 2024 4 0 0
30. marts 2024 4 0 0
29. marts 2024 4 0 0
28. marts 2024 4 0 0
27. marts 2024 4 0 0
26. marts 2024 4 0 0
25. marts 2024 4 0 0
24. marts 2024 4 0 0
23. marts 2024 4 0 0
22. marts 2024 4 0 0
21. marts 2024 4 0 0
20. marts 2024 4 0 0
19. marts 2024 4 0 0
18. marts 2024 4 0 0

Statistik over udbuddet af kontorhoteller til leje i Fredericia

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af kontorhoteller til leje i Fredericia.Se også samlet statistik over alle udbudte kontorhoteller i Fredericia over tid, samlet statistik over nye kontorhoteller i Fredericia over tid, samlet statistik over udlejede kontorhoteller i Fredericia over tid

Kontorhoteller
Antal ledige lokaler 5
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 2.126
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 451
Højeste m2-pris 580
Laveste m2-pris 225

Hvad er et kontorhotel?

Et kontorhotel er en erhvervsbygning, hvor der udlejes servicerede kontorer. Kontorhoteller er kendetegnet ved en høj grad af service, hvor udlejeren varetager driften af faciliteter som eksempelvis alarmsystemer, internet og bredbånd, konferencelokaler og møderum, sanitet, maling mv. Nogle kontorhoteller tilbyder telefonpasning/callcenter, og virtuelle adresser hvortil post leveres og videresendes.

Når du lejer et kontor i et kontorhotel, opnår du en høj grad af fleksibilitet. Der er som regel en kort bindingstid på lejekontrakten, så du hurtigt kan opsige lejeaftalen hvis du har brug for større eller mindre kontorlokaler.

Kontorhoteller i Fredericia

Du kan se listen med kontorhoteller i Fredericia herover. Vi har samlet alle kontorhoteller, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Fredericia. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kontorhoteller i Fredericia, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Fredericia, hvor du gerne vil leje kontorhoteller, og se hvilke ejendomme der har ledige kontorhoteller til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kontorhoteller der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kontorhoteller i Fredericia, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Guide: Sådan finder du kontorhotel i Fredericia

Har du brug for hjælp til at finde kontorhotel i Fredericia? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter kontorhotel i Fredericia. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte kontorhotel i Fredericia!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for kontor i kontorhotel i Fredericia. Hvor mange m2 skal kontorhotellet være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Fredericia skal beliggenheden være - skal kontorhotellet ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal kontoret ligge på? Skal kontorhotellet ligge i naturskønne omgivelser?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2 Søg på nettet efter kontorhoteller i Fredericia

Når du søger kontorhoteller i Fredericia, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kontorhoteller til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kontorhoteller på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kontorhoteller på lokalemarkedet.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kontorhoteller i Fredericia, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af kontorhotellet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye kontorhotel i Fredericia og du har en aftale med udlejeren om at det skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kontorhotellet, er det ikke sikkert, at han må fremleje kontorlokalet til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje kontoret.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på kontoret eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye kontorhoteller. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kontorhoteller i Fredericia

Når du søger efter kontorlokaler i et kontorhotel, kan der være stor forskel på standen af kontorhotellerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje kontor i et kontorhotel, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer dig ind i et kontorhotel.

Der findes mange kontorhoteller, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige sted. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye kontorhotel, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kontorhotel til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit kontor i Fredericia

Når du leder efter et kontor i kontorhotel , er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at kontorhotellet, tilbyder kontorlokaler i en størrelse der passer til din virksomhed, dvs at kontorerne hverken er for små eller for store. Kontorhotellet skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Kontorets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dit nye kontorhotel i Fredericia

Når du leder efter kontorhoteller i Fredericia, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dit nye kontorhotel. Placeringen af kontorhotellet er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Fredericia.

Når du leder efter et kontorhotel, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kontorhoteller. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kontorhotel der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et kontorhotel i en af de dyrere områder, eller er det okay med et kontorhotel i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kontorhoteller til leje i Fredericia herover. Vi har samlet alle kontorhoteller der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Fredericia. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Værd at vide når du søger kontorhotel til leje i Fredericia

Fredericia er en erhvervsby med en bred vifte af virksomheder inden for forskellige brancher. Byen er kendt for sine stærke traditioner inden for industri, logistik og handel, men der er også en stigende interesse for virksomheder inden for bæredygtighed og teknologi.

Fredericia er hjemsted for en bred vifte af virksomheder inden for forskellige brancher. De største brancher er industri, logistik, handel og service.

Fredericia har stærke traditioner inden for industri, logistik og handel. Byen er hjemsted for en række store industrivirksomheder, herunder Danfoss, Linatex og Arla Foods. Fredericia er også et vigtigt logistikcenter, og byen er hjemsted for en række logistikvirksomheder, der betjener både det lokale og globale marked. Fredericia er også et vigtigt handelscentrum, og byen er hjemsted for en række virksomheder, der sælger varer og tjenesteydelser til det lokale marked.

Fredericia har gode transportforhold, der er vigtige for virksomhederne. Byen ligger tæt på motorvej E45, som forbinder Fredericia med resten af ​​Danmark og resten af ​​Europa. Fredericia har også et godt udvalg af offentlig transport, der gør det nemt for medarbejderne at komme til og fra arbejde.

De vigtigste forretningsområder i Fredericia er:

  1. Fredericia Havn er en vigtig havn for både fragt og passagerer. Havnen huser en række virksomheder inden for shipping, logistik og maritime serviceydelser.
  2. Fredericia Industrial Park er et forretningsområde med mere end 100 virksomheder inden for en bred vifte af brancher, herunder industri, teknologi og handel.
  3. Fredericia Centrum er et attraktivt område for detailhandel, service og kontorer.

Bydele i Fredericia

Fredericia er opdelt i følgende bydele:

  1. Byens centrum er den historiske bykerne, som er omgivet af Fredericia Vold. Her finder du blandt andet Fredericia Rådhus, Fredericia Domkirke, Østervold Torv og Vestervold Torv.
  2. Vestbyen er et moderne boligområde bygget i 1970'erne og 1980'erne. Her finder du blandt andet Fredericia Gymnasium, Fredericia Idrætscenter og Fredericia Svømmehal.
  3. Østlige by er et blandet område med boliger, erhverv og kulturinstitutioner. Her finder du blandt andet Fredericia Museum, Fredericia Kunstmuseum og Fredericia Bibliotek.
  4. Søndrebyen er et blandet område med både boliger, erhverv og natur. Her finder du blandt andet Fredericia Dyrehave, Fredericia Bypark og Fredericia Idrætscenter.
  5. Snoghøj er et forstadsområde beliggende syd for Fredericia. Her finder du blandt andet Snoghøj Kirke, Snoghøj Skole og Snoghøj Centret.
  6. Gammelby er et historisk område beliggende syd for Fredericia Vold. Her finder du blandt andet Gammelby Mølle, Gammelby Kirke og Gammelbygård.
  7. Hakenør er et forstadsområde beliggende nordvest for Fredericia. Her finder du blandt andet Hagenør Færgehavn, Hagenør Strand og Hagenør Skov.

Mere information om Fredericia som erhvervsby

Søger du erhvervslokaler i Fredericia, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i vilkårene for erhverv i byen. Vi har samlet en guide med al relevant information om Fredericia som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive forretning i Fredericia i denne guide: Fredericia: Et kommercielt kraftcenter i Danmark