Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Kontorhoteller i Fredericia

Se alle kontorhoteller i Fredericia herunder. Hvis du leder efter et kontorhotel i Fredericia, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle kontorhoteller i Fredericia i vores database. Find dit nye kontorhotel i Fredericia her. God fornøjelse. Mere info om kontorhoteller i Fredericia.

Lav en søgeagent og få besked om nye kontorhoteller

9 lokaler fundet

Hvad er et kontorhotel?

Et kontorhotel er en erhvervsbygning, hvor der udlejes servicerede kontorer. Kontorhoteller er kendetegnet ved en høj grad af service, hvor udlejeren varetager driften af faciliteter som eksempelvis alarmsystemer, internet og bredbånd, konferencelokaler og møderum, sanitet, maling mv. Nogle kontorhoteller tilbyder telefonpasning/callcenter, og virtuelle adresser hvortil post leveres og videresendes.

Når du lejer et kontor i et kontorhotel, opnår du en høj grad af fleksibilitet. Der er som regel en kort bindingstid på lejekontrakten, så du hurtigt kan opsige lejeaftalen hvis du har brug for større eller mindre kontorlokaler.

Kontorhoteller i Fredericia

Søger du kontorhoteller i Fredericia, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kontorhoteller i Fredericia.

Du kan se listen med kontorhoteller i Fredericia herover. Vi har samlet alle kontorhoteller, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Fredericia. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kontorhoteller i Fredericia, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Fredericia, hvor du gerne vil leje kontorhoteller, og se hvilke ejendomme der har ledige kontorhoteller til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kontorhoteller der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kontorhoteller i Fredericia, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Fredericia, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Fredericia, kontorpladser i Fredericia, kontorlokaler i Fredericia, kontorer i Fredericia, kliniklokaler i Fredericia, lagerlokaler i Fredericia, lokaler i Fredericia, lokaler til værksted i Fredericia, lokaler til showroom i Fredericia, lokaler i Fredericia, erhvervslokaler i Fredericia, restaurantlokaler i Fredericia, produktionslokaler i Fredericia, erhvervslejemål i Fredericia, klinikfællesskaber i Fredericia, kontorfællesskaber i Fredericia eller kontorhoteller i Fredericia. Få besked om nye kontorhoteller i Fredericia ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du kontorhotel i Fredericia

Har du brug for hjælp til at finde kontorhotel i Fredericia? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter kontorhotel i Fredericia. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte kontorhotel i Fredericia!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for kontorhoteller, lejlighed til leje, værelse til leje eller hus til leje i Fredericia. Hvor mange m2 skal kontorhotellet være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Fredericia skal beliggenheden være - skal kontorhotellet ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal kontoret ligge på? Skal kontorhotellet ligge i naturskønne omgivelser?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2 Søg på nettet efter kontorhoteller i Fredericia

Når du søger kontorhoteller i Fredericia, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kontorhoteller til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kontorhoteller på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kontorhoteller på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Fredericia, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Fredericia, kontor til leje i Fredericia, lager til leje i Fredericia, værksted til leje i Fredericia, showroom til leje i Fredericia, lokale til leje i Fredericia, erhvervslokale til leje i Fredericia, restaurant til leje i Fredericia, produktion til leje i Fredericia, butikslokaler til leje i Fredericia, butikker til leje i Fredericia, kontorlokaler til leje i Fredericia, lagerlokaler til leje i Fredericia, lokaler til leje i Fredericia, værksted til leje i Fredericia, lokaler til showroom til leje i Fredericia, erhvervslokaler til leje i Fredericia, restauranter til leje i Fredericia, restaurantlokaler til leje i Fredericia, produktionslokaler til leje i Fredericia, butikslokaler i Fredericia, kontorpladser i Fredericia, kontorlokaler i Fredericia, kontorer i Fredericia, lagerlokaler i Fredericia, lokale i Fredericia, lokaler til værksted i Fredericia, lokaler til showroom i Fredericia, lokaler i Fredericia, erhvervslokaler i Fredericia, restaurantlokaler i Fredericia, produktionslokaler i Fredericia, erhvervslejemål i Fredericia, klinikfællesskaber i Fredericia, kontorfællesskaber i Fredericia, kontorhoteller i Fredericia, butik i Fredericia, kontor i Fredericia, kontorplads i Fredericia, arbejdsplads i Fredericia, lager i Fredericia, lokale i Fredericia, værksted i Fredericia, showroom i Fredericia, erhvervslokale i Fredericia, restaurantlokale i Fredericia, produktionslokale i Fredericia, erhvervslejemål i Fredericia, klinikfællesskab i Fredericia, kontorfællesskab i Fredericia, kontorhotel i Fredericia, ledige butikslokaler i Fredericia, ledige kontorpladser i Fredericia, ledige kontorlokaler i Fredericia, ledige kliniklokaler i Fredericia, ledige kontorer i Fredericia, ledige lagerlokaler i Fredericia, ledige lokaler i Fredericia, ledige lokaler til værksted i Fredericia, ledige lokaler til showroom i Fredericialedige erhvervslokaler i Fredericia, ledige restaurantlokaler i Fredericia, ledige produktionslokaler i Fredericia, ledige erhvervslejemål i Fredericia, ledige klinikfællesskaber i Fredericia, ledige kontorfællesskaber i Fredericia eller ledige kontorhoteller i Fredericia, butikslejemål i Fredericia, kontorlejemål i Fredericia, kliniklejemål i Fredericia, lagerlejemål i Fredericia, værksted i Fredericia, showroom i Fredericia, lokaler i Fredericia, erhvervslokale i Fredericia, ledige butikslejemål i Fredericia, restaurantlejemål i Fredericia, butik til afståelse i Fredericia, butikslokaler til afståelse i Fredericia, restaurant til afståelse i Fredericia og restaurantlokaler til afståelse i Fredericia.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kontorhoteller i Fredericia, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af kontorhotellet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye kontorhotel i Fredericia og du har en aftale med udlejeren om at det skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kontorhotellet, er det ikke sikkert, at han må fremleje kontorlokalet til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje kontoret.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på kontoret eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye kontorhoteller. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kontorhoteller til leje i Fredericia

Søger du kontorhoteller til leje i Fredericia, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for kontorhoteller og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kontorhoteller til leje i Fredericia.

Når du søger kontorhoteller til leje, kan der være stor forskel på standen af kontorhotellerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje kontorhoteller, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer kontor i et kontorhotel.

Du kan se listen med kontorhoteller til leje i Fredericia herover. Vi har samlet alle kontorhoteller, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Fredericia. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje i Fredericia, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Fredericia, butikker til leje i Fredericia, kontorlokaler til leje i Fredericia, lagerlokaler til leje i Fredericia, lokaler til leje i Fredericia, værksted til leje i Fredericia, lokaler til showroom til leje i Fredericia, erhvervslokaler til leje i Fredericia, kliniklokaler til leje i Fredericia, restauranter til leje i Fredericia, restaurantlokaler til leje i Fredericia eller produktionslokaler til leje i Fredericia.

Kontorhotel i Fredericia

Søger du et kontorhotel i Fredericia, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt kontorhotel i Fredericia.

Du kan se listen med kontorhoteller i Fredericia herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Fredericia. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange kontorhoteller i Fredericia, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kontorhotel til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kontorhotel i Fredericia

Når du leder efter et kontorhotel i Fredericia, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det kontorhotel, som du lejer, hverken er for små eller for store. Kontorhotellet skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Kontorets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dit nye kontorhotel i Fredericia

Når du leder efter kontorhoteller i Fredericia, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dit nye kontorhotel. Placeringen af kontorhotellet er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Fredericia.

Find kontorhoteller i Fredericia

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Fredericia, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Fredericia, kontorpladser i Fredericia, kontorlokaler i Fredericia, kontorer i Fredericia, kliniklokaler i Fredericia, lagerlokaler i Fredericia, lokaler i Fredericia, lokaler til værksted i Fredericia, lokaler til showroom i Fredericia, lokaler i Fredericia, erhvervslokaler i Fredericia, restaurantlokaler i Fredericia, produktionslokaler i Fredericia, erhvervslejemål i Fredericia, klinikfællesskaber i Fredericia, kontorfællesskaber i Fredericia eller kontorhoteller i Fredericia. Få besked om nye kontorhoteller i Fredericia ved at lave en søgeagent.

Kontorhotel til leje i Fredericia

Søger du kontorhotel til leje i Fredericia, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et kontorhotel til leje i Fredericia.

Når du leder efter et kontorhotel til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kontorhoteller til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kontorhotel der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et kontorhotel i en af de dyrere områder, eller er det okay med et kontorhotel i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kontorhoteller til leje i Fredericia herover. Vi har samlet alle kontorhoteller der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Fredericia. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Fredericia, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Fredericia, kontor til leje i Fredericia, lager til leje i Fredericia, værksted til leje i Fredericia, klinik til leje i Fredericia, showroom til leje i Fredericia, lokale til leje i Fredericia, erhvervslokale til leje i Fredericia, restaurant til leje i Fredericia eller produktion til leje i Fredericia. Få besked om nye kontorhoteller til leje i Fredericia ved at lave en søgeagent.

Ledige kontorhoteller i Fredericia

Søger du et lejemål eller ledige kontorhoteller i Fredericia, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige kontorhoteller i Fredericia.

Du kan se listen med ledige kontorhoteller i Fredericia herover. Vi har samlet alle kontorhoteller, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Fredericia. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type ledige lokaler i Fredericia, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Fredericia, ledige kontorpladser i Fredericia, ledige kontorlokaler i Fredericia, ledige kliniklokaler i Fredericia, ledige kontorer i Fredericia, ledige lagerlokaler i Fredericia, ledige lokaler i Fredericia, ledige lokaler til værksted i Fredericia, ledige lokaler til showroom i Fredericia, ledige lokaler i Fredericia, ledige erhvervslokaler i Fredericia, ledige restaurantlokaler i Fredericia, ledige produktionslokaler i Fredericia, ledige erhvervslejemål i Fredericia, ledige klinikfællesskaber i Fredericia, ledige kontorfællesskaber i Fredericia eller ledige kontorhoteller i Fredericia. Få besked om ledige kontorhoteller i Fredericia ved at lave en søgeagent.

Værd at vide når du søger kontorhotel til leje i Fredericia

Fredericia er med sine knap 40.000 indbyggere Danmarks 16. største by og hovedbyen i Fredericia Kommune. Fredericia ligger ved Lillebælt og er på grund af sin placering et handelsmæssigt knudepunkt, som en del af Trekantsområdet. Fredericia by bærer stadig den dag i dag præg af at have været en militær fæstning og Fredericia centrum er omgivet af et af de allerbedst bevarede voldanlæg i hele Nordeuropa. Fredericias historie går ikke lige så langt tilbage som nogle af de andre store byer i Danmark, da den først blev grundlagt som militær fæstning af Frederik 3. i 1650. Fredericia har dermed spillet en central rolle i flere af Danmarks krige, blandt andet under Treårskrigen. Da Fredericia blev nedlagt som fæstning i 1909 tillod man samtidig at bygge uden for voldene. Siden da har Fredericia gennemgået en stor udvikling, primært på grund af sin centrale placering i Syddanmark, der giver optimale betingelser for mange virksomheder. Tidligere var Fredericia Banegård en station, hvor togene ikke kørte igennem men derimod kom fra begge sider, og selv den dag i dag er Fredericia en af de vigtigste banegårde i Danmark. Fredericias byudvikling er primært sket i kraft af at mange virksomheder er flyttet til byen, hvilket har givet mange arbejdspladser. Samtidigt har der været mange offentlige arbejdspladser i byen, blandt andet hos DSB, Post Danmark og i Hæren. I dag er Fredericia en moderne handelsby med mange shoppingmuligheder.

Fredericia havde i 2011 39.716 indbyggere. Fredericia Kommune har et samlet areal på 134,36 km2. Fredericia ligger ud til Lillebælt få kilometer fra Lillebæltsbroens overgang til Jylland. De største gader i byen er Indre Ringvej, Vestre Ringvej, Egeskovvej samt Vejlvej.

Veje med ledige erhvervslejemål i Fredericia
Information om kommunen