Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslejemål til leje i Hvidovre

Du har søgt efter Lagerlokaler, Butikslokaler, Restaurantlokaler, Kontorlokaler, Kliniklokaler, Showrooms, Kontorhoteller, Kontorfællesskaber, Klinikfællesskaber, Værkstedslokaler til leje i Hvidovre.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Lagerlokaler, Butikslokaler, Restaurantlokaler, Kontorlokaler, Kliniklokaler, Showrooms, Kontorhoteller, Kontorfællesskaber, Klinikfællesskaber, Værkstedslokaler til leje i Hvidovre.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Hvidovre

Hvidovre er en forstad til København med knap 50.000 indbyggere. Hvidovre er i realiteten sammenfaldende med Hvidovre Kommune. Hvidovres historie går langt tilbage, hvor den tidligere gik under navnet Ydre Ovre, da den lå længere nede af Harrestrup Å end Rødovre, der derfor gik under navnet Øvre Ovre. I dag er Hvidovre præget af villakvarter, samt et rigt foreningsliv med især mange sportsklubber. Tidligere spillede HIF i den bedste danske række, blandt andet da Peter Schmeichel spillede for klubben. I dag er det dog mere ishockey, der er fokus på i byen, men byen har også nævneværdige hold i både volleyball samt sejlsport.

Hvidovre havde i 2010 49.724 indbyggere. Hvidovre ligger vest for København, og afgrænses af Valby, Rødovre, Brøndby samt Kalveboderne.

 

Find erhvervslejemål i Hvidovre

Leder du efter erhvervslejemål i Hvidovre? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Hvidovre , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Hvidovre der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Hvidovre  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Hvidovre, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Hvidovre

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Hvidovre. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Hvidovre der matcher dine søgekriterier.