Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Restaurantlokaler til leje i Ishøj

Du har søgt efter Restaurantlokaler til leje i Ishøj.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Restaurantlokaler til leje i Ishøj.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger restaurant i Ishøj

Ishøj er en forstad til København med knap 19.000 indbyggere. Ishøj er desuden hovedbyen i Ishøj Kommune. Ishøjs udvikling tog for alvor fart da en lang række gæstearbejdere blev tiltrukket til Danmark i 1960’erne, hvorfor Ishøj foretog en stor udbygning. Mange af gæstearbejderne valgte at blive boende i Ishøj, og derfor har Ishøj Kommune også en relativt stor del indvandrere af anden etnisk herkomst end dansk. Ishøj ligger ved Køge Bugt og er blandt andet kendt for sin strandpark ved navn Køge Bugt Strandpark. Størstedelen af Ishøjs bebyggelse skete i 60’erne og 70’erne og siden da har forstadsbebyggelsen være stort set uændret. Ved Ishøj Strand er der et stort grønt engområde og sammen med de rimelige boligpriser og forbindelsen til København via S-tog gør det Ishøj til en attraktiv by at bosætte sig i for mange familier.

Ishøj havde i 2011 18.933 indbyggere. Kommunens samlede areal er på 25,94 km2. Ishøj ligger 18 kilometer sydvest fra Rådhuspladsen og grænser op imod Vallensbæk, Skovlunde Strand, Tåstrup samt Brøndby.

 

Find restaurant i Ishøj på Virksomhedslokaler.dk

Søger du restaurant til leje i Ishøj, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige restaurantlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige restaurantlokaler til leje i Ishøj . Du kan se de aktuelle restaurantlokaler til leje i Ishøj herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Ishøj end restaurant til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye restaurantlokaler til leje i Ishøj

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Ishøj. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Ishøj der matcher dine søgekriterier.