Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Tønder

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Tønder.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Tønder.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Tønder

Tønder er hovedbyen i Tønder Kommune, der ligger i Sønderjylland op mod den Dansk-tyske grænse. Tønders historie daterer tilbage til 1100-tallet, hvor den gik under navnet Lille Tønder. Tidligere var det en betydelig havneby, men på grund af oversvømmelser var man nødt til at bygge diger i 1600-tallet, der gjorde at den direkte adgang til havet blev lukket. På trods af at Tønder nu til dags er en moderne skole- og handelsby, er bybilledet stadig præget af ældre bygninger fra 16- og 1700-tallet, hvor byen oplevede en stor vækst på grund af knipleindustrien.

Tønder havde i 2011 7.690 indbyggere. Tønder Kommune havde i alt 39.464 indbyggere og dækker et areal på 1278 km2. Tønder ligger mellem Als Fjord og Tønder Bugt. De største veje er Løkken, Kongevej, Grundtvigs Alle og Ringgade.

 

Find erhvervslejemål i Tønder

Leder du efter erhvervslejemål i Tønder? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Tønder , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Tønder der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Tønder  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Tønder, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Tønder

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Tønder. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Tønder der matcher dine søgekriterier.