Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Holbæk

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Holbæk.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Holbæk
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Holbæk.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Holbæk
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Holbæk

Holbæk er en fjordby der ligger ca. 60 km. Vest for København. Holbæk er den største by i Nordvestsjællan, og det er en hyggelig by, med mange seværdigheder, kulturelle initiativer og en voksende erhvervsliv. Der er mange museer i byen, men det er også en by der har mange tilbud når det kommer til uddannelse og derved attraktivt for børnefamilier. I selve midtbyen findes der både hyggelige cafeer og specialbutikker.

Der bor ca. 27.000 indbyggere i Holbæk. Der er nemt adgang fra Holbæk til diverse danske motorveje, og både Kalundborgvej, Munkholmvej og Roskildevej fører til byen. Desuden ligger byen helt ud til vandet ved Holbæk Fjord.

 

Find erhvervslejemål i Holbæk

Leder du efter erhvervslejemål i Holbæk? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Holbæk , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Holbæk der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Holbæk  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Holbæk, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Holbæk

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Holbæk. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Holbæk der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Holbæk?

I Holbæk finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Holbæk ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Holbæk kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Holbæk?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Holbæk.

Hvor meget koster et lokale i Holbæk?

Prisen på et lokale i Holbæk afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Holbæk.