Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby

Se alle klinikker og kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby herunder. Hvis du leder efter en klinik til leje i Kongens Lyngby er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kliniklokaler i Kongens Lyngby i vores database. Find dit nye kliniklokale og din nye klinik i Kongens Lyngby her. God fornøjelse. Mere info om kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby.

Lav en søgeagent og få besked om nye kliniklokaler

37 lokaler fundet
1 2 3 >

Hvad er en klinik?

En klinik er et medicinsk center, der tilbyder specialiserede læge- og sundhedsydelser. Det kan være alt fra almindelig lægehjælp til specialiserede behandlinger som fysioterapi, psykologi og akupunktur. Der vil ofte være flere behandlere i klinikken. Klinikker kan være offentlige eller private. Klinikker har det nødvendige udstyr til at udføre undersøgelser og behandlinger, og de har som regel et venteværelse og andre faciliteter til patienter, herunder handicapfaciliteter.

Klinik til leje i Kongens Lyngby

Søger du et lejemål eller en klinik til leje i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en klinik til leje i Kongens Lyngby.

Når du leder efter en klinik til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kliniklokaler til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kliniklejemål der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være en klinik i en af de dyrere områder, eller er det okay med en klinik i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle kliniklokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Kongens Lyngby, kontor til leje i Kongens Lyngby, lager til leje i Kongens Lyngby, værksted til leje i Kongens Lyngby, klinik til leje i Kongens Lyngby, showroom til leje i Kongens Lyngby, lokale til leje i Kongens Lyngby, erhvervslokale til leje i Kongens Lyngby, restaurant til leje i Kongens Lyngby eller produktion til leje i Kongens Lyngby. Få besked om nye kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du en klinik i Kongens Lyngby

Har du brug for hjælp til at finde en klinik i Kongens Lyngby? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en klinik i Kongens Lyngby. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte klinik til leje i Kongens Lyngby!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for et kliniklokale Kongens Lyngby. Hvor mange m2 skal dit nye kliniklokale være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Kongens Lyngby skal beliggenheden være - skal dit nye kliniklokale ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal klinikken ligge på? Skal dit nye kliniklokale ligge i naturskønne omgivelser? Skal dit nye kliniklokale ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter klinik i Kongens Lyngby

Når du søger en klinik til leje i Kongens Lyngby, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kliniklokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kliniklokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kliniklokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Kongens Lyngby, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Kongens Lyngby, kontor til leje i Kongens Lyngby, lager til leje i Kongens Lyngby, værksted til leje i Kongens Lyngby, showroom til leje i Kongens Lyngby, lokale til leje i Kongens Lyngby, erhvervslokale til leje i Kongens Lyngby, restaurant til leje i Kongens Lyngby, produktion til leje i Kongens Lyngby, butikslokaler til leje i Kongens Lyngby, butikker til leje i Kongens Lyngby, kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby, lagerlokaler til leje i Kongens Lyngby, lokaler til leje i Kongens Lyngby, værksted til leje i Kongens Lyngby, lokaler til showroom til leje i Kongens Lyngby, erhvervslokaler til leje i Kongens Lyngby, restauranter til leje i Kongens Lyngby, restaurantlokaler til leje i Kongens Lyngby, produktionslokaler til leje i Kongens Lyngby, butikslokaler i Kongens Lyngby, kontorpladser i Kongens Lyngby, kontorlokaler i Kongens Lyngby, kontorer i Kongens Lyngby, lagerlokaler i Kongens Lyngby, lokale i Kongens Lyngby, lokaler til værksted i Kongens Lyngby, lokaler til showroom i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, erhvervslokaler i Kongens Lyngby, restaurantlokaler i Kongens Lyngby, produktionslokaler i Kongens Lyngby, erhvervslejemål i Kongens Lyngby, klinikfællesskaber i Kongens Lyngby, kontorfællesskaber i Kongens Lyngby, kontorhoteller i Kongens Lyngby, butik i Kongens Lyngby, kontor i Kongens Lyngby, kontorplads i Kongens Lyngby, arbejdsplads i Kongens Lyngby, lager i Kongens Lyngby, lokale i Kongens Lyngby, værksted i Kongens Lyngby, showroom i Kongens Lyngby, erhvervslokale i Kongens Lyngby, restaurantlokale i Kongens Lyngby, produktionslokale i Kongens Lyngby, erhvervslejemål i Kongens Lyngby, klinikfællesskab i Kongens Lyngby, kontorfællesskab i Kongens Lyngby, kontorhotel i Kongens Lyngby, ledige butikslokaler i Kongens Lyngby, ledige kontorpladser i Kongens Lyngby, ledige kontorlokaler i Kongens Lyngby, ledige kliniklokaler i Kongens Lyngby, ledige kontorer i Kongens Lyngby, ledige lagerlokaler i Kongens Lyngby, ledige lokaler i Kongens Lyngby, ledige lokaler til værksted i Kongens Lyngby, ledige lokaler til showroom i Kongens Lyngbyledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby, ledige restaurantlokaler i Kongens Lyngby, ledige produktionslokaler i Kongens Lyngby, ledige erhvervslejemål i Kongens Lyngby, ledige klinikfællesskaber i Kongens Lyngby, ledige kontorfællesskaber i Kongens Lyngby eller ledige kontorhoteller i Kongens Lyngby, butikslejemål i Kongens Lyngby, kontorlejemål i Kongens Lyngby, kliniklejemål i Kongens Lyngby, lagerlejemål i Kongens Lyngby, værksted i Kongens Lyngby, showroom i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, erhvervslokale i Kongens Lyngby, ledige butikslejemål i Kongens Lyngby, restaurantlejemål i Kongens Lyngby, butik til afståelse i Kongens Lyngby, butikslokaler til afståelse i Kongens Lyngby, restaurant til afståelse i Kongens Lyngby og restaurantlokaler til afståelse i Kongens Lyngby.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kliniklokaler i Kongens Lyngby, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dine nye kliniklokaler, så du kan se dem med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kliniklokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på klinikken eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye kliniklokale. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby

Søger du kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby.

Når du søger kliniklokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige klinikker til leje, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje en klinik, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer en klinik.

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler til leje i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Kongens Lyngby, butikker til leje i Kongens Lyngby, kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby, lagerlokaler til leje i Kongens Lyngby, lokaler til leje i Kongens Lyngby, værksted til leje i Kongens Lyngby, lokaler til showroom til leje i Kongens Lyngby, erhvervslokaler til leje i Kongens Lyngby, kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby, restauranter til leje i Kongens Lyngby, restaurantlokaler til leje i Kongens Lyngby eller produktionslokaler til leje i Kongens Lyngby.

Kliniklokaler i Kongens Lyngby

Søger du et kliniklokaler i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler i Kongens Lyngby.

Du kan se listen med kliniklokaler i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Kliniklokalerne kan variere i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kliniklokalerne i Kongens Lyngby, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Kongens Lyngby, hvor du gerne vil leje kliniklokalerne, og se hvilke ejendomme der har ledige kliniklokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kliniklokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kliniklokaler i Kongens Lyngby, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Kongens Lyngby, kontorpladser i Kongens Lyngby, kontorlokaler i Kongens Lyngby, kontorer i Kongens Lyngby, kliniklokaler i Kongens Lyngby, lagerlokaler i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, lokaler til værksted i Kongens Lyngby, lokaler til showroom i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, erhvervslokaler i Kongens Lyngby, restaurantlokaler i Kongens Lyngby, produktionslokaler i Kongens Lyngby, erhvervslejemål i Kongens Lyngby, klinikfællesskaber i Kongens Lyngby, kontorfællesskaber i Kongens Lyngby eller kontorhoteller i Kongens Lyngby. Få besked om nye kliniklokaler i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Klinik i Kongens Lyngby

Søger du et lejemål eller en klinik i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en ny klinik til leje i Kongens Lyngby.

Du kan se listen med kliniklokaler i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange kliniklokaler i Kongens Lyngby, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kliniklokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kliniklokale i Kongens Lyngby

Når du leder efter en klinik i Kongens Lyngby, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det kliniklokale, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye kliniklokale skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Klinikkens størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye kliniklokaler i Kongens Lyngby

Når du leder efter nye kliniklokaler i Kongens Lyngby, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye kliniklokaler. Placeringen af dit nye kliniklokale er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller klinik skal ligge i mere befærdede steder i Kongens Lyngby.

Find kliniklokaler i Kongens Lyngby

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Kongens Lyngby, kontor i Kongens Lyngby, kontorplads i Kongens Lyngby, klinik i Kongens Lyngby, arbejdsplads i Kongens Lyngby, lager i Kongens Lyngby, lokale i Kongens Lyngby, værksted i Kongens Lyngby, showroom i Kongens Lyngby, erhvervslokale i Kongens Lyngby, restaurantlokale i Kongens Lyngby, produktionslokale i Kongens Lyngby, erhvervslejemål i Kongens Lyngby, klinikfællesskab i Kongens Lyngby, kontorfællesskab i Kongens Lyngby, kontorhotel i Kongens Lyngby. Få besked om nye kliniklokaler i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Ledige kliniklokaler i Kongens Lyngby

Søger du et lejemål eller en ledig klinik til leje i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et en ledig klinik til leje i Kongens Lyngby.

Du kan se listen med ledige kliniklokaler i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle ledige kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemte type ledige lokaler i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Kongens Lyngby, ledige kontorpladser i Kongens Lyngby, ledige kontorlokaler i Kongens Lyngby, ledige kliniklokaler i Kongens Lyngby, ledige kontorer i Kongens Lyngby, ledige lagerlokaler i Kongens Lyngby, ledige lokaler i Kongens Lyngby, ledige lokaler til værksted i Kongens Lyngby, ledige lokaler til showroom i Kongens Lyngby, ledige lokaler i Kongens Lyngby, ledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby, ledige restaurantlokaler i Kongens Lyngby, ledige produktionslokaler i Kongens Lyngby, ledige erhvervslejemål i Kongens Lyngby, ledige klinikfællesskaber i Kongens Lyngby, ledige kontorfællesskaber i Kongens Lyngby eller ledige kontorhoteller i Kongens Lyngby. Få besked om ledige kliniklokaler i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Værd at vide når du søger klinik til leje i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.

Veje med ledige erhvervslejemål i Kongens Lyngby
Information om kommunen