Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Frederiksberg

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Frederiksberg.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Frederiksberg.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Frederiksberg

Frederiksberg ligger tæt ved centrum af København og har et hav af muligheder.

Hvis du ønsker at opleve bylivet, skal du blot tage en gåtur ned af gaderne og sætte dig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, det rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv, og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg er en enestående bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og mere konservative del af København.

 

Find erhvervslejemål i Frederiksberg

Leder du efter erhvervslejemål i Frederiksberg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Frederiksberg , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Frederiksberg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Frederiksberg  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Frederiksberg, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Frederiksberg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Frederiksberg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Frederiksberg der matcher dine søgekriterier.