Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Gentofte

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Gentofte.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Gentofte.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Butik/Showroom/Kontor på Gentoftegade, Gentofte

  Suveræn butiksmulighed centralt i Gentofte: Lejemål med op til 150 kvm med eget te-køkken, bad og toilet. Rigtig god eksponering og stort synligt facadevindue med mulighed for skiltning. Der skal IK...
  • Ikke angivet
  • 25 - 150 m2

Værd at vide når du søger butik i Gentofte

Gentofte er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Oprindeligt var Gentofte en landsby, der hvis man skal bruge bynavnet som indikator formentligt daterer helt tilbage til omkring år 800. Den oprindelige landsby blev bygget op omkring Gentoftegård, der havde stor betydning for byens tidlige udvikling. Som i mange andre dele af Storkøbenhavn opnåede Gentofte en stor befolkningstilvækst da jernbanen kom i anden halvdel af det 19. århundrede, da det medvirkede at folk fra byen kunne flytte ud.

I dag er Gentofte en del af Gentofte Kommune, der er præget af de mange bydele uden nogle klare bygrænser. Gentofte er primært bebygget med villakvarterer, og er et attraktivt kvarter at bosætte sig i på grund af den korte afstand til København samt at Gentofte Kommune er en af de rigeste i Danmark. Dette resulterer også i byens høje huspriser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Gentofte ligger nord for København, i mellem Hellerup, Charlottenlund og Søborg.

 

Find butik i Gentofte på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Gentofte, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Gentofte . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Gentofte herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Gentofte end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Gentofte

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Gentofte. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Gentofte der matcher dine søgekriterier.