Værløse: En guide for udvikling i byen

Værløse er en erhvervsby med en lang tradition for industri. Byen ligger i Nordsjælland, tæt på København, og har en god infrastruktur med motorvejsforbindelse og togstation. Værløse er også en attraktiv by for iværksættere. Byen har en række støtteordninger og initiativer, der er med til at fremme iværksætteri.
20. marts 2024 | Skrevet af: Sara Petersen
Værløse: En guide for udvikling i byen

Værløse er en erhvervsby med en lang tradition for industri. Byen ligger i Nordsjælland, tæt på København, og har en god infrastruktur med motorvejsforbindelse og togstation. Værløse er også en attraktiv by for iværksættere. Byen har en række støtteordninger og initiativer, der er med til at fremme iværksætteri.

Værløse som erhvervsby

Værløses erhvervsliv har i de senere år udviklet sig i retning af teknologi og IT. Byen er blevet et vigtigt center for udvikling og innovation på disse områder.

Her er nogle af de kendetegn, der kendetegner Værløse som erhvervsby:

  • En lang tradition for industri
  • En god infrastruktur
  • En bred vifte af brancher
  • En række større virksomheder
  • En attraktiv by for iværksættere

Værløse er en attraktiv erhvervsby med gode muligheder for vækst og udvikling.

Transport i Værløse

Værløse har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger tæt på København og har en god infrastruktur med motorvejsforbindelse og togstation.

Motorvej E55 (Helsingør motorvej) passerer lige øst for Værløse, hvilket giver hurtig adgang til København og resten af ​​Danmark. Der er også gode forbindelser til andre større byer i Nordsjælland, som Hillerød.

Værløse Station ligger på S-togets linje B, der kører mellem Høje Taastrup og Farum. Der er mange daglige afgange i hver retning, og rejsetiden til København er cirka 25 minutter.

Derudover er der en række buslinjer, der betjener Værløse. Disse buslinjer forbinder byen med andre byer i Nordsjælland, samt København.

Transportforhold i Værløse er således med til at gøre byen til en attraktiv beliggenhed for virksomheder, der ønsker at være tæt på København og have gode transportmuligheder.

Her er nogle konkrete eksempler på, hvordan transportforhold i Værløse kan være en fordel for virksomheder:

Tal om Værløse (2023)

Antallet af arbejdspladser i Værløse er omkring 15.000. Dette viser, at byen har en sund økonomi og et bredt udvalg af jobs.

Gennemsnitslønnen i Værløse er omkring 40.000 kr. om måneden. Det er højere end landsgennemsnittet.

Værløse største virksomheder

Hareskov-Værløse Funeral Home

Hareskov-Værløse Begravelsesforretning er en familieejet begravelsesforretning, der har eksisteret siden 1921. Virksomheden er beliggende i Værløse og betjener kunder i hele Gladsaxe Kommune.

Vaerløse Auto Service

Værløse Auto Service har dygtige og erfarne mekanikere, som anvender kvalitetsmaterialer og værktøj. Virksomheden er medlem af Dansk Bilbrancheforening, hvilket er en garanti for kvalitet og service.

Værløse Hareskov Physiotherapy, Sports clinic / Hot water pool

Værløse Hareskov Fysioterapi har dygtige og erfarne fysioterapeuter, der anvender moderne behandlingsmetoder. Virksomheden har også et varmtvandsbassin, der kan bruges til fysioterapi og træning.

Auditors Værløse

Revisorer Værløse har erfarne og kompetente revisorer, der står klar til at hjælpe kunder med at overholde økonomiske regler og sikre korrekt regnskabsaflæggelse.

Værløse Golf Club

Værløse Golfklub er en 18-hullers golfbane beliggende i Værløse, Danmark. Klubben har en lang historie, der går tilbage til 1936.

Områder af Værløse

Værløse er en by i Nordsjælland med en befolkning på omkring 20.000 mennesker. Byen er opdelt i følgende distrikter:

Church Værløse

The church Værløse is the oldest part of Værløse. It is located in the southern part of the city and is home to Værløse Church, Værløse School and Værløse Library.

Værløse City Centre

Værløse Bymidte er den centrale bydel i Værløse. Det ligger omkring Værløse Station og er hjemsted for et bredt udvalg af butikker, restauranter og cafeer.

Nordbyen

Nordbyen er en moderne bydel i Værløse. Det ligger i den nordlige del af byen og er hjemsted for en række nye boliger, butikker og restauranter.

Sydlejr

Sydlejren er den tidligere flyvebase i Værløse. Den ligger i den sydlige del af byen og er ved at blive omdannet til en ny bydel med boliger, erhverv og kultur.

Hareskov

Hareskoven er en stor skov beliggende nord for Værløse. Skoven er et populært sted for rekreation og naturoplevelser.

Erhvervsområder i Værløse

Værløse har 5 erhvervsområder:

Farum Business Park

Farum Erhvervspark er det største erhvervsområde nær Værløse. Det ligger syd for byen og er hjemsted for en række store virksomheder.

Lejrvej

Lejrvej er et mindre erhvervsområde beliggende i den centrale del af Værløse. Det er hjemsted for en række mindre virksomheder, herunder håndværksvirksomheder, kontorer og butikker.

Church Værløsevej

Kirken Værløsevej er et erhvervsområde beliggende i den sydlige del af Værløse. Det er hjemsted for en række produktionsvirksomheder og kontorer.

Sydlejr

Sydlejren er den tidligere flyvestation i Værløse, som er ved at blive omdannet til erhvervsområde. Det er allerede hjemsted for en række virksomheder, og der er planer om at bygge flere virksomheder i området.

Walgerholm

Walgerholm er et erhvervsområde beliggende i den nordlige del af Værløse. Det er hjemsted for en række virksomheder, herunder produktionsvirksomheder, kontorer og butikker.

Kontor områder i Værløse

Farum Business Park

Farum Erhvervspark er det største kontorområde nær Værløse. Det ligger syd for byen og er hjemsted for en række store virksomheder.

Sydlejr

Sydlejren er den tidligere flyvestation i Værløse, som er ved at blive omdannet til kontorområde. Det er allerede hjemsted for en række virksomheder, og der er planer om at bygge flere virksomheder i området.

Find et kontor til leje i Værløse

Shoppingområder i Værløse

Værløse City Centre

Værløse Bymidte er det centrale indkøbsområde i Værløse. Det ligger omkring Værløse Station og er hjemsted for et bredt udvalg af butikker, herunder dagligvarebutikker, tøjbutikker, elektronikbutikker og restauranter.

Nordbyen

Nordbyen er en ny bydel i Værløse, der er under udvikling. Det er beliggende i den nordlige del af byen og er hjemsted for en række nye butikker, herunder dagligvarebutikker, tøjbutikker og restauranter. Butikker i Værløse

Find butik til leje i Værløse

Butikker i Værløse

I Værløse er der følgende butikker:

Værløse City Centre

365rabat - et discountsupermarked med et bredt udvalg af dagligvarer

Kvickly - et traditionelt supermarked med et godt udvalg af dagligvarer

MENY - et supermarked med et bredt udvalg af dagligvarer og økologiske varer

Konditor - en traditionel bager med et udvalg af friskbagte brød, kager og wienerbrødsprodukter

Værløse Fisk - a fish shop with a selection of fresh seafood

Vang - en tøjbutik med et bredt udvalg af tøj til kvinder, mænd og børn

Lego - en legetøjsbutik med et bredt udvalg af Lego produkter

Normal - en discountbutik med et bredt udvalg af dagligvarer, non-food og elektronik

Matas - en helsekostbutik med et udvalg af helsekostprodukter, skønhedsprodukter og parfumer

Nordbyen

SuperBest - et supermarked med et bredt udvalg af dagligvarer

Føtex - et supermarked med et bredt udvalg af dagligvarer, non-food og elektronik

JYSK - en møbelkæde med et udvalg af møbler til hjemmet

Elgiganten - en elektronikkæde med et udvalg af elektronikprodukter

Power - en elektronikkæde med et udvalg af elektronikprodukter

Intersport - en sportskæde med et udvalg af sportsudstyr

Søstrene Grene - en boligindretningskæde med et udvalg af boligindretningsprodukter

En god måde at vurdere, om det kan betale sig for dig at etablere en butik i Værløse, er at se på, hvilke butikker der allerede ligger i Værløse. Her er nogle eksempler på, hvilke butikker der ligger hvor i Værløse:

Lager- og logistikområder i Værløse

Værløse has two important logistics areas:

Farum Business Park

Farum Erhvervspark er det største logistikområde nær Værløse. Det ligger syd for byen og er hjemsted for en række store virksomheder.

Sydlejr

Sydlejren er den tidligere flyvestation i Værløse, som er under ombygning til logistikområde. Det er allerede hjemsted for en række virksomheder, og der er planer om at bygge flere virksomheder i området.

Find lager til leje i Værløse

Find ledige lokaler i Værløse

Ofte stillede spørgsmål