Struer: Forretning i vækst

Struer er en attraktiv erhvervsdestination på grund af sin centrale beliggenhed i Danmark, sin veluddannede arbejdsstyrke og sin stærke infrastruktur. Byen er også hjemsted for en række uddannelsesinstitutioner, der uddanner faglærte og akademikere til byens erhvervsliv.
18. marts 2024 | Skrevet af: Sara Petersen
Struer: Forretning i vækst

Struer er en attraktiv erhvervsdestination på grund af sin centrale beliggenhed i Danmark, sin veluddannede arbejdsstyrke og sin stærke infrastruktur. Byen er også hjemsted for en række uddannelsesinstitutioner, der uddanner faglærte og akademikere til byens erhvervsliv.

Struer som erhvervsby

Struer er en by med en lang og stærk tradition for industri. Byen har traditionelt været et centrum for elektronikindustrien, men i dag er industrien mere diversificeret og omfatter en række forskellige industrier.

  • En stærk industriel tradition: Struer har en lang tradition for industri helt tilbage til 1800-tallet.Struer har traditionelt været et center for elektronikindustrien, især kendt for Bang & Olufsen, men i dag er industrien mere diversificeret og omfatter en række forskellige industrier, herunder vindmølleindustrien, elektronikindustrien og plastindustrien.
  • Stærkt fokus på innovation: Struer er en by kendt for sin innovative spire. Byen er hjemsted for en række virksomheder, der er førende inden for deres felt, og byen har stort fokus på forskning og udvikling.
  • En god infrastruktur: Struer er en by med en god infrastruktur, der er velegnet til erhverv, hvilket gør den let tilgængelig for virksomheder, der skal transportere deres produkter. Byen har også en god havn, der er vigtig for eksportindustrien.

Transport i Struer

Struer har gode transportforhold for virksomheder. Der er også gode busforbindelser til både Aarhus og København.

Struer har også en god havn, der kan håndtere både gods og passagerer. Havnen er forbundet med motorvej E45 via en jernbane, som giver mulighed for effektiv godstransport.

Transportforholdene i Struer gør det nemt for virksomheder at transportere varer og passagerer til og fra byen. Det er en vigtig faktor for virksomheder, der ønsker at investere i Struer.

Her er nogle af de specifikke fordele ved transportforhold i Struer for virksomheder:

  • Gode ​​forbindelser til resten af ​​Danmark og Europa: Motorvej E45 giver hurtig og nem adgang til Aarhus, København og resten af ​​Europa.
  • Gode ​​busforbindelser: Der er faste busforbindelser til Aarhus og København.
  • God havn: Havnen kan håndtere både gods og passagerer.

Disse fordele gør Struer til en attraktiv destination for virksomheder, der ønsker at investere i Danmark.

Vigtige tal om Struer (2023)

Indbyggertal: 10.112

Areal: 40,8 km2

BNP: 2,3 mia

Arbejdsløshed: 3,6 %

Uddannelsesniveau: 37,5 %

Disse tal viser, at Struer er en lille, men velstående by med en veluddannet arbejdsstyrke. Byen har en lang tradition for industri, og er især kendt for sin maskinfremstilling, elektronik, fødevareproduktion og plastproduktion.

Andre vigtige tal, der beskriver Struers erhvervsliv er:

Antal virksomheder: 3.500

Antal ansatte: 11.000

Revenue: DKK 20 billion

Disse tal viser, at Struer er en vigtig erhvervsby med en stor arbejdsstyrke og en betydelig omsætning. Byen er hjemsted for en række større virksomheder, herunder Danfoss, Struer VVS og Struer Maskinfabrik.

Struer er en attraktiv destination for virksomheder, der ønsker at investere i Danmark. Byen har gode transportforhold, en veluddannet arbejdsstyrke og et aktivt kulturliv.

Struers største virksomheder

Bang & Olufsen Operations A/S

Bang & Olufsen Operations A/S er et datterselskab af Bang & Olufsen A/S, en dansk virksomhed, der producerer lyd- og videoudstyr. Virksomheden har hovedsæde i Struer og er en af ​​byens største arbejdsgivere.

Bang & Olufsen Operations A/S fremstiller en række Bang & Olufsen-produkter, herunder højttalere, tv, lydsystemer og telefoner. Virksomheden har en lang tradition for innovation og design, og er kendt for sine høje kvalitetsstandarder.

Chokoland Struer A/S

Chokoland Struer A/S er en dansk virksomhed, der producerer chokolade. Virksomheden har hovedkontor i Struer, Danmark, og er en af ​​byens mest kendte virksomheder.

Chokoland Struer A/S blev grundlagt i 1924 og er en familieejet virksomhed. Virksomheden producerer en række chokoladeprodukter, herunder chokoladebarer, chokoladefigurer og chokoladekonfekture.

Alpha Offshore Service A/S

Alpha Offshore Service A/S er en dansk virksomhed, der leverer tjenester til vindmølleindustrien. Virksomheden har hovedkontor i Struer og har kontorer over hele verden.

Alpha Offshore Service A/S blev grundlagt i 2005 og er en af ​​Danmarks førende virksomheder inden for vindmølleservice. Virksomheden tilbyder en række ydelser, herunder installation, vedligeholdelse og reparation af vindmøller.

Harman Lifestyle Division

Harman Lifestyle Division er et datterselskab af Harman International Industries, Inc., en amerikansk lyd- og videoudstyrsvirksomhed. Virksomheden har hovedsæde i Struer og er en af ​​byens største arbejdsgivere.

Harman Lifestyle Division producerer en række af Harmans produkter, herunder højttalere, tv'er, lydsystemer og telefoner. Virksomheden har en lang tradition for innovation og design, og er kendt for sine høje kvalitetsstandarder.

Martin Munkebo A/S

Martin Munkebo A/S er en dansk virksomhed, der producerer plastkomponenter. Virksomheden har hovedsæde i Struer og er en af ​​byens største arbejdsgivere.

Martin Munkebo A/S blev grundlagt i 1933 og er en familieejet virksomhed. Virksomheden producerer en række plastkomponenter, der bruges i en lang række industrier.

Det er blot nogle af de mange virksomheder, der ligger i Struer. Byen er en vigtig erhvervsby med en lang tradition for industri og innovation.

Områder i Struer

Struer Midtby er den mest centrale bydel i Struer. Bydelen er hjemsted for rådhuset, biblioteket, museet og kunstmuseet. Bydelen er også hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer.

Struer Havn er en vigtig erhvervshavn med en lang tradition for industri. Havnen er hjemsted for en række virksomheder, der producerer maskiner, elektronik og plast. Havnen er også hjemsted for en række virksomheder, der servicerer vindmølleindustrien.

Struer Øst er et nyere boligområde med en blanding af ejer-, udlejnings- og erhvervsvirksomheder. Bydelen er hjemsted for en række skoler, institutioner og idrætsklubber.

Struer Vest er et blandet område med både beboelse, erhverv og industri. Distriktet er hjemsted for en række virksomheder, der producerer fødevarer, plastik og vindmøller. Bydelen er også hjemsted for en række virksomheder, der servicerer vindmølleindustrien.

Bremdal
Bremdal er et naturområde med strand, campingplads og badeland. Distriktet er et populært turistmål om sommeren.

Erhvervsområder og job i Struer

Struer Havn er en vigtig del af Struers økonomi. Havnen er hjemsted for en række virksomheder, der producerer maskiner, elektronik og plast. Havnen er også hjemsted for en række virksomheder, der servicerer vindmølleindustrien.

Struer Industripark er et moderne erhvervsområde med en række virksomheder producerer en bred vifte af produkter, herunder fødevarer, plastik, vindmøller og elektronik. Industriparken er hjemsted for en række internationale virksomheder, herunder Danfoss, Bang & Olufsen og Harman.

Struer er en vigtig erhvervsby med en lang tradition for industri. Byen er hjemsted for en række større virksomheder, der er med til at drive dansk økonomi.

Kontorarealer i Struer

Struer Midtby er byens mest centrale kontorområde og huser en række kontorer, herunder kontorer for byens administration, virksomheder og organisationer. Bydelen er også hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer, hvilket gør det til et attraktivt sted at arbejde.

Struer Havn er også et vigtigt kontorområde og huser kontorer for en række virksomheder beliggende i havneområdet. Havnen er også hjemsted for en række virksomheder, der servicerer vindmølleindustrien, hvilket gør området til et populært sted for virksomheder i denne industri.

Find et kontor til leje i Struer

Indkøbsområder i Struer

Struer Midtby er byens største dagligvarebutiks centrale indkøbsområde og huser en række butikker, herunder specialbutikker og tøjbutikker. Bydelen er også hjemsted for en række restauranter og caféer, hvilket gør det til et attraktivt sted at shoppe.

Find en butik til leje i Struer

Butikker i Struer

En god måde at vurdere, om det kan betale sig for dig at etablere en butik i Struer, er at se på, hvilke butikker der allerede ligger i Struer. Her er nogle eksempler på, hvilke butikker der ligger hvor i Struer:

Struer Downtown

  • Grocery stores: Aldi, Rema 1000, SuperBrugsen
  • Speciality shops: Matas, Elgiganten, Bilka
  • Tøjbutikker: H&M, Zara, Vero Moda
  • Home accessories: Kop & Kande, ILVA, Jysk
  • Kosmetik: Sephora, Rituals, The Body Shop
  • Legetøj: The Play Chain, BR, Toys "R" Us
  • Food: Lagkagehuset, Starbucks, McDonald's

Struer Handelsby

  • Grocery stores: Aldi, Rema 1000, SuperBrugsen
  • Speciality shops: Matas, Elgiganten, Bilka
  • Tøjbutikker: H&M, Zara, Vero Moda
  • Children's shops: Name It, Småfolk, BabySam
  • Sport: Intersport, Sportmaster, Proshop
  • Mad: Burger King, KFC, Metro

Bremdal

  • Strand: Bremdal Strand
  • Campingplads: Bremdal Camping

Lager- og logistikområder i Struer

Struer Havn er en vigtig del af Struers økonomi. Havnen er hjemsted for en række virksomheder, der producerer maskiner, elektronik og plast. Havnen er også hjemsted for en række virksomheder, der servicerer vindmølleindustrien.

Struer Industripark er et moderne erhvervsområde med en række virksomheder, der producerer en bred vifte af produkter, herunder fødevarer, plast, vindmøller og elektronik. Industriparken er hjemsted for en række internationale virksomheder, herunder Danfoss, Bang & Olufsen og Harman.

Struer Havn er et vigtigt logistisk knudepunkt for regionen. Havnen er forbundet med det nationale vej- og jernbanenet, hvilket gør den til et attraktivt sted for virksomheder, der skal transportere deres produkter. Havnen tilbyder også en række logistiske tjenester, herunder lager, forsendelse og toldbehandling.

Struer Industripark er også et vigtigt logistikområde. Industriparken ligger tæt på motorvej E45, hvilket gør det til et let tilgængeligt sted for virksomheder, der skal transportere deres produkter. Industriparken tilbyder også en række logistiske tjenester, herunder lager, forsendelse og toldbehandling.

Struer er en by i vækst, og der er en stigende efterspørgsel efter logistikfaciliteter i byen. Byen har en række attraktive logistikområder velegnet til både små og store virksomheder.

Find lager til leje in Struer