Haslevs hemmeligheder: En dybdegående guide til byens blomstrende erhvervsliv

Haslev er en erhvervsvenlig by med en bred vifte af erhverv. Byen har en lang tradition for industri, og der er stadig en række virksomheder, der producerer varer og tjenesteydelser til det danske og internationale marked.
18. marts 2024 | Skrevet af: Leonora Jensen
Haslevs hemmeligheder: En dybdegående guide til byens blomstrende erhvervsliv

Haslev er en erhvervsvenlig by med en bred vifte af erhverv. Byen har en lang tradition for industri, og der er stadig en række virksomheder, der producerer varer og tjenesteydelser til det danske og internationale marked.

Halslev som erhvervsby

Haslev er især kendt for sin møbelindustri. Byen har en lang tradition for at producere kvalitetsmøbler, og der findes stadig en del møbelvirksomheder i byen. Andre vigtige forretningsområder i Haslev er fødevareproduktion, emballageproduktion og logistik.

Haslev er også en uddannelses- og vidensby. Byen har et stort gymnasium, en erhvervsskole og en række andre uddannelsesinstitutioner. Det giver byen et stærkt fundament for innovation og udvikling.

Haslev er en attraktiv by for virksomheder, der ønsker at placere sig i et dynamisk og erhvervsvenligt miljø. Byen har gode infrastrukturforhold, en veluddannet arbejdsstyrke og en række lokale samarbejdspartnere.

Her er nogle af virksomhederne i Haslev:

  • Furniture companies: Haslev Møbelindustri, Jysk, Kvik, Norliving
  • Food companies: Arla Foods, Danish Crown, 3Fs Fødevareservice
  • Emballagevirksomheder: Smurfit Kappa, DS Smith, KTP
  • Logistikvirksomheder: DSV, PostNord, DHL

Haslev er en by i vækst, og der er stadig muligheder for, at nye virksomheder kan etablere sig i byen.

Transport i Haslev

Haslev har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger tæt på motorvej E47,Motorvejen går fra Lübeck i Tyskland gennem Danmark til Helsingør. Motorvejen ligger kun 10 km fra Haslev, og der er gode forbindelser til motorvejen fra byen.

Haslev har også en god busforbindelse til København og andre større byer i Danmark. Der kører flere busser i timen og rejsetiden til København er cirka 30 minutter.

Derudover er der en banegård i Haslev, som forbinder Haslev med København. Der kører to tog i timen til København, og rejsetiden er cirka 40 minutter.

Vigtige tal om Haslev (2023)

Indbyggertal: Haslev har en befolkning på ca.12.280 indbyggere.

Jobs: Der er ca. 6.000 arbejdspladser i Haslev.

Største virksomheder i Haslev

Hauberg Technique

Hauberg Technique er en dansk virksomhed, der udvikler og fremstiller komponenter af høj kvalitet til vindmølleindustrien. Virksomheden blev grundlagt i 1976 og har hovedkontor i Haslev. Hauberg Technique har over 200 ansatte og eksporterer til mere end 50 lande.

BoldIT

BoldIT er en dansk virksomhed, der leverer it-løsninger til virksomheder og offentlige institutioner. Virksomheden blev grundlagt i 2000 og har hovedkontor i Haslev. BoldIT har mere end 50 ansatte og betjener kunder over hele Danmark.

E/V Thorbjørn

E/F Thorbjørn er en dansk møbelvirksomhed. Virksomheden blev grundlagt i 1930 og har hovedsæde i Haslev. E/F Thorbjørn har mere end 100 ansatte og eksporterer til mere end 20 lande.

Ara-El ApS

Ara-El ApS er en dansk virksomhed, der producerer elinstallationer. Virksomheden blev grundlagt i 1960 og har hovedkontor i Haslev. Ara-El ApS har over 50 ansatte og betjener kunder over hele Sjælland.

CleanRooms ApS

CleanRooms ApS er en dansk virksomhed, der producerer og installerer renrum. Virksomheden blev grundlagt i 2000 og har hovedkontor i Haslev. CleanRooms ApS har over 20 ansatte og betjener kunder over hele Danmark.

Områder i Haslev

Haslev midtby

Haslev Midtby er byens historiske centrum. Bydelen er kendetegnet ved sine smalle gader, brostensbelagte belægninger og gamle bygninger. Her finder du blandt andet Haslev Kirke, Haslev Rådhus og Haslev Bibliotek.

Haslev Øst

Haslev Øst er en moderne bydel med mange nye boliger. Bydelen er præget af sine friarealer, grønne områder og gode faciliteter. Her finder du blandt andet Haslev Kulturhus, Haslev Svømmehal og Haslev Idrætscenter.

Haslev Vest

Haslev Vest er en blandet bydel med både nye og gamle boliger. Bydelen er præget af sine livlige gader, mange butikker og gode transportforbindelser. Her finder du blandt andet Haslev Station, Haslev Center og Haslev SuperBrugsen.

Haslev Syd

Haslev Syd er en bydel med mange parcelhuse. Bydelen er præget af sine grønne områder, gode udsigter og fredelige omgivelser. Her finder du blandt andet Haslev Sø, Haslev Golfklub og Haslev Efterskole.

Erhvervsområder og arbejdspladser i Haslev

Møbelproduktion er historisk set det vigtigste erhvervsområde i Haslev. Byen har en lang tradition for at producere kvalitetsmøbler, og der findes stadig en del møbelvirksomheder i byen. Haslev er en af ​​Danmarks førende møbelbyer, og der er cirka 1.500 ansatte i møbelbranchen i Haslev.

Fødevareproduktion er et andet vigtigt erhvervsområde i Haslev. Der er en række fødevarevirksomheder i byen, heriblandt Arla Foods, Danish Crown og 3Fs Fødevareservice. Fødevareindustrien beskæftiger ca. 1.000 ansatte i Haslev.

Emballageproduktion er et voksende forretningsområde i Haslev. Der er en række emballagevirksomheder i byen, herunder Smurfit Kappa, DS Smith og KTP. Emballageindustrien beskæftiger ca. 500 ansatte i Haslev.

Logistik er et andet voksende forretningsområde i Haslev. Der er en række logistikvirksomheder i byen, heriblandt DSV, PostNord og DHL. Logistikbranchen beskæftiger cirka 2.000 medarbejdere i Haslev.

Kontorområder i Haslev

Haslev Industriområde er det største kontorområde i Haslev. Området ligger i den sydlige del af byen og er hjemsted for en række virksomheder, herunder møbelvirksomheder, fødevarevirksomheder, emballagevirksomheder og logistikvirksomheder.

Haslev Syd er et andet vigtigt kontorområde i Haslev. Området ligger i den sydlige del af byen og er hjemsted for en række virksomheder, herunder it-virksomheder, servicevirksomheder og produktionsvirksomheder.

Haslev Øst er et tredje vigtigt kontorområde i Haslev. Området ligger i den østlige del af byen og er hjemsted for en række virksomheder, herunder it-virksomheder, servicevirksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Find kontor til leje i Haslev

Shopping i Haslev

Centrum

Bymidten er Haslevs traditionelle handelscentrum. Her finder du et bredt udvalg af butikker, herunder dagligvarebutikker, tøjbutikker, skobutikker, elektronikbutikker, boligbutikker og restauranter.

Lysholm Allé

Lysholm Allé er et nyt butiksområde under udvikling. I fremtiden kommer der en række nye butikker, blandt andet en dagligvarebutik, en byggemarkedskæde og en række specialbutikker.

Sverigesgade

Sverigesgade er et lille indkøbsområde beliggende i den vestlige del af Haslev. Her finder du blandt andet en række specialbutikker, herunder en blomsterbutik, en boghandel og en elektronikbutik.

Find en butik til leje i Haslev

Butikker i Haslev

Matas

I Matas finder du et bredt udvalg af skønhedsprodukter, herunder makeup, hudpleje, hårpleje og parfume. Kæden har desuden et stort udvalg af helsekostprodukter, herunder kosttilskud, vitaminer og mineraler. Derudover sælger Matas husholdningsartikler, såsom rengøringsmidler, toiletpapir og batterier.

Sport24

I Sport24 finder du et bredt udvalg af sportstøj, herunder tøj til alle former for sport, såsom fodbold, tennis, løb og cykling. Kæden har også et stort udvalg af sportsudstyr, herunder bolde, ketchere, cykler og løbetøj. Derudover sælger Sport24 sportssko fra en række forskellige mærker.

Scoringen

I Skoringen finder du et bredt udvalg af sko, herunder sko til hverdagen, sko til fest og sko til sport. Kæden har også et stort udvalg af fodtøj til børn.

Tøjeksperten

I Tøjeksperten finder du et bredt udvalg af tøj, herunder tøj til hverdagen, tøj til fest og tøj til sport. Kæden har også et stort udvalg af børnetøj.

En god måde at vurdere, om det kan betale sig for dig at etablere en butik i Haslev, er at se på, hvilke butikker der allerede ligger i Haslev. Her er nogle eksempler på, hvilke butikker der ligger hvor i Haslev:

Lager- og logistikområder i Haslev

Haslev Logistics Center

Postnord er et af de største logistikcentre i Danmark og beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere. Haslev Logistik Center håndterer en stor del af PostNords pakkepost i Danmark.

Haslev Estate

Dette er en historisk ejendom, beliggende i udkanten af ​​Haslev. I dag er det et moderne logistikcenter. Haslev Gods varetager en stor del af DSV's godstransport i Danmark.

Haslev Railway Station

Haslev Banegård er et vigtigt transportknudepunkt for godstransport i Danmark. Den ligger på Sydbanen, som er en vigtig jernbanegodsforbindelse mellem København og Jylland.

Find lager til leje i Haslev