Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Nibe

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Nibe.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Nibe
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Nibe.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Nibe
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Nibe

Nibe er en by i Aalborg Kommune med knap 5.000 indbyggere, der er beliggende i Himmerland. Den ligger ca. halvvejs mellem Aalborg og Løgstør. Byens historie går helt tilbage til 1300-tallet, men blev først en by af større betydningen i 1500-tallet, efter at sildefiskeriet fik en større betydning, og Aalborgområdet fik monopol på handel med saltede sild. Igennem flere århundreder var byen kraftigt afhængig af sildefiskeriet, og sildens betydning for byen er også afspejlet i byens købstadsvåben. Senere blev Nibe en stationsby, men er det ikke længere. I dag er byen mest kendt for sin årligt tilbagevendende musikfestival Nibe Festival, der i folkemunde er kendt som ”Den Lille Fede” og i de senere år har tiltrukket store navne som Katy Perry, Nephew og Bloodhound Gang.

Nibe havde i 2011 4.987 indbyggere. Nibe er beliggende i Aalborg Kommune cirka 21 kilometer fra Aalborg og 26 kilometer fra Løgstør. Nibe ligger ud til Limfjorden ved Sebber Sund. De største veje er Aalborgvej, Løgstørvej samt Nørregade.

 

Find erhvervslejemål i Nibe

Leder du efter erhvervslejemål i Nibe? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Nibe , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Nibe der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Nibe  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Nibe, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Nibe

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Nibe. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Nibe der matcher dine søgekriterier.