Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Store, lyse og indbydende kontorlokaler til leje i Vejen

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Dette lokale er ikke længere ledigt. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige lokaler:
Søg tilsvarende lokaler på Virksomhedslokaler.dk

  • 194607
  • Klinik
  • Kontor
  • Lager
  • 936 m2
  • 421.200 DKK
  • 35.100 DKK
  • 450 kr.

Dette lokale er ikke længere ledigt. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige lokaler:
Søg tilsvarende lokaler på Virksomhedslokaler.dk

Klinik til leje, Vejen, Fuglesangsalle

Dette kontorlejemål er beliggende i den sydlige del af Vejen by med gode tilkørselsforhold til lejemålet, uanset hvor du kommer fra. Der er 3 km til Esbjergmotorvejen og 15 min. gåafstand til Vejen Togstation og Busterminal.
Der er stor synlighed fra Fuglesangsalle, som er en gennemgående større indfaldsvej i Vejen hvor disse kontorlokaler til leje i Vejen ligger.Lejemålet anvendes i øjeblikket til kontorlejemål, men der er også mulighed showroom, klinikker og undervisning.Der er enkeltstående kontorer og kontormiljøer. Endvidere er der mulighed for mindre lager i lejemålet.Disse kontorlokaler til leje i Vejen er lyse og indbydende.Der vil være mulighed for opdeling i 2 lejemål med fælles indgang og fælles faciliteter. Der vil være mulighed for etablering af fælles internet.Der er gode parkeringsmuligheder.Lejemålet er beliggende i et industriområde, men uden særlige gener fra støj og lugt.Absolut et attraktivt lejemål, der bør ses ved besigtigelse.Vi glæder os til at fremvise lejemålet, så kontakt os gerne på telefon 7025 0925 eller 2674 9911.

Information og data

Dette kliniklejemål, som alternativt kan anvendes til Kontor eller Lager, ligger på Fuglesangsalle i Vejen. Vejen har postnummeret 6600, og ligger i kommunen Vejen, som ligger i Region Sydjylland. Lokalet er i alt 936 m2. Denne klinik til leje er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Du kan leje dette kliniklokale for 421.200 DKK per år.


Rutevejledning

Lignende lokaler