Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Velkommen til Spotorno Allé 12 - Tæt på alt det, I har brug for

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 193580
  • Kontor
  • 526 m2
  • 452.360 DKK
  • 37.697 DKK
  • 563.346 DKK
  • 46.946 DKK
  • 860 kr.
  • 1.071 kr.

Kontor til leje, Taastrup, Spotorno Allé

Nyere istandsat kontorlejemål med klimaanlæg, pæne glasløsninger, LED-belysning og en god fordeling af aflukkede og åbne kontormiljøer.

Området:
Spotorno Allé 12 blev opført i 1998, udgør 3.187 m2, og er forbundet med naboejendommen Spotorno Allé 2-10, som man deler ejendommens mange parkeringspladser med. Ejendommen huser i forvejen flere andre store og mellemstore lejere, herunder DB Cargo Scandinavia A/S, HumanizeR A/S, Berry Superfos A/S m.fl.

Ejendommen er beliggende centralt i ét af Høje Taastrups mest eftertragtede erhvervskvarterer, der er hjemsted for mange offentlige og private virksomheder, herunder Danske Bank, DSB, Høje Taastrup Rådhus, Danica Pension, Rigspolitiet m.fl.

Med ejendommens centrale placering i gåafstand til Høje Taastrup St. (Linje B), City2, samt gode indkøbsmuligheder, oplever området stigende investeringer med særligt fokus på boligejendomme, som ikke kun forskønner området, men også bringer nyt liv til, herunder tilblivelsen af ‘Høje Taastrup C’.

‘Høje Taastrup C’ er kommunens ambitiøse plan for området mellem City2 og Høje Taastrup St., som skal udvikles til en ny sammenhængende, mangfoldig og levende bydel bestående af 125.000 m2 boliger, 124.000 m2 erhverv, herunder detailbutikker, restauranter og grønne parker. Et perfekt åndehul i en travl hverdag.

Lejemålet:
Man kommer ind til lejemålene via et fælles glasindgangsparti, som deles med de andre lejere i opgangen, herunder DB Cargo Scandinavia og HumanizeR. Det opsagte lejemål er placeret på 2. salen til højre, og kan tilgås via trappe eller elevator.

Ved lejemålets ankomst mødes man af et hyggeligt loungeområde, med direkte adgang til 2 toiletter og 2 fine mødelokaler, som via en foldevæg kan gøres til ét stort lokale med plads til 20 personer. Videre nede af gangen kommer 2 depotrum og 3 aflukkede kontorer, før man ender i et stort og åbent kontorlandskab med lys fra begge sider. For enden af lejemålet har man yderligere et stort aflukket kontor, samt tekøkken, frokoststue og yderligere 2 toiletter.

Lejemålet blev for nyligt istandsat med klimaanlæg, pæne glasløsninger og en fleksibel indretning i form af åbne og lukkede kontormiljøer, hvortil Udlejer planlægger at udskifte alle lyskilder til LED-belysning, i samarbejde med kommende Lejer. Har kommende Lejer ændringsforslag til den nuværende planløsning vil dette blive set positivt på.

Parkerings- og trafikforhold:
Til ejendommen hører ca. 200 gratis parkeringspladser som administreres af Q-Park.

Få hundrede meter fra ejendommen ligger Høje Taastrup St., og lige ude foran ejendommen, på Høje Taastrup Blvd. stopper bus 118 og 119, der kører mellem Høje Taastrup St. og Taastrup St.

Størrelse:
Lejemålet udgør 526 m2.

Leje:
Den månedlige leje udgør kr. 37.696,67, svarende til en leje på kr. 860,00 pr. m2, med tillæg af aconto drifts- og varmeudgifter.

Regulering af leje:
Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2024.

Driftsudgifter:
Der betales en andel af ejendommens driftsudgifter. Der udarbejdes årligt driftsregnskab efter fordelingstal.

Lejer betaler aconto driftsudgifter med kr. 210,72 pr. m2, svarende til kr. 9.236,56 om måneden.

Varme:
Alle lejere betaler en forholdsmæssig andel af varme og vand udgifterne. Der udarbejdes årligt varme- og vandregnskab efter fordelingstal.

Lejer betaler aconto varmebidrag med kr. 94,01 pr. m2, svarende til kr. 4.120,77 om måneden.

Depositum:
Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m.

Moms:
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.
Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke:
C.

Opsigelse:
I forbindelse med indgåelse af lejekontrakten forhandles mellem Lejer til Udlejer en uopsigelig lejeperiode, hvorefter lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning:
Efter aftale.

Information og data

Dette kontorlejemål, ligger på Spotorno Allé i Taastrup. Taastrup har postnummeret 2630, og ligger i kommunen Høje Taastrup, som ligger i Storkøbenhavn. Lokalet er i alt 526 m2. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 23.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Du kan leje dette kontorlokale for 452.360 DKK per år.


Rutevejledning

Lignende lokaler