Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorfællesskab i Rødekro

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 189580
  • Kontor
  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
Voxeværket A/S
Marcus Oxe
tlf: 70707041
mo@voxevaerket.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Kontor til leje, Rødekro, Hærvejen

Voxeværket Rødekro er, pudsigt nok, en hyggelig rød kontorbygning. Her er der plads til både store og små virksomheder, men man skal slå hurtigt til, da vi, på trods af de omkring 25 kontorer, oftest har fuldt hus.

Rødekro er en del af vores synderjyske kontor-kæde, og man har derfor let adgang til mødelokalerne i både Tønder, Padborg & Aabenraa. Alle huse i resten af landet står dog også åbnet for vores lejere, hvis man arbejder mere rundt i landet.

Udover mødelokalerne, gratis kaffe og internet i alle husene, tilbyder vi også sparring, erfaringsdeling og såkaldt 'styrketræning' i virksomhedsudvikling. Hos Voxeværket er der altid mange fordele og gode faciliteter, man kan benytte sig af.

Mere lokalt i Rødekro tilbyder vi selvfølgelig gratis parkering til både dig, dine ansatte og jeres kunder på husets parkeringsplads. Derudover har vi en rengøringsordning samt møbelaftale, der gør det nemt for dig både ved indflytning og i hverdagen. Foruden faciliteterne kan du også nyde godt af den lokale frokostordning i kantinen eller drikke en kop kaffe på de mange hyggelige fællesarealer.

Dette kontorlejemål, ligger på Hærvejen i Rødekro. Rødekro har postnummeret 6230, og ligger i kommunen Aabenraa, som ligger i Region Sydjylland. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Lignende lokaler