Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

VOXEVÆRKET EGEDAL ... Et hyggeligt fællesskab

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 189562
  • Kontor
  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
Voxeværket A/S
Marcus Oxe
tlf: 70707041
mo@voxevaerket.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Kontor til leje, Ølstykke, Tinghøjvej

Voxeværket Egedal er det 7. hus i kæden, her bor du på mer' end 1.300 m2, her bor idag små 20 virksomheder og ialt er der plads til ca. 30 virksomheder.

I Voxeværket kan du få dig en Flyverplads til en lille tusse pr. måned ... ingen binding, intet depositum.

Eller du kan få dig en møbleret arbejdsplads i et åbent kontormiljø - her sidder man ca. 6 - 8 forskellige virksomheder.

Sidst, men ikke mindst har du muligheden for at få du dig et lukket kontor med lås og alarm, hvis du foretrækker at have kontor på denne måde. Et lukket 2-mandskontor koster 2.540,- kr. pr. måned.

Der bliver gjort rent, slået græs, gjort pænt ude og inde og fibernettet sikrer dig en stærk forbindelse ind og ud af huset.

Du skal vælge Voxeværket fordi du sætter pris på en stærk, sund og fornuftig økonomi, et godt fællesskab og fordi du har fokus på udvikling af dig selv, dine ansatte ... hele virksomheden. Så tager vi os af alt det udenom.

Information og data

Dette kontorlejemål, ligger på Tinghøjvej i Ølstykke. Ølstykke har postnummeret 3650, og ligger i kommunen Egedal, som ligger i Nordsjælland. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.


Rutevejledning

Lignende lokaler