Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorfællesskab i Allerød

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 183258
  • Kontorfællesskab
  • 1.890 kr.
  • 1 - 80
  • fra 1 til 10 pladser
  • Ikke angivet
Voxeværket A/S
Henrik Oxe
tlf: 70707041
ho@voxevaerket.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Kontorfællesskab til leje, Allerød, Rørmosevej

Centralt placeret på Nordsjælland og lige ved Hillerødmotorvejen finder du Voxeværket Allerød. Lejerne i kontorhotellet er fordelt på to etager, og allerede ved det store indgangsparti mærker du en stemning af produktivitet og ambition!

Med nyistandsatte rammer og moderne møbler får du her et lækkert kontor i præcis den størrelse, der passer til dig og din virksomhed. Huset rummer, udover ca. 25 både åbne og lukkede kontorer, en flot fælles kantine med lokal madordning, en stor møbleret tagterrasse, rummelige mødelokaler, gratis tilhørende parkeringsplads og meget mere.

Foruden fordelene i selve bygningen er det i Allerød også muligt at leje lageret på 335 m2 med egen port og opdeling efter eget valg. Det kræver blot en kontorplads - så er mulighederne endeløse!

Udover de lokale faciliteter og tilbud kan du også til hver en tid benytte mødelokalerne i resten af vores kontorhoteller landet rundt. Der er altid internet og varm kaffe klar, når du svinger forbi - hvilket er fordelagtigt for dig, der ofte er på farten.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Voxeværket Allerød!

Information og data

Dette kontorfællesskab ligger på Rørmosevej i Allerød. Allerød har postnummeret 3450, og ligger i kommunen Allerød, som ligger i Nordsjælland. Lejen er 1.890 per plads per måned.


Rutevejledning

Lignende lokaler