Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værkstedslokaler til leje i Sakskøbing

Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Sakskøbing.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Sakskøbing.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger værksted i Sakskøbing

Sakskøbing er beliggende i det nordøstlige Lolland og var tidligere hovedbyen i Sakskøbing Kommune. Efter kommunalreformen i 2007 er det dog blevet en del af den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Byen fik senest sine købstadsrettigheder i 1270, og var i 1300-tallet møntsted, samtidig med at Christoffer d. 2. boede i byen. Sakskøbings centrum er præget af den gamle købstad, med mange snævre gader og flere købmandsgårde. Omkring centrum er Sakskøbing primært bebygget med parcelhuskvarterer.

Sakskøbing har en række mindre produktionsvirksomheder, der ligger i byens udkandt, blandt andre CD-fabrikanten DanDisc. På grund af sin placering lige ved motorvejen og tæt ved overgangen til Falster er Sakskøbing attraktiv for mange virksomheder, der vil være beliggende på Lolland.

 

Find værksted i Sakskøbing på Virksomhedslokaler.dk

Søger du værksted til leje i Sakskøbing, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værkstedslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værkstedslokaler til leje i Sakskøbing . Du kan se de aktuelle værkstedslokaler til leje i Sakskøbing herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Sakskøbing end værksted til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye værkstedslokaler til leje i Sakskøbing

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Sakskøbing. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Sakskøbing der matcher dine søgekriterier.