Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Kontorlokaler til leje i Odense NV

Se alle kontorer og kontorlokaler til leje i Odense NV herunder. Hvis du leder efter et kontorlokale eller et kontor til leje i Odense NV, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kontorlokaler i Odense NV i vores database. Find dit nye kontor i Odense NV her. God fornøjelse. Mere info om kontorlokaler til leje i Odense NV.

Lav en søgeagent og få besked om nye kontorlokaler

4 lokaler fundet

Hvad er et kontor?

Et kontor er et sted, hvor virksomhedens medarbejdere kan udføre deres arbejdsopgaver. Lokaler til kontor  findes som regel i en kontorejendom eller anden etageejendom. Kontorlokaler er ofte udstyret med skriveborde, kontorstole, computere, telefoner og andre kontorartikler.

Når du skal finde et godt kontor til leje, så overveje placering, størrelse, pris og faciliteter for kontoret inden du træffer dit valg. Det er vigtigt at sikre, at dit kontor kan indrettes som du ønsker, med de rette møbler og udstyr, og har en god beliggenhed. Det er også vigtigt at sørge for, at kontoret er godt beliggende og har god adgang til offentlig transport.

Når du indretter dit kontorlokale, skal du ikke kun tænke på æstetik, men også på funktionalitet. Det er vigtigt at sikre, at dit kontorlokale både er komfortabelt, behageligt og funktionelt. Det er også vigtigt at sørge for, at dit kontorlokale er indrettet med de rette møbler og udstyr, så du kan udføre dine arbejdsopgaver effektivt.

I dag er det meget vigtigt at have adgang til internet, når man arbejder, og derfor sørger de fleste udlejere af kontorlokaler for, at der er trådløst internet tilgængeligt. Det kan være, at du skal betale ekstra for det, men det er ofte det værd.

Kontor til leje i Odense NV

Søger du et kontor til leje i Odense NV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et kontor til leje i Odense NV.

Når du leder efter et kontor til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kontorer til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kontor der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et kontor i en af de dyrere områder, eller er det okay med et kontor i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kontorer til leje i Odense NV herover. Vi har samlet alle kontorlokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NV. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Odense NV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Odense NV, kontor til leje i Odense NV, lager til leje i Odense NV, værksted til leje i Odense NV, klinik til leje i Odense NV, showroom til leje i Odense NV, lokale til leje i Odense NV, erhvervslokale til leje i Odense NV, restaurant til leje i Odense NV eller produktion til leje i Odense NV. Få besked om nye kontorlokaler til leje i Odense NV ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du kontor i Odense NV

Har du brug for hjælp til at finde kontor i Odense NV? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter kontor i Odense NV. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte kontor i Odense NV!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for kontorlokaler, kontorlejemål eller kontor til leje i Odense NV. Hvor mange m2 skal kontorlokalerne være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Odense NV skal beliggenheden være - skal kontorlokalerne ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal kontoret ligge på? Skal kontorlokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal kontorlokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter kontorlokaler i Odense NV

Når du søger kontorlokaler i Odense NV, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kontorlokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kontorlokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kontorlokaler på lokalemarkedet.

 Butik til leje i Odense NV, kontor til leje i Odense NV, lager til leje i Odense NV, værksted til leje i Odense NV, showroom til leje i Odense NV, lokale til leje i Odense NV, erhvervslokale til leje i Odense NV, restaurant til leje i Odense NV, produktion til leje i Odense NV, butikslokaler til leje i Odense NV, butikker til leje i Odense NV, kontorlokaler til leje i Odense NV, lagerlokaler til leje i Odense NV, lokaler til leje i Odense NV, værksted til leje i Odense NV, lokaler til showroom til leje i Odense NV, erhvervslokaler til leje i Odense NV, restauranter til leje i Odense NV, restaurantlokaler til leje i Odense NV, produktionslokaler til leje i Odense NV, butikslokaler i Odense NV, kontorpladser i Odense NV, kontorlokaler i Odense NV, kontorer i Odense NV, lagerlokaler i Odense NV, lokale i Odense NV, lokaler til værksted i Odense NV, lokaler til showroom i Odense NV, lokaler i Odense NV, erhvervslokaler i Odense NV, restaurantlokaler i Odense NV, produktionslokaler i Odense NV, erhvervslejemål i Odense NV, klinikfællesskaber i Odense NV, kontorfællesskaber i Odense NV, kontorhoteller i Odense NV, butik i Odense NV, kontor i Odense NV, kontorplads i Odense NV, arbejdsplads i Odense NV, lager i Odense NV, lokale i Odense NV, værksted i Odense NV, showroom i Odense NV, erhvervslokale i Odense NV, restaurantlokale i Odense NV, produktionslokale i Odense NV, erhvervslejemål i Odense NV, klinikfællesskab i Odense NV, kontorfællesskab i Odense NV, kontorhotel i Odense NV, ledige butikslokaler i Odense NV, ledige kontorpladser i Odense NV, ledige kontorlokaler i Odense NV, ledige kliniklokaler i Odense NV, ledige kontorer i Odense NV, ledige lagerlokaler i Odense NV, ledige lokaler i Odense NV, ledige lokaler til værksted i Odense NV, ledige lokaler til showroom i Odense NVledige erhvervslokaler i Odense NV, ledige restaurantlokaler i Odense NV, ledige produktionslokaler i Odense NV, ledige erhvervslejemål i Odense NV, ledige klinikfællesskaber i Odense NV, ledige kontorfællesskaber i Odense NV eller ledige kontorhoteller i Odense NV, butikslejemål i Odense NV, kontorlejemål i Odense NV, kliniklejemål i Odense NV, lagerlejemål i Odense NV, værksted i Odense NV, showroom i Odense NV, lokaler i Odense NV, erhvervslokale i Odense NV, ledige butikslejemål i Odense NV, restaurantlejemål i Odense NV, butik til afståelse i Odense NV, butikslokaler til afståelse i Odense NV, restaurant til afståelse i Odense NV og restaurantlokaler til afståelse i Odense NV.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kontorlokaler i Odense NV, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af kontoret, så du kan se den med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye kontorlokaler i Odense NV og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kontorlokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje kontorlokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på kontoret eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye kontorlokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kontorlokaler til leje i Odense NV

Søger du kontorlokaler til leje i Odense NV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kontorlokaler til leje i Odense NV.

Når du søger kontorlokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af kontorlokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje kontorlokaler, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer kontorlokaler.

Du kan se listen med kontorlokaler til leje i Odense NV herover. Vi har samlet alle kontorlokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NV. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje i Odense NV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Odense NV, butikker til leje i Odense NV, kontorlokaler til leje i Odense NV, lagerlokaler til leje i Odense NV, lokaler til leje i Odense NV, værksted til leje i Odense NV, lokaler til showroom til leje i Odense NV, erhvervslokaler til leje i Odense NV, kliniklokaler til leje i Odense NV, restauranter til leje i Odense NV, restaurantlokaler til leje i Odense NV eller produktionslokaler til leje i Odense NV.

Kontorlokaler i Odense NV

Søger du kontorlokaler i Odense NV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kontorlokaler i Odense NV.

Du kan se listen med kontorlokaler i Odense NV herover. Vi har samlet alle kontorlokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NV. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kontorlokaler i Odense NV, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Odense NV, hvor du gerne vil leje kontorlokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige kontorlokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kontorlokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kontorlokaler i Odense NV, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter bestemte type lokaler til leje i Odense NV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links:Butikslokaler i Odense NV, kontorpladser i Odense NV, kontorlokaler i Odense NV, kontorer i Odense NV, kliniklokaler i Odense NV, lagerlokaler i Odense NV, lokaler i Odense NV, lokaler til værksted i Odense NV, lokaler til showroom i Odense NV, lokaler i Odense NV, erhvervslokaler i Odense NV, restaurantlokaler i Odense NV, produktionslokaler i Odense NV, erhvervslejemål i Odense NV, klinikfællesskaber i Odense NV, kontorfællesskaber i Odense NV eller kontorhoteller i Odense NV. Få besked om nye kontorlokaler i Odense NV ved at lave en søgeagent.

Kontor i Odense NV

Søger du et kontor i Odense NV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt kontor i Odense NV.

Du kan se listen med kontor i Odense NV herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NV. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange kontorlokaler i Odense NV, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kontor til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kontor i Odense NV

Når du leder efter et kontor i Odense NV, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de kontorlokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Kontorlokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Kontorets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye kontorlokaler i Odense NV

Når du leder efter nye kontorlokaler i Odense NV, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye kontorlokaler. Placeringen af kontorlokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Odense NV.

Find kontorlokaler i Odense NV

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Odense NV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links:  Butik i Odense NV, kontor i Odense NV, kontorplads i Odense NV, klinik i Odense NV, arbejdsplads i Odense NV, lager i Odense NV, lokale i Odense NV, værksted i Odense NV, showroom i Odense NV, erhvervslokale i Odense NV, restaurantlokale i Odense NV, produktionslokale i Odense NV, erhvervslejemål i Odense NV, klinikfællesskab i Odense NV, kontorfællesskab i Odense NV, kontorhotel i Odense NV. Få besked om nye lokaler i Odense NV ved at lave en søgeagent.

Ledige kontorlokaler i Odense NV

Søger du ledige kontorlokaler i Odense NV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige kontorlokaler i Odense NV.

Du kan se listen med ledige kontorlokaler i Odense NV herover. Vi har samlet alle kontorlokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NV. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer ledige lokaler i Odense NV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Odense NV, ledige kontorpladser i Odense NV, ledige kontorlokaler i Odense NV, ledige kliniklokaler i Odense NV, ledige kontorer i Odense NV, ledige lagerlokaler i Odense NV, ledige lokaler i Odense NV, ledige lokaler til værksted i Odense NV, ledige lokaler til showroom i Odense NV, ledige lokaler i Odense NV, ledige erhvervslokaler i Odense NV, ledige restaurantlokaler i Odense NV, ledige produktionslokaler i Odense NV, ledige erhvervslejemål i Odense NV, ledige klinikfællesskaber i Odense NV, ledige kontorfællesskaber i Odense NV eller ledige kontorhoteller i Odense NV. Få besked om ledige kontorlokaler i Odense NV ved at lave en søgeagent.

Hvad er Odense NV?

Odense NV er en af de mindre bydele i Odense, og dette afspejler sig også i dens befolkningstal. I 2010 blev der kun registeret 1.374 indbyggere i bydelen. Dette tal er dog steget en smule siden da, og i 2016 blev der registeret 1.393 indbyggere.

Odense NV har ikke rigtig nogen kendte seværdigheder, men bydelen byder dog på en række grønne områder og parker. Blandt andet kan man finde Pårup Skov, som er en af de største skove i Odense. Pårup Skov er et rigtigt dejligt område at tage på en lang gåtur eller løbetur, og det er også et populært område for mountainbikere.

Hvis man bor i Odense NV, er man ikke langt fra nogle af de andre bydele i Odense. På gåafstand ligger man for eksempel fra Odense V, hvor man kan finde en række forskellige butikker og spisesteder.

Lokalesøgning i Odense NV

I Odense NV ser man mange erhvervslejemål, der er åbne for alle typer virksomheder. Dette gør det nemt for virksomheder at finde et egnet sted at etablere sig. Derudover er der også et godt udvalg af boliger, hvor man kan finde alt fra lejligheder til villaer.

Odense NV er et godt sted at bo og arbejde, og det er også et godt sted at starte en virksomhed. Bydelen har et godt udvalg af erhvervslejemål og boliger, og man er ikke langt fra nogle af de andre bydele i Odense.

Vigtige steder i Odense NV

Hvis man følger Rugårdsvej fra Odense centrum og mod vest kommer man hele vejen gennem Odense NV. I enden af Odense NV havner man i Korup, som er et god alternativ til dem som er splittet om land og by. Her har man åbne arealer af natur og stilhed omkring sig, blandt andet Hole Skov, men muligheden for transport til byen er overskuelig.

Transport i Odense NV

Rugårdsvej er knudepunkt for transport til og fra Odense NV. Det mest almindelige transportmiddel er bus, som har flere ruter, der forbinder de forskellige dele af byen. Der er også togforbindelser til andre dele af og de fleste af de vigtigste stationer ligger i Odense NV.

Der er også mange cykelstier i området, som gør det nemt og sikkert at cykle rundt. Der er også mange parkeringspladser, hvor man kan parkere sin bil, hvis man foretrækker at køre.

Odense NV er også et godt sted at gå. Der er mange små gader og stier, som er ideelle til en hyggelig gåtur. Det er også et godt sted at tage en taxa, hvis man ønsker at komme hurtigt frem.

Veje med ledige erhvervslejemål i Odense NV
Information om kommunen