Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Kliniklokaler til leje i Odense NV

Se alle klinikker og kliniklokaler til leje i Odense NV herunder. Hvis du leder efter en klinik til leje i Odense NV er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kliniklokaler i Odense NV i vores database. Find dit nye kliniklokale og din nye klinik i Odense NV her. God fornøjelse. Mere info om kliniklokaler til leje i Odense NV.

Lav en søgeagent og få besked om nye kliniklokaler

4 lokaler fundet

Hvad er en klinik?

En klinik er et medicinsk center, der tilbyder specialiserede læge- og sundhedsydelser. Det kan være alt fra almindelig lægehjælp til specialiserede behandlinger som fysioterapi, psykologi og akupunktur. Der vil ofte være flere behandlere i klinikken. Klinikker kan være offentlige eller private. Klinikker har det nødvendige udstyr til at udføre undersøgelser og behandlinger, og de har som regel et venteværelse og andre faciliteter til patienter, herunder handicapfaciliteter.

Klinik til leje i Odense NV

Søger du et lejemål eller en klinik til leje i Odense NV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en klinik til leje i Odense NV.

Når du leder efter en klinik til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kliniklokaler til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kliniklejemål der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være en klinik i en af de dyrere områder, eller er det okay med en klinik i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Odense NV herover. Vi har samlet alle kliniklokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NV. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Odense NV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Odense NV, kontor til leje i Odense NV, lager til leje i Odense NV, værksted til leje i Odense NV, klinik til leje i Odense NV, showroom til leje i Odense NV, lokale til leje i Odense NV, erhvervslokale til leje i Odense NV, restaurant til leje i Odense NV eller produktion til leje i Odense NV. Få besked om nye kliniklokaler til leje i Odense NV ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du en klinik i Odense NV

Har du brug for hjælp til at finde en klinik i Odense NV? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en klinik i Odense NV. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte klinik til leje i Odense NV!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for et kliniklokale Odense NV. Hvor mange m2 skal dit nye kliniklokale være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Odense NV skal beliggenheden være - skal dit nye kliniklokale ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal klinikken ligge på? Skal dit nye kliniklokale ligge i naturskønne omgivelser? Skal dit nye kliniklokale ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter klinik i Odense NV

Når du søger en klinik til leje i Odense NV, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kliniklokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kliniklokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kliniklokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Odense NV, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Odense NV, kontor til leje i Odense NV, lager til leje i Odense NV, værksted til leje i Odense NV, showroom til leje i Odense NV, lokale til leje i Odense NV, erhvervslokale til leje i Odense NV, restaurant til leje i Odense NV, produktion til leje i Odense NV, butikslokaler til leje i Odense NV, butikker til leje i Odense NV, kontorlokaler til leje i Odense NV, lagerlokaler til leje i Odense NV, lokaler til leje i Odense NV, værksted til leje i Odense NV, lokaler til showroom til leje i Odense NV, erhvervslokaler til leje i Odense NV, restauranter til leje i Odense NV, restaurantlokaler til leje i Odense NV, produktionslokaler til leje i Odense NV, butikslokaler i Odense NV, kontorpladser i Odense NV, kontorlokaler i Odense NV, kontorer i Odense NV, lagerlokaler i Odense NV, lokale i Odense NV, lokaler til værksted i Odense NV, lokaler til showroom i Odense NV, lokaler i Odense NV, erhvervslokaler i Odense NV, restaurantlokaler i Odense NV, produktionslokaler i Odense NV, erhvervslejemål i Odense NV, klinikfællesskaber i Odense NV, kontorfællesskaber i Odense NV, kontorhoteller i Odense NV, butik i Odense NV, kontor i Odense NV, kontorplads i Odense NV, arbejdsplads i Odense NV, lager i Odense NV, lokale i Odense NV, værksted i Odense NV, showroom i Odense NV, erhvervslokale i Odense NV, restaurantlokale i Odense NV, produktionslokale i Odense NV, erhvervslejemål i Odense NV, klinikfællesskab i Odense NV, kontorfællesskab i Odense NV, kontorhotel i Odense NV, ledige butikslokaler i Odense NV, ledige kontorpladser i Odense NV, ledige kontorlokaler i Odense NV, ledige kliniklokaler i Odense NV, ledige kontorer i Odense NV, ledige lagerlokaler i Odense NV, ledige lokaler i Odense NV, ledige lokaler til værksted i Odense NV, ledige lokaler til showroom i Odense NVledige erhvervslokaler i Odense NV, ledige restaurantlokaler i Odense NV, ledige produktionslokaler i Odense NV, ledige erhvervslejemål i Odense NV, ledige klinikfællesskaber i Odense NV, ledige kontorfællesskaber i Odense NV eller ledige kontorhoteller i Odense NV, butikslejemål i Odense NV, kontorlejemål i Odense NV, kliniklejemål i Odense NV, lagerlejemål i Odense NV, værksted i Odense NV, showroom i Odense NV, lokaler i Odense NV, erhvervslokale i Odense NV, ledige butikslejemål i Odense NV, restaurantlejemål i Odense NV, butik til afståelse i Odense NV, butikslokaler til afståelse i Odense NV, restaurant til afståelse i Odense NV og restaurantlokaler til afståelse i Odense NV.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kliniklokaler i Odense NV, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dine nye kliniklokaler, så du kan se dem med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye kliniklokaler til leje i Odense NV og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kliniklokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på klinikken eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye kliniklokale. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kliniklokaler til leje i Odense NV

Søger du kliniklokaler til leje i Odense NV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler til leje i Odense NV.

Når du søger kliniklokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige klinikker til leje, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje en klinik, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer en klinik.

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Odense NV herover. Vi har samlet alle kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NV. kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler til leje i Odense NV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Odense NV, butikker til leje i Odense NV, kontorlokaler til leje i Odense NV, lagerlokaler til leje i Odense NV, lokaler til leje i Odense NV, værksted til leje i Odense NV, lokaler til showroom til leje i Odense NV, erhvervslokaler til leje i Odense NV, kliniklokaler til leje i Odense NV, restauranter til leje i Odense NV, restaurantlokaler til leje i Odense NV eller produktionslokaler til leje i Odense NV.

Kliniklokaler i Odense NV

Søger du et kliniklokaler i Odense NV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler i Odense NV.

Du kan se listen med kliniklokaler i Odense NV herover. Vi har samlet alle kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NV. Kliniklokalerne kan variere i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kliniklokalerne i Odense NV, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Odense NV, hvor du gerne vil leje kliniklokalerne, og se hvilke ejendomme der har ledige kliniklokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kliniklokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kliniklokaler i Odense NV, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Odense NV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Odense NV, kontorpladser i Odense NV, kontorlokaler i Odense NV, kontorer i Odense NV, kliniklokaler i Odense NV, lagerlokaler i Odense NV, lokaler i Odense NV, lokaler til værksted i Odense NV, lokaler til showroom i Odense NV, lokaler i Odense NV, erhvervslokaler i Odense NV, restaurantlokaler i Odense NV, produktionslokaler i Odense NV, erhvervslejemål i Odense NV, klinikfællesskaber i Odense NV, kontorfællesskaber i Odense NV eller kontorhoteller i Odense NV. Få besked om nye kliniklokaler i Odense NV ved at lave en søgeagent.

Klinik i Odense NV

Søger du et lejemål eller en klinik i Odense NV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en ny klinik til leje i Odense NV.

Du kan se listen med kliniklokaler i Odense NV herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NV. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange kliniklokaler i Odense NV, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kliniklokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kliniklokale i Odense NV

Når du leder efter en klinik i Odense NV, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det kliniklokale, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye kliniklokale skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Klinikkens størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye kliniklokaler i Odense NV

Når du leder efter nye kliniklokaler i Odense NV, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye kliniklokaler. Placeringen af dit nye kliniklokale er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller klinik skal ligge i mere befærdede steder i Odense NV.

Find kliniklokaler i Odense NV

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Odense NV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Odense NV, kontor i Odense NV, kontorplads i Odense NV, klinik i Odense NV, arbejdsplads i Odense NV, lager i Odense NV, lokale i Odense NV, værksted i Odense NV, showroom i Odense NV, erhvervslokale i Odense NV, restaurantlokale i Odense NV, produktionslokale i Odense NV, erhvervslejemål i Odense NV, klinikfællesskab i Odense NV, kontorfællesskab i Odense NV, kontorhotel i Odense NV. Få besked om nye kliniklokaler i Odense NV ved at lave en søgeagent.

Ledige kliniklokaler i Odense NV

Søger du et lejemål eller en ledig klinik til leje i Odense NV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et en ledig klinik til leje i Odense NV.

Du kan se listen med ledige kliniklokaler i Odense NV herover. Vi har samlet alle ledige kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NV. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemte type ledige lokaler i Odense NV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Odense NV, ledige kontorpladser i Odense NV, ledige kontorlokaler i Odense NV, ledige kliniklokaler i Odense NV, ledige kontorer i Odense NV, ledige lagerlokaler i Odense NV, ledige lokaler i Odense NV, ledige lokaler til værksted i Odense NV, ledige lokaler til showroom i Odense NV, ledige lokaler i Odense NV, ledige erhvervslokaler i Odense NV, ledige restaurantlokaler i Odense NV, ledige produktionslokaler i Odense NV, ledige erhvervslejemål i Odense NV, ledige klinikfællesskaber i Odense NV, ledige kontorfællesskaber i Odense NV eller ledige kontorhoteller i Odense NV. Få besked om ledige kliniklokaler i Odense NV ved at lave en søgeagent.

Hvad er Odense NV?

Odense NV er en af de mindre bydele i Odense, og dette afspejler sig også i dens befolkningstal. I 2010 blev der kun registeret 1.374 indbyggere i bydelen. Dette tal er dog steget en smule siden da, og i 2016 blev der registeret 1.393 indbyggere.

Odense NV har ikke rigtig nogen kendte seværdigheder, men bydelen byder dog på en række grønne områder og parker. Blandt andet kan man finde Pårup Skov, som er en af de største skove i Odense. Pårup Skov er et rigtigt dejligt område at tage på en lang gåtur eller løbetur, og det er også et populært område for mountainbikere.

Hvis man bor i Odense NV, er man ikke langt fra nogle af de andre bydele i Odense. På gåafstand ligger man for eksempel fra Odense V, hvor man kan finde en række forskellige butikker og spisesteder.

Lokalesøgning i Odense NV

I Odense NV ser man mange erhvervslejemål, der er åbne for alle typer virksomheder. Dette gør det nemt for virksomheder at finde et egnet sted at etablere sig. Derudover er der også et godt udvalg af boliger, hvor man kan finde alt fra lejligheder til villaer.

Odense NV er et godt sted at bo og arbejde, og det er også et godt sted at starte en virksomhed. Bydelen har et godt udvalg af erhvervslejemål og boliger, og man er ikke langt fra nogle af de andre bydele i Odense.

Vigtige steder i Odense NV

Hvis man følger Rugårdsvej fra Odense centrum og mod vest kommer man hele vejen gennem Odense NV. I enden af Odense NV havner man i Korup, som er et god alternativ til dem som er splittet om land og by. Her har man åbne arealer af natur og stilhed omkring sig, blandt andet Hole Skov, men muligheden for transport til byen er overskuelig.

Transport i Odense NV

Rugårdsvej er knudepunkt for transport til og fra Odense NV. Det mest almindelige transportmiddel er bus, som har flere ruter, der forbinder de forskellige dele af byen. Der er også togforbindelser til andre dele af og de fleste af de vigtigste stationer ligger i Odense NV.

Der er også mange cykelstier i området, som gør det nemt og sikkert at cykle rundt. Der er også mange parkeringspladser, hvor man kan parkere sin bil, hvis man foretrækker at køre.

Odense NV er også et godt sted at gå. Der er mange små gader og stier, som er ideelle til en hyggelig gåtur. Det er også et godt sted at tage en taxa, hvis man ønsker at komme hurtigt frem.

Veje med ledige erhvervslejemål i Odense NV
Information om kommunen