Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Kliniklokaler til leje i Storvorde

Se alle klinikker og kliniklokaler til leje i Storvorde herunder. Hvis du leder efter en klinik til leje i Storvorde er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kliniklokaler i Storvorde i vores database. Find dit nye kliniklokale og din nye klinik i Storvorde her. God fornøjelse. Mere info om kliniklokaler til leje i Storvorde.

Lav en søgeagent og få besked om nye kliniklokaler

Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående lokaler, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.

Hvad er en klinik?

En klinik er et medicinsk center, der tilbyder specialiserede læge- og sundhedsydelser. Det kan være alt fra almindelig lægehjælp til specialiserede behandlinger som fysioterapi, psykologi og akupunktur. Der vil ofte være flere behandlere i klinikken. Klinikker kan være offentlige eller private. Klinikker har det nødvendige udstyr til at udføre undersøgelser og behandlinger, og de har som regel et venteværelse og andre faciliteter til patienter, herunder handicapfaciliteter.

Klinik til leje i Storvorde

Søger du et lejemål eller en klinik til leje i Storvorde, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en klinik til leje i Storvorde.

Når du leder efter en klinik til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kliniklokaler til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kliniklejemål der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være en klinik i en af de dyrere områder, eller er det okay med en klinik i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Storvorde herover. Vi har samlet alle kliniklokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Storvorde. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Storvorde, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Storvorde, kontor til leje i Storvorde, lager til leje i Storvorde, værksted til leje i Storvorde, klinik til leje i Storvorde, showroom til leje i Storvorde, lokale til leje i Storvorde, erhvervslokale til leje i Storvorde, restaurant til leje i Storvorde eller produktion til leje i Storvorde. Få besked om nye kliniklokaler til leje i Storvorde ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du en klinik i Storvorde

Har du brug for hjælp til at finde en klinik i Storvorde? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en klinik i Storvorde. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte klinik til leje i Storvorde!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for et kliniklokale Storvorde. Hvor mange m2 skal dit nye kliniklokale være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Storvorde skal beliggenheden være - skal dit nye kliniklokale ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal klinikken ligge på? Skal dit nye kliniklokale ligge i naturskønne omgivelser? Skal dit nye kliniklokale ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter klinik i Storvorde

Når du søger en klinik til leje i Storvorde, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kliniklokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kliniklokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kliniklokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Storvorde, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Storvorde, kontor til leje i Storvorde, lager til leje i Storvorde, værksted til leje i Storvorde, showroom til leje i Storvorde, lokale til leje i Storvorde, erhvervslokale til leje i Storvorde, restaurant til leje i Storvorde, produktion til leje i Storvorde, butikslokaler til leje i Storvorde, butikker til leje i Storvorde, kontorlokaler til leje i Storvorde, lagerlokaler til leje i Storvorde, lokaler til leje i Storvorde, værksted til leje i Storvorde, lokaler til showroom til leje i Storvorde, erhvervslokaler til leje i Storvorde, restauranter til leje i Storvorde, restaurantlokaler til leje i Storvorde, produktionslokaler til leje i Storvorde, butikslokaler i Storvorde, kontorpladser i Storvorde, kontorlokaler i Storvorde, kontorer i Storvorde, lagerlokaler i Storvorde, lokale i Storvorde, lokaler til værksted i Storvorde, lokaler til showroom i Storvorde, lokaler i Storvorde, erhvervslokaler i Storvorde, restaurantlokaler i Storvorde, produktionslokaler i Storvorde, erhvervslejemål i Storvorde, klinikfællesskaber i Storvorde, kontorfællesskaber i Storvorde, kontorhoteller i Storvorde, butik i Storvorde, kontor i Storvorde, kontorplads i Storvorde, arbejdsplads i Storvorde, lager i Storvorde, lokale i Storvorde, værksted i Storvorde, showroom i Storvorde, erhvervslokale i Storvorde, restaurantlokale i Storvorde, produktionslokale i Storvorde, erhvervslejemål i Storvorde, klinikfællesskab i Storvorde, kontorfællesskab i Storvorde, kontorhotel i Storvorde, ledige butikslokaler i Storvorde, ledige kontorpladser i Storvorde, ledige kontorlokaler i Storvorde, ledige kliniklokaler i Storvorde, ledige kontorer i Storvorde, ledige lagerlokaler i Storvorde, ledige lokaler i Storvorde, ledige lokaler til værksted i Storvorde, ledige lokaler til showroom i Storvordeledige erhvervslokaler i Storvorde, ledige restaurantlokaler i Storvorde, ledige produktionslokaler i Storvorde, ledige erhvervslejemål i Storvorde, ledige klinikfællesskaber i Storvorde, ledige kontorfællesskaber i Storvorde eller ledige kontorhoteller i Storvorde, butikslejemål i Storvorde, kontorlejemål i Storvorde, kliniklejemål i Storvorde, lagerlejemål i Storvorde, værksted i Storvorde, showroom i Storvorde, lokaler i Storvorde, erhvervslokale i Storvorde, ledige butikslejemål i Storvorde, restaurantlejemål i Storvorde, butik til afståelse i Storvorde, butikslokaler til afståelse i Storvorde, restaurant til afståelse i Storvorde og restaurantlokaler til afståelse i Storvorde.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kliniklokaler i Storvorde, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dine nye kliniklokaler, så du kan se dem med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye kliniklokaler til leje i Storvorde og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kliniklokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på klinikken eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye kliniklokale. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kliniklokaler til leje i Storvorde

Søger du kliniklokaler til leje i Storvorde, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler til leje i Storvorde.

Når du søger kliniklokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige klinikker til leje, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje en klinik, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer en klinik.

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Storvorde herover. Vi har samlet alle kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Storvorde. kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler til leje i Storvorde, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Storvorde, butikker til leje i Storvorde, kontorlokaler til leje i Storvorde, lagerlokaler til leje i Storvorde, lokaler til leje i Storvorde, værksted til leje i Storvorde, lokaler til showroom til leje i Storvorde, erhvervslokaler til leje i Storvorde, kliniklokaler til leje i Storvorde, restauranter til leje i Storvorde, restaurantlokaler til leje i Storvorde eller produktionslokaler til leje i Storvorde.

Kliniklokaler i Storvorde

Søger du et kliniklokaler i Storvorde, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler i Storvorde.

Du kan se listen med kliniklokaler i Storvorde herover. Vi har samlet alle kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Storvorde. Kliniklokalerne kan variere i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kliniklokalerne i Storvorde, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Storvorde, hvor du gerne vil leje kliniklokalerne, og se hvilke ejendomme der har ledige kliniklokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kliniklokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kliniklokaler i Storvorde, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Storvorde, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Storvorde, kontorpladser i Storvorde, kontorlokaler i Storvorde, kontorer i Storvorde, kliniklokaler i Storvorde, lagerlokaler i Storvorde, lokaler i Storvorde, lokaler til værksted i Storvorde, lokaler til showroom i Storvorde, lokaler i Storvorde, erhvervslokaler i Storvorde, restaurantlokaler i Storvorde, produktionslokaler i Storvorde, erhvervslejemål i Storvorde, klinikfællesskaber i Storvorde, kontorfællesskaber i Storvorde eller kontorhoteller i Storvorde. Få besked om nye kliniklokaler i Storvorde ved at lave en søgeagent.

Klinik i Storvorde

Søger du et lejemål eller en klinik i Storvorde, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en ny klinik til leje i Storvorde.

Du kan se listen med kliniklokaler i Storvorde herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Storvorde. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange kliniklokaler i Storvorde, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kliniklokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kliniklokale i Storvorde

Når du leder efter en klinik i Storvorde, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det kliniklokale, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye kliniklokale skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Klinikkens størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye kliniklokaler i Storvorde

Når du leder efter nye kliniklokaler i Storvorde, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye kliniklokaler. Placeringen af dit nye kliniklokale er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller klinik skal ligge i mere befærdede steder i Storvorde.

Find kliniklokaler i Storvorde

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Storvorde, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Storvorde, kontor i Storvorde, kontorplads i Storvorde, klinik i Storvorde, arbejdsplads i Storvorde, lager i Storvorde, lokale i Storvorde, værksted i Storvorde, showroom i Storvorde, erhvervslokale i Storvorde, restaurantlokale i Storvorde, produktionslokale i Storvorde, erhvervslejemål i Storvorde, klinikfællesskab i Storvorde, kontorfællesskab i Storvorde, kontorhotel i Storvorde. Få besked om nye kliniklokaler i Storvorde ved at lave en søgeagent.

Ledige kliniklokaler i Storvorde

Søger du et lejemål eller en ledig klinik til leje i Storvorde, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et en ledig klinik til leje i Storvorde.

Du kan se listen med ledige kliniklokaler i Storvorde herover. Vi har samlet alle ledige kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Storvorde. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemte type ledige lokaler i Storvorde, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Storvorde, ledige kontorpladser i Storvorde, ledige kontorlokaler i Storvorde, ledige kliniklokaler i Storvorde, ledige kontorer i Storvorde, ledige lagerlokaler i Storvorde, ledige lokaler i Storvorde, ledige lokaler til værksted i Storvorde, ledige lokaler til showroom i Storvorde, ledige lokaler i Storvorde, ledige erhvervslokaler i Storvorde, ledige restaurantlokaler i Storvorde, ledige produktionslokaler i Storvorde, ledige erhvervslejemål i Storvorde, ledige klinikfællesskaber i Storvorde, ledige kontorfællesskaber i Storvorde eller ledige kontorhoteller i Storvorde. Få besked om ledige kliniklokaler i Storvorde ved at lave en søgeagent.

Hvad er Storvorde?

Storvorde er en lille by i Region Nordjylland samt en bydel til Aalborg, beliggende mellem Aalborg og Kattegat. Byen har en befolkning på omkring 5.000 indbyggere og er kendt for sin smukke natur og de mange kulturaktiviteter. Området har flere forskellige sportsfaciliteter, herunder en golfbane, et svømmebad og flere legepladser. Der er også en række forskellige museer og gallerier, som man kan besøge.

Området byder velkommen ikke blot i Storvorde by, men også i Mou, Egense og helt ned til Mulbjerg.

Lokalesøgning i Storvorde

Storvorde giver også massere af plads til erhvervsinteresser, om end man er stort firma med behov for logistik eller den lille start-up med brug for små lokaler til fordelagtige priser. Erhvervslejemål er udbredt da man som virksomhed binder sig mindre end ved salg. Der er også mulighed for at finde boliger til leje i Storvorde, som er et godt sted at bo for både familier og studerende. Der er et stort udvalg af lejeboliger, fra små lejligheder til store villaer. Området er også kendt for at have et stort udvalg af butikker og restauranter, som dermed tiltrækker forbrugere til liberalt erhverv.

Vigtige steder i Storvorde

For at nærme sig Storvorde kører man fra det østlige Aalborg ad Egensevej. Herefter kan man enten tage Kystvej nordpå eller sydpå alt efter om man vil mod Hals eller Dokkedal. Der er mange forskellige steder, man kan besøge i Storvorde, herunder museer, gallerier, parker og strande. Storvorde kirke er et eksempel på et seværdigt sted i Storvorde, derudover hvis man bevæger sig længere ud på landet finder man besøge mosen Portlandsmosen, hvor der også ligger adskillige tårne; Brandvagttårnet, rovfugletårnet og Høstemarktårnet.

Transport i Storvorde

Der er flere måder at komme rundt i Storvorde på. Byen har et godt netværk af buslinjer, der forbinder byen med Aalborg og andre byer i regionen. Der er også en række cykelstier, der forbinder byen med andre byer. Der er også en række taxier, der kører rundt i byen, hvis man ønsker at komme hurtigere frem.

Veje med ledige erhvervslejemål i Storvorde
Information om kommunen