Erhvervslokaler i Storvorde - vejsøgning

Her kan du få et samlet overblik over erhvervslokaler til leje i 9280 Storvorde - fordelt på de enkelte veje.

Se alle ledige lokaler i Storvorde lige nu

Veje med ledige lokaler i Storvorde lige nu:

 

Andre veje i Storvorde:


Dette postdistrikt er beliggende i Aalborg Kommune

 

Hvad er Storvorde?

Storvorde er en lille by i Region Nordjylland samt en bydel til Aalborg, beliggende mellem Aalborg og Kattegat. Byen har en befolkning på omkring 5.000 indbyggere og er kendt for sin smukke natur og de mange kulturaktiviteter. Området har flere forskellige sportsfaciliteter, herunder en golfbane, et svømmebad og flere legepladser. Der er også en række forskellige museer og gallerier, som man kan besøge.

Området byder velkommen ikke blot i Storvorde by, men også i Mou, Egense og helt ned til Mulbjerg.

Lokalesøgning i Storvorde

Storvorde giver også massere af plads til erhvervsinteresser, om end man er stort firma med behov for logistik eller den lille start-up med brug for små lokaler til fordelagtige priser. Erhvervslejemål er udbredt da man som virksomhed binder sig mindre end ved salg. Der er også mulighed for at finde boliger til leje i Storvorde, som er et godt sted at bo for både familier og studerende. Der er et stort udvalg af lejeboliger, fra små lejligheder til store villaer. Området er også kendt for at have et stort udvalg af butikker og restauranter, som dermed tiltrækker forbrugere til liberalt erhverv.

Vigtige steder i Storvorde

For at nærme sig Storvorde kører man fra det østlige Aalborg ad Egensevej. Herefter kan man enten tage Kystvej nordpå eller sydpå alt efter om man vil mod Hals eller Dokkedal. Der er mange forskellige steder, man kan besøge i Storvorde, herunder museer, gallerier, parker og strande. Storvorde kirke er et eksempel på et seværdigt sted i Storvorde, derudover hvis man bevæger sig længere ud på landet finder man besøge mosen Portlandsmosen, hvor der også ligger adskillige tårne; Brandvagttårnet, rovfugletårnet og Høstemarktårnet.

Transport i Storvorde

Der er flere måder at komme rundt i Storvorde på. Byen har et godt netværk af buslinjer, der forbinder byen med Aalborg og andre byer i regionen. Der er også en række cykelstier, der forbinder byen med andre byer. Der er også en række taxier, der kører rundt i byen, hvis man ønsker at komme hurtigere frem.