Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontor til leje i Fredericia

Find kontor til leje i Fredericia på listen med ledige kontorlokaler til leje i Fredericia herunder. Vi har et kæmpe udvalg af kontorlokaler til leje i Fredericia og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler til leje i Fredericia. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Fredericia. Mere info om kontor til leje i Fredericia.
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Fredericia. Mere info om kontor til leje i Fredericia.

Find kontor til leje i Fredericia på listen med ledige kontorlokaler til leje i Fredericia herunder. Vi har et kæmpe udvalg af kontorlokaler til leje i Fredericia og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler til leje i Fredericia. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.


Værd at vide når du søger kontor i Fredericia

Fredericia er med sine knap 40.000 indbyggere Danmarks 16. største by og hovedbyen i Fredericia Kommune. Fredericia ligger ved Lillebælt og er på grund af sin placering et handelsmæssigt knudepunkt, som en del af Trekantsområdet. Fredericia by bærer stadig den dag i dag præg af at have været en militær fæstning og Fredericia centrum er omgivet af et af de allerbedst bevarede voldanlæg i hele Nordeuropa. Fredericias historie går ikke lige så langt tilbage som nogle af de andre store byer i Danmark, da den først blev grundlagt som militær fæstning af Frederik 3. i 1650. Fredericia har dermed spillet en central rolle i flere af Danmarks krige, blandt andet under Treårskrigen. Da Fredericia blev nedlagt som fæstning i 1909 tillod man samtidig at bygge uden for voldene. Siden da har Fredericia gennemgået en stor udvikling, primært på grund af sin centrale placering i Syddanmark, der giver optimale betingelser for mange virksomheder. Tidligere var Fredericia Banegård en station, hvor togene ikke kørte igennem men derimod kom fra begge sider, og selv den dag i dag er Fredericia en af de vigtigste banegårde i Danmark. Fredericias byudvikling er primært sket i kraft af at mange virksomheder er flyttet til byen, hvilket har givet mange arbejdspladser. Samtidigt har der været mange offentlige arbejdspladser i byen, blandt andet hos DSB, Post Danmark og i Hæren. I dag er Fredericia en moderne handelsby med mange shoppingmuligheder.

Fredericia havde i 2011 39.716 indbyggere. Fredericia Kommune har et samlet areal på 134,36 km2. Fredericia ligger ud til Lillebælt få kilometer fra Lillebæltsbroens overgang til Jylland. De største gader i byen er Indre Ringvej, Vestre Ringvej, Egeskovvej samt Vejlvej.

 

Find kontor i Fredericia på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontor til leje i Fredericia, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Fredericia . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Fredericia herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Fredericia end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Fredericia

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Fredericia. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Fredericia der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Fredericia?

I Fredericia finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Fredericia ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Fredericia kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Fredericia?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Fredericia.

Hvor meget koster et lokale i Fredericia?

Prisen på et lokale i Fredericia afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Fredericia.