Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorfællesskab i Aabenraa

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 189584
  • Kontor
  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
Voxeværket A/S
Marcus Oxe
tlf: 70707041
mo@voxevaerket.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Kontor til leje, Aabenraa, Bjerggade

I den sydlige del af Jylland ligger Voxeværket Aabenraa på Bjerggade 4. Det er et kontorfællesskab, der har meget at byde på. Som lejer i Aabenraa er du tæt på indkøbsmuligheder, E45-motorvejen, handelspartnere i Tyskland og mødelokaler i vores andre huse tæt ved grænsen.
Vi kan sågar tilbyde ledige lokaler i vores andet kontorhotel i Aabenraa, som findes på H.P. Hanssensgade.

Kontorbygningen er desuden omgivet af grønne udendørsområder, fornuftige parkeringsforhold og gåafstand til den hyggelige havn. Her får du ro til at arbejde og et stort udvalg af muligheder.

Udover de lokale faciliteter, hører også de generelle fordele med, når du lejer i Aabenraa. Du kan for eksempel benytte alle mødelokaler i hele Danmark helt gratis, du bliver en del af et fællesskab med mange stærke tilbud og så kan du deltage i de mange kurser, salgsoplæringer og gratis rådgivning, som er en del af pakken hos Voxeværket.

Der er kun få ledige kontorer tilbage - så skynd dig at lave en lejeaftale med os!

Dette kontorlejemål, ligger på Bjerggade i Aabenraa. Aabenraa har postnummeret 6200, og ligger i kommunen Aabenraa, som ligger i Region Sydjylland. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Lignende lokaler