Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Showrooms til leje i Tilst

Du har søgt efter Showrooms til leje i Tilst.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Showrooms til leje i Tilst.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Kontor/Showroom til leje på True Møllevej, Tilst

  Lyst og venligt kontorlejemål ledigt: I udkanten af Århus ligger lejemålet kun få minutter fra E45. Lejemålet består af ca. 250 lyse og venlige kvadratmeter på 1. sal. Mulighed for god skiltni...
  • 225.000 kr. om året
  • 250 m2

Værd at vide når du søger showroom i Tilst

Området er meget gammelt, og har til forskel fra andre og nyere bydele i Århus en hyggelig landlig stemning, med gamle huse der er bevaret. Samtidig er Tilst blevet mere populært de seneste år, specielt efter megacenteret omkring Bilka blev etableret. Det betyder at Tilst er ved at bevæge sig hen mod at være en regulær del af Århus, men samtidig er kulturen impræget.

Tilst har ca. 8000 indbyggere, og er en lille by der ligger ca. 7-10 km fra Århus Centrum, i forlængelse af Århus V. Med Viborgvej der skærer midt igennem er det også nemt at komme til i bil.

 

Find showroom i Tilst på Virksomhedslokaler.dk

Søger du showroom til leje i Tilst, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige showrooms på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige showrooms til leje i Tilst . Du kan se de aktuelle showrooms til leje i Tilst herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Tilst end showroom til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye showrooms til leje i Tilst

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Tilst. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Tilst der matcher dine søgekriterier.