Agerøvej, Tilst - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Agerøvej i 8381 Tilst netop nu:

Se alle ledige lokaler i Tilst lige nu


Agerøvej ligger i Aarhus Kommune


Hvad er Tilst?

Tilst er et lille byområde i Aarhus Kommune, som ligger i det vestlige Århus. Det er en af de ældste byer i Aarhus Kommune, og det har været et populært sted at bo i mange år. Byen har et stort udvalg af butikker, restauranter og andre faciliteter, og det er også et godt sted at bo. Derudover er boligpriserne på et lavere niveau fordi man er udenfor byen, men transportmulighederne er fortsat gode indtil Århus midtby.

Tilst er også kendt for sine mange grønne områder og parker, der gør det til et godt sted at slappe af og nyde naturen. Der er også flere kulturelle arrangementer, der afholdes i Tilst, såsom koncerter, teaterforestillinger og andre kulturelle begivenheder. Derudover er der også et stort udvalg af sportsfaciliteter, herunder fodboldbaner, tennisbaner og andre sportsfaciliteter.

Lokalesøgning i Tilst

Virksomheder eller forretninger kan med fordel søge til Tilst. Byen har et stort udvalg af butikker og restauranter, og der er også mange indbyggere, venner og familier, der bor i området. Dette gør det til et godt sted at etablere en virksomhed eller forretning. Derudover er det også et godt sted at bo, da boligpriserne er lavere end i Århus midtby. Lokaler til leje, som kontorer, lager eller klinikker kan også være en mulighed, hvis man ikke er interesseret i at leje butikslokaler

Vigtige steder i Tilst

Tilst er delt på midten af Viborgvej, på den ene side har man Tilst Skolevej og på den anden Anelystvej og Skjoldhøjparken.

Hvis man fortsætter ud af Viborgvej finder man vej til Yderup og Mundelstrup. I samme område finder man knudepunkt for Østjyske Motorvej, som forbinder Jylland udenom Århus. Langs motorvejen, indenfor Tilst grænser finder man Aarhus Svæveflyveklub som er omgivet af åbne arealer præcis som resten af det vestlige Tilst.

Transport i Tilst

Tilst er godt forbundet med resten af Århus. Der er flere busser, der kører til og fra byen, og der er også togforbindelser til Århus midtby. Derudover er der også mange cykelruter, der forbinder Tilst med andre dele af Århus. Hvis man er i bil kan man let komme rundt omkring i Danmark af vejene Østjyske motorvej og Viborgvej.