Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Stubbekøbing

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Stubbekøbing.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Stubbekøbing.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen annoncer matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante udlejere i Stubbekøbing. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Stubbekøbing

Stubbekøbing er en havneby, der ligger på det nordlige Falster. Tidligere var Stubbekøbing hovedbyen i Stubbekøbing Kommune, men efter kommunalreformen i 2007 hører den nu til den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Stubbekøbing er Falsters ældste købstad, der allerede modtog sine købstadsprivilegier i 1354. Byens købstadsmiljø er blevet bevaret i en høj grad og byens centrum er primært bebygget med lave borgerhuse. Stubbekøbing har en færgerute, der om sommeren sejler til Bogø og en populær Lystbådehavn.

Stubbekøbing havde i 2011 2.298 indbyggere. Stubbekøbing ligger på det nordlige Falster og har færgeovergang til Bogø i turistsæsonen. Indfaldsvejene til byen er Alslevvej, Orevej og Nykøbingvej.

 

Find erhvervslejemål i Stubbekøbing

Leder du efter erhvervslejemål i Stubbekøbing? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Stubbekøbing , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Stubbekøbing der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Stubbekøbing  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Stubbekøbing, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Stubbekøbing

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Stubbekøbing. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Stubbekøbing der matcher dine søgekriterier.