Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslejemål i Slagelse

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Slagelse.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Mere info om erhvervslejemål i Slagelse
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Slagelse.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om erhvervslejemål i Slagelse

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Slagelse

Slagelse ligger på Sydvestsjælland og er en af de ældste byer i Danmark. Byen er samtidigt den største i Slagelse Kommune. Byen er et oplagt handelssted for hele oplandet og byens erhverv har derfor en langt større kundebase end de lidt over 30.000 indbyggere, der er i byen. Derfor har Slagelse også mange gågader og indkøbscentre. Udover handelsmulighederne i Midtbyen er Slagelse også kendt for at være hjem for gardehusarregimentet på Antvorskov Kaserne. Derudover er der flere uddannelsessteder i byen, så byen er også præget af et godt studiemiljø.

Historisk set daterer Slagelse helt tilbage til omkring år 1000, hvor Svend Normand opførte en af Danmarks første stenkirker i Slagelse. Senere kom Antvorskov Kloster til byen, hvor mange valfartede til for at blive helet af klosterets munke, hvilket gjorde den endnu mere vigtig som handelsby. I det 16. århundrede var Slagelse plaget af flere markante brænde, men blandt andet en gammel kirkelade overlevede, hvor der indtil 1804 var latinskole. Her studerede blandt andre de kendte digtere og forfattere B.S. Ingemann, Jens Baggesen og H.C. Andersen. I nyere tid satte håndboldstjernen Anja Andersen i 90’erne igen Slagelse på danmarkskortet, da hun som træner for Slagelse Dream Team vandt flere danmarksmesterskaber og tre europæiske mesterskabstitler.

Slagelse havde i 2011 et indbyggertal på 31.979. Slagelse kommunes samlede areal er 567,34 km2. Slagelse ligger tæt på Storebæltsbroen og lige ved E20, hvilket gør den til et naturligt knudepunkt på Sydvestsjælland.

 

Find erhvervslejemål i Slagelse

Leder du efter erhvervslejemål i Slagelse? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Slagelse , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Slagelse der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Slagelse  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Slagelse, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Slagelse

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Slagelse. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Slagelse der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Slagelse?

I Slagelse finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Slagelse ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Slagelse kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Slagelse?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Slagelse.

Hvor meget koster et lokale i Slagelse?

Prisen på et lokale i Slagelse afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Slagelse.