Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Lokaler til leje i Kongerslev

Se alle erhvervslokaler, erhvervslejemål og lokaler til leje i Kongerslev herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller lokale til leje i Kongerslev, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige lokaler i Kongerslev i vores database. Find dit nye lokale i Kongerslev her. God fornøjelse. Mere info om lokaler til leje i Kongerslev.

Lav en søgeagent og få besked om nye lokaler

Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående lokaler, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.

Hvad er erhvervslokaler?

Erhvervslokaler er lokaler, der er designet til at drive virksomhed eller andre erhvervsaktiviteter. Der findes mange typer erhvervslokaler, herunder kontorlokaler, butikslokaler, restaurantlokaler, værksteder til leje, lager til leje, kliniklokaler, showrooms, lokaler i kontorhotel, pladser i kontorfællesskab mv. Erhvervslokaler er ofte placeret i kommercielle områder, såsom shoppingcentre, kontorbygninger, industriområder eller havneområder.

Når man skal vælge de rigtige erhvervslokaler, er det vigtigt at overveje virksomhedens behov. Det er vigtigt at vælge lokaler, der passer til virksomhedens størrelse, budget og mål. Det er også vigtigt at vælge lokaler, der er beliggende i et område der har god adgang til offentlig transport. Når du vil finde nye erhvervslokaler til din virksomhed, så sørg for at gøre dig grundige overvejelse om, hvor mange medarbejdere, der skal arbejde i lokalerne, og hvilke faciliteter, der er nødvendige, inden du starter din søgning. På den måde kan du være sikker på, at du finder de helt rigtige erhvervslokaler, der passer til dine behov.

Det er altid en god ide at kigge efter lokaler, der er energieffektive og miljøvenlige, da dette vil spare dig for penge og hjælpe med at reducere dit virksomheds miljømæssige fodaftryk. Med de rigtige erhvervslokaler kan du skabe et optimalt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere kan yde deres bedste.

Hvad er et erhvervslejemål?

Et erhvervslejemål er et erhvervslokale til leje, hvorfra en virksomhed kan drive sin forretning. Det kan medføre en besparelse at leje et erhvervslejemål fremfor at købe lokaler til virksomheden.

Der er mange forskellige typer af erhvervslejemål, så det er vigtigt at undersøge grundigt, hvilken type erhvervslejemål der passer til virksomheden, inden du starter søgningen efter et nyt erhvervslejemål – herunder hvor mange kvadratmeter du har brug for, hvilke faciliteter der er nødvendige, hvor lokalet skal være beliggende, om lokalet er let tilgængeligt og har god adgang til offentlig transport, hvordan omgivelserne er, hvilke andre virksomheder der er i nærheden med videre.

Vær opmærksom på at der gælder andre regler for erhvervslejemål end for private lejemål. Det er derfor en god ide at få bistand med lejekontrakten fra en advokat, når du lejer et erhvervslejemål.

Lokale til leje i Kongerslev

Søger du et lejemål eller et lokale til leje i Kongerslev, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et lokale til leje i Kongerslev.

Når du leder efter et lokale til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på lokalerne. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket lokale der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et lokale i en af de dyrere områder, eller er det okay med et lokale i et mindre kendt område?

Du kan se listen med lokaler til leje i Kongerslev herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongerslev. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Kongerslev, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Kongerslev, kontor til leje i Kongerslev, lager til leje i Kongerslev, værksted til leje i Kongerslev, klinik til leje i Kongerslev, showroom til leje i Kongerslev, lokale til leje i Kongerslev, erhvervslokale til leje i Kongerslev, restaurant til leje i Kongerslev eller produktion til leje i Kongerslev. Få besked om nye lokaler til leje i Kongerslev ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du lokaler i Kongerslev

Har du brug for hjælp til at finde lokaler i Kongerslev? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter lokaler i Kongerslev. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde de perfekte lokaler i Kongerslev!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for lokaler til leje i Kongerslev. Hvor mange m2 skal lokalerne være Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Kongerslev skal beliggenheden være - skal lokalerne ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lokalet ligge på? Skal lokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal lokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter lokaler i Kongerslev

Når du søger lokaler i Kongerslev, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste lokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og lokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Kongerslev, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Kongerslev, kontor til leje i Kongerslev, lager til leje i Kongerslev, værksted til leje i Kongerslev, showroom til leje i Kongerslev, lokale til leje i Kongerslev, erhvervslokale til leje i Kongerslev, restaurant til leje i Kongerslev, produktion til leje i Kongerslev, butikslokaler til leje i Kongerslev, butikker til leje i Kongerslev, kontorlokaler til leje i Kongerslev, lagerlokaler til leje i Kongerslev, lokaler til leje i Kongerslev, værksted til leje i Kongerslev, lokaler til showroom til leje i Kongerslev, erhvervslokaler til leje i Kongerslev, restauranter til leje i Kongerslev, restaurantlokaler til leje i Kongerslev, produktionslokaler til leje i Kongerslev, butikslokaler i Kongerslev, kontorpladser i Kongerslev, kontorlokaler i Kongerslev, kontorer i Kongerslev, lagerlokaler i Kongerslev, lokale i Kongerslev, lokaler til værksted i Kongerslev, lokaler til showroom i Kongerslev, lokaler i Kongerslev, erhvervslokaler i Kongerslev, restaurantlokaler i Kongerslev, produktionslokaler i Kongerslev, erhvervslejemål i Kongerslev, klinikfællesskaber i Kongerslev, kontorfællesskaber i Kongerslev, kontorhoteller i Kongerslev, butik i Kongerslev, kontor i Kongerslev, kontorplads i Kongerslev, arbejdsplads i Kongerslev, lager i Kongerslev, lokale i Kongerslev, værksted i Kongerslev, showroom i Kongerslev, erhvervslokale i Kongerslev, restaurantlokale i Kongerslev, produktionslokale i Kongerslev, erhvervslejemål i Kongerslev, klinikfællesskab i Kongerslev, kontorfællesskab i Kongerslev, kontorhotel i Kongerslev, ledige butikslokaler i Kongerslev, ledige kontorpladser i Kongerslev, ledige kontorlokaler i Kongerslev, ledige kliniklokaler i Kongerslev, ledige kontorer i Kongerslev, ledige lagerlokaler i Kongerslev, ledige lokaler i Kongerslev, ledige lokaler til værksted i Kongerslev, ledige lokaler til showroom i Kongerslevledige erhvervslokaler i Kongerslev, ledige restaurantlokaler i Kongerslev, ledige produktionslokaler i Kongerslev, ledige erhvervslejemål i Kongerslev, ledige klinikfællesskaber i Kongerslev, ledige kontorfællesskaber i Kongerslev eller ledige kontorhoteller i Kongerslev, butikslejemål i Kongerslev, kontorlejemål i Kongerslev, kliniklejemål i Kongerslev, lagerlejemål i Kongerslev, værksted i Kongerslev, showroom i Kongerslev, lokaler i Kongerslev, erhvervslokale i Kongerslev, ledige butikslejemål i Kongerslev, restaurantlejemål i Kongerslev, butik til afståelse i Kongerslev, butikslokaler til afståelse i Kongerslev, restaurant til afståelse i Kongerslev og restaurantlokaler til afståelse i Kongerslev.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de lokaler i Kongerslev, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af lokalet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lokaler i Kongerslev og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i lokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lokalet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye lokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Lokaler til leje i Kongerslev

Søger du et lejemål eller lokaler til leje i Kongerslev, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler til leje i Kongerslev.

Når du søger lokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af lokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje lokaler, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer lokaler.

Du kan se listen med lokaler til leje i Kongerslev herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongerslev. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje i Kongerslev, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Kongerslev, butikker til leje i Kongerslev, kontorlokaler til leje i Kongerslev, lagerlokaler til leje i Kongerslev, lokaler til leje i Kongerslev, værksted til leje i Kongerslev, lokaler til showroom til leje i Kongerslev, erhvervslokaler til leje i Kongerslev, kliniklokaler til leje i Kongerslev, restauranter til leje i Kongerslev, restaurantlokaler til leje i Kongerslev eller produktionslokaler til leje i Kongerslev.

Lokaler i Kongerslev

Søger du et lejemål eller lokaler i Kongerslev, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler i Kongerslev.

Du kan se listen med lokaler i Kongerslev herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongerslev. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter lokaler i Kongerslev, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Kongerslev, hvor du gerne vil leje lokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige lokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type lokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde lokaler i Kongerslev, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Kongerslev, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Kongerslev, kontorpladser i Kongerslev, kontorlokaler i Kongerslev, kontorer i Kongerslev, kliniklokaler i Kongerslev, lagerlokaler i Kongerslev, lokaler i Kongerslev, lokaler til værksted i Kongerslev, lokaler til showroom i Kongerslev, lokaler i Kongerslev, erhvervslokaler i Kongerslev, restaurantlokaler i Kongerslev, produktionslokaler i Kongerslev, erhvervslejemål i Kongerslev, klinikfællesskaber i Kongerslev, kontorfællesskaber i Kongerslev eller kontorhoteller i Kongerslev. Få besked om nye lokaler i Kongerslev ved at lave en søgeagent.

Lokale i Kongerslev

Søger du et lejemål eller et lokale i Kongerslev, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt lokale i Kongerslev.

Du kan se listen med lokaler i Kongerslev herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongerslev. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange lokaler i Kongerslev, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige lokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dine nye lokaler i Kongerslev

Når du leder efter lokaler i Kongerslev, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de lokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Lokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Lokalets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye lokaler i Kongerslev

Når du leder efter nye lokaler i Kongerslev, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye lokaler. Placeringen af lokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Kongerslev.

Find lokaler i Kongerslev

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Kongerslev, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Kongerslev, kontor i Kongerslev, kontorplads i Kongerslev, klinik i Kongerslev, arbejdsplads i Kongerslev, lager i Kongerslev, lokale i Kongerslev, værksted i Kongerslev, showroom i Kongerslev, erhvervslokale i Kongerslev, restaurantlokale i Kongerslev, produktionslokale i Kongerslev, erhvervslejemål i Kongerslev, klinikfællesskab i Kongerslev, kontorfællesskab i Kongerslev, kontorhotel i Kongerslev. Få besked om nye lokaler i Kongerslev ved at lave en søgeagent.

Ledige lokaler i Kongerslev

Søger du et lejemål eller ledige lokaler i Kongerslev, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige lokaler i Kongerslev.

Du kan se listen med ledige lokaler i Kongerslev herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongerslev. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type ledige lokaler i Kongerslev, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Kongerslev, ledige kontorpladser i Kongerslev, ledige kontorlokaler i Kongerslev, ledige kliniklokaler i Kongerslev, ledige kontorer i Kongerslev, ledige lagerlokaler i Kongerslev, ledige lokaler i Kongerslev, ledige lokaler til værksted i Kongerslev, ledige lokaler til showroom i Kongerslev, ledige lokaler i Kongerslev, ledige erhvervslokaler i Kongerslev, ledige restaurantlokaler i Kongerslev, ledige produktionslokaler i Kongerslev, ledige erhvervslejemål i Kongerslev, ledige klinikfællesskaber i Kongerslev, ledige kontorfællesskaber i Kongerslev eller ledige kontorhoteller i Kongerslev. Få besked om ledige lokaler i Kongerslev ved at lave en søgeagent.

Erhvervslejemål i Kongerslev

Søger du et erhvervslejemål i Kongerslev, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et erhvervslejemål i Kongerslev.

Når du lejer et erhvervslejemål, skal du være opmærksom på at erhvervslejemålet kun kan bruges til erhvervsmæssige formål.

Du skal derfor sørge for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål. En erhvervslejekontrakt er en lejekontrakt, der er specifikt tilpasset erhvervslejemål. Erhvervslejekontrakten indeholder særlige vilkår og betingelser, der gælder for erhvervslejemål. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål.

Hvis du lejer et erhvervslejemål uden en gyldig erhvervslejekontrakt, kan du risikere at blive smidt ud af lejemålet.

Du kan se listen med erhvervslejemål i Kongerslev herover. Vi har samlet alle erhvervslejemål, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslejemål i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongerslev. Erhvervslejemålene varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte erhvervslejemål i Kongerslev, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslejemål i Kongerslev, kontorlejemål i Kongerslev, kliniklejemål i Kongerslev, lagerlejemål i Kongerslev, værksted i Kongerslev, showroom i Kongerslev, lokaler i Kongerslev, erhvervslokale i Kongerslev, restaurantlejemål i Kongerslev.

Erhvervslokaler i Kongerslev

Søger du erhvervslokaler i Kongerslev, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokaler i Kongerslev.

Når du leder efter erhvervslokaler i Kongerslev, skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på priserne på de enkelte lokaler. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken type lokale du søger, inden du påbegynder din søgning.

Når du har fundet et lokale, der matcher dine behov, skal du huske at få en lejekontrakt. En lejekontrakt er et vigtigt dokument, som sikrer dig som lejer, og som gør det muligt for dig at rejse krav overfor udlejer, hvis der opstår problemer med dine erhvervslokaler.

Du kan se listen med erhvervslokaler i Kongerslev herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongerslev. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler i Kongerslev ved at lave en søgeagent.

Erhvervslokale i Kongerslev

Søger du erhvervslokale i Kongerslev, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokale i Kongerslev.

Der kan være store forskelle på prisen på et erhvervslokale, alt efter hvor i Kongerslev det ligger. En anden faktor der kan have indflydelse på prisen, er størrelsen på lokalet. Derudover kan det have betydning om lokalet ligger i en ejendom med flere erhvervslokaler, eller om det er en selvstændig bygning. Når du søger efter et erhvervslokale på vores portal, kan du vælge at søge på forskellige kriterier.

Du kan se listen med erhvervslokaler i Kongerslev herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongerslev. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler i Kongerslev ved at lave en søgeagent.

Hvad er Kongerslev?

Kongerslev er en bydel i Aalborg Kommune, beliggende i det nordlige Jylland. Byen har en befolkning på omkring 2.000 indbyggere, og er en del af den smukke natur, der omgiver Aalborg. Fra Kongerslev har man kort afstand til Kattegat som ligger blot få kilometer mod øst. Kongerslev er som en stor del af andre områder i Nordjylland domineret af landbrug, og åbne arealer.

Lokalesøgning i Kongerslev

Kongerslev er et sted med massere af erhvervsinteresser. Her finder man blandt andet en masse landbrug samt Kongerslev Kalk. Derudover byder byen også på mindre men billige erhvervslejemål sammenlignet med Aalborg centrum. Man finder altså alt fra butikslokaler til leje til udlejning af kontorer i Kongerslev.

Vigtige steder i Kongerslev

Kongerslev er blandt andet hjemsted Kongerslev Skole som har adgang til fremragende udendørs aktiviteter og store sportsarealer. Derudover finder man Børnehaven Kongerslev Hurlumhejhus lige nede ad Kongensgade.

Udover faciliteter for børnefamilien er her også gang i erhvervet, særligt ved Kongerslev Kalk A/S, som er beliggende et lille stykke udenfor byen, som er et stort kalkbrud.

Byens centrum er dog centreret omkring Danmarksgade og Kongensgade, hvor man også finder diverse kommunale bygninger.

Transport i Kongerslev

Kongerslev er godt forbundet til resten af Nordjylland via vej og jernbane. Der er flere busruter, der kører gennem byen. Det er også muligt at komme til og fra Kongerslev med bil, da der er gode veje til og fra byen.

Danmarksgade, senere Komdrupvej fører en ud til Aalborgvej, som leder en hele vejen til Aalborg.

Veje med ledige erhvervslejemål i Kongerslev
Information om kommunen