Hvad er Kongerslev?

Kongerslev er en bydel i Aalborg Kommune, beliggende i det nordlige Jylland. Byen har en befolkning på omkring 2.000 indbyggere, og er en del af den smukke natur, der omgiver Aalborg. Fra Kongerslev har man kort afstand til Kattegat som ligger blot få kilometer mod øst. Kongerslev er som en stor del af andre områder i Nordjylland domineret af landbrug, og åbne arealer.

Lokalesøgning i Kongerslev

Kongerslev er et sted med massere af erhvervsinteresser. Her finder man blandt andet en masse landbrug samt Kongerslev Kalk. Derudover byder byen også på mindre men billige erhvervslejemål sammenlignet med Aalborg centrum. Man finder altså alt fra butikslokaler til leje til udlejning af kontorer i Kongerslev.

Vigtige steder i Kongerslev

Kongerslev er blandt andet hjemsted Kongerslev Skole som har adgang til fremragende udendørs aktiviteter og store sportsarealer. Derudover finder man Børnehaven Kongerslev Hurlumhejhus lige nede ad Kongensgade.

Udover faciliteter for børnefamilien er her også gang i erhvervet, særligt ved Kongerslev Kalk A/S, som er beliggende et lille stykke udenfor byen, som er et stort kalkbrud.

Byens centrum er dog centreret omkring Danmarksgade og Kongensgade, hvor man også finder diverse kommunale bygninger.

Transport i Kongerslev

Kongerslev er godt forbundet til resten af Nordjylland via vej og jernbane. Der er flere busruter, der kører gennem byen. Det er også muligt at komme til og fra Kongerslev med bil, da der er gode veje til og fra byen.

Danmarksgade, senere Komdrupvej fører en ud til Aalborgvej, som leder en hele vejen til Aalborg.