Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Lokaler til leje i Kongens Lyngby

Se alle erhvervslokaler, erhvervslejemål og lokaler til leje i Kongens Lyngby herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller lokale til leje i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige lokaler i Kongens Lyngby i vores database. Find dit nye lokale i Kongens Lyngby her. God fornøjelse. Mere info om lokaler til leje i Kongens Lyngby.

Lav en søgeagent og få besked om nye lokaler

56 lokaler fundet
1 2 3 4 >

Hvad er erhvervslokaler?

Erhvervslokaler er lokaler, der er designet til at drive virksomhed eller andre erhvervsaktiviteter. Der findes mange typer erhvervslokaler, herunder kontorlokaler, butikslokaler, restaurantlokaler, værksteder til leje, lager til leje, kliniklokaler, showrooms, lokaler i kontorhotel, pladser i kontorfællesskab mv. Erhvervslokaler er ofte placeret i kommercielle områder, såsom shoppingcentre, kontorbygninger, industriområder eller havneområder.

Når man skal vælge de rigtige erhvervslokaler, er det vigtigt at overveje virksomhedens behov. Det er vigtigt at vælge lokaler, der passer til virksomhedens størrelse, budget og mål. Det er også vigtigt at vælge lokaler, der er beliggende i et område der har god adgang til offentlig transport. Når du vil finde nye erhvervslokaler til din virksomhed, så sørg for at gøre dig grundige overvejelse om, hvor mange medarbejdere, der skal arbejde i lokalerne, og hvilke faciliteter, der er nødvendige, inden du starter din søgning. På den måde kan du være sikker på, at du finder de helt rigtige erhvervslokaler, der passer til dine behov.

Det er altid en god ide at kigge efter lokaler, der er energieffektive og miljøvenlige, da dette vil spare dig for penge og hjælpe med at reducere dit virksomheds miljømæssige fodaftryk. Med de rigtige erhvervslokaler kan du skabe et optimalt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere kan yde deres bedste.

Hvad er et erhvervslejemål?

Et erhvervslejemål er et erhvervslokale til leje, hvorfra en virksomhed kan drive sin forretning. Det kan medføre en besparelse at leje et erhvervslejemål fremfor at købe lokaler til virksomheden.

Der er mange forskellige typer af erhvervslejemål, så det er vigtigt at undersøge grundigt, hvilken type erhvervslejemål der passer til virksomheden, inden du starter søgningen efter et nyt erhvervslejemål – herunder hvor mange kvadratmeter du har brug for, hvilke faciliteter der er nødvendige, hvor lokalet skal være beliggende, om lokalet er let tilgængeligt og har god adgang til offentlig transport, hvordan omgivelserne er, hvilke andre virksomheder der er i nærheden med videre.

Vær opmærksom på at der gælder andre regler for erhvervslejemål end for private lejemål. Det er derfor en god ide at få bistand med lejekontrakten fra en advokat, når du lejer et erhvervslejemål.

Lokale til leje i Kongens Lyngby

Søger du et lejemål eller et lokale til leje i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et lokale til leje i Kongens Lyngby.

Når du leder efter et lokale til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på lokalerne. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket lokale der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et lokale i en af de dyrere områder, eller er det okay med et lokale i et mindre kendt område?

Du kan se listen med lokaler til leje i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Kongens Lyngby, kontor til leje i Kongens Lyngby, lager til leje i Kongens Lyngby, værksted til leje i Kongens Lyngby, klinik til leje i Kongens Lyngby, showroom til leje i Kongens Lyngby, lokale til leje i Kongens Lyngby, erhvervslokale til leje i Kongens Lyngby, restaurant til leje i Kongens Lyngby eller produktion til leje i Kongens Lyngby. Få besked om nye lokaler til leje i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du lokaler i Kongens Lyngby

Har du brug for hjælp til at finde lokaler i Kongens Lyngby? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter lokaler i Kongens Lyngby. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde de perfekte lokaler i Kongens Lyngby!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for lokaler til leje i Kongens Lyngby. Hvor mange m2 skal lokalerne være Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Kongens Lyngby skal beliggenheden være - skal lokalerne ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lokalet ligge på? Skal lokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal lokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter lokaler i Kongens Lyngby

Når du søger lokaler i Kongens Lyngby, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste lokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og lokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Kongens Lyngby, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Kongens Lyngby, kontor til leje i Kongens Lyngby, lager til leje i Kongens Lyngby, værksted til leje i Kongens Lyngby, showroom til leje i Kongens Lyngby, lokale til leje i Kongens Lyngby, erhvervslokale til leje i Kongens Lyngby, restaurant til leje i Kongens Lyngby, produktion til leje i Kongens Lyngby, butikslokaler til leje i Kongens Lyngby, butikker til leje i Kongens Lyngby, kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby, lagerlokaler til leje i Kongens Lyngby, lokaler til leje i Kongens Lyngby, værksted til leje i Kongens Lyngby, lokaler til showroom til leje i Kongens Lyngby, erhvervslokaler til leje i Kongens Lyngby, restauranter til leje i Kongens Lyngby, restaurantlokaler til leje i Kongens Lyngby, produktionslokaler til leje i Kongens Lyngby, butikslokaler i Kongens Lyngby, kontorpladser i Kongens Lyngby, kontorlokaler i Kongens Lyngby, kontorer i Kongens Lyngby, lagerlokaler i Kongens Lyngby, lokale i Kongens Lyngby, lokaler til værksted i Kongens Lyngby, lokaler til showroom i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, erhvervslokaler i Kongens Lyngby, restaurantlokaler i Kongens Lyngby, produktionslokaler i Kongens Lyngby, erhvervslejemål i Kongens Lyngby, klinikfællesskaber i Kongens Lyngby, kontorfællesskaber i Kongens Lyngby, kontorhoteller i Kongens Lyngby, butik i Kongens Lyngby, kontor i Kongens Lyngby, kontorplads i Kongens Lyngby, arbejdsplads i Kongens Lyngby, lager i Kongens Lyngby, lokale i Kongens Lyngby, værksted i Kongens Lyngby, showroom i Kongens Lyngby, erhvervslokale i Kongens Lyngby, restaurantlokale i Kongens Lyngby, produktionslokale i Kongens Lyngby, erhvervslejemål i Kongens Lyngby, klinikfællesskab i Kongens Lyngby, kontorfællesskab i Kongens Lyngby, kontorhotel i Kongens Lyngby, ledige butikslokaler i Kongens Lyngby, ledige kontorpladser i Kongens Lyngby, ledige kontorlokaler i Kongens Lyngby, ledige kliniklokaler i Kongens Lyngby, ledige kontorer i Kongens Lyngby, ledige lagerlokaler i Kongens Lyngby, ledige lokaler i Kongens Lyngby, ledige lokaler til værksted i Kongens Lyngby, ledige lokaler til showroom i Kongens Lyngbyledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby, ledige restaurantlokaler i Kongens Lyngby, ledige produktionslokaler i Kongens Lyngby, ledige erhvervslejemål i Kongens Lyngby, ledige klinikfællesskaber i Kongens Lyngby, ledige kontorfællesskaber i Kongens Lyngby eller ledige kontorhoteller i Kongens Lyngby, butikslejemål i Kongens Lyngby, kontorlejemål i Kongens Lyngby, kliniklejemål i Kongens Lyngby, lagerlejemål i Kongens Lyngby, værksted i Kongens Lyngby, showroom i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, erhvervslokale i Kongens Lyngby, ledige butikslejemål i Kongens Lyngby, restaurantlejemål i Kongens Lyngby, butik til afståelse i Kongens Lyngby, butikslokaler til afståelse i Kongens Lyngby, restaurant til afståelse i Kongens Lyngby og restaurantlokaler til afståelse i Kongens Lyngby.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de lokaler i Kongens Lyngby, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af lokalet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lokaler i Kongens Lyngby og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i lokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lokalet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye lokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Lokaler til leje i Kongens Lyngby

Søger du et lejemål eller lokaler til leje i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler til leje i Kongens Lyngby.

Når du søger lokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af lokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje lokaler, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer lokaler.

Du kan se listen med lokaler til leje i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Kongens Lyngby, butikker til leje i Kongens Lyngby, kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby, lagerlokaler til leje i Kongens Lyngby, lokaler til leje i Kongens Lyngby, værksted til leje i Kongens Lyngby, lokaler til showroom til leje i Kongens Lyngby, erhvervslokaler til leje i Kongens Lyngby, kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby, restauranter til leje i Kongens Lyngby, restaurantlokaler til leje i Kongens Lyngby eller produktionslokaler til leje i Kongens Lyngby.

Lokaler i Kongens Lyngby

Søger du et lejemål eller lokaler i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler i Kongens Lyngby.

Du kan se listen med lokaler i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter lokaler i Kongens Lyngby, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Kongens Lyngby, hvor du gerne vil leje lokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige lokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type lokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde lokaler i Kongens Lyngby, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Kongens Lyngby, kontorpladser i Kongens Lyngby, kontorlokaler i Kongens Lyngby, kontorer i Kongens Lyngby, kliniklokaler i Kongens Lyngby, lagerlokaler i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, lokaler til værksted i Kongens Lyngby, lokaler til showroom i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, erhvervslokaler i Kongens Lyngby, restaurantlokaler i Kongens Lyngby, produktionslokaler i Kongens Lyngby, erhvervslejemål i Kongens Lyngby, klinikfællesskaber i Kongens Lyngby, kontorfællesskaber i Kongens Lyngby eller kontorhoteller i Kongens Lyngby. Få besked om nye lokaler i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Lokale i Kongens Lyngby

Søger du et lejemål eller et lokale i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt lokale i Kongens Lyngby.

Du kan se listen med lokaler i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange lokaler i Kongens Lyngby, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige lokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dine nye lokaler i Kongens Lyngby

Når du leder efter lokaler i Kongens Lyngby, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de lokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Lokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Lokalets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye lokaler i Kongens Lyngby

Når du leder efter nye lokaler i Kongens Lyngby, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye lokaler. Placeringen af lokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Kongens Lyngby.

Find lokaler i Kongens Lyngby

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Kongens Lyngby, kontor i Kongens Lyngby, kontorplads i Kongens Lyngby, klinik i Kongens Lyngby, arbejdsplads i Kongens Lyngby, lager i Kongens Lyngby, lokale i Kongens Lyngby, værksted i Kongens Lyngby, showroom i Kongens Lyngby, erhvervslokale i Kongens Lyngby, restaurantlokale i Kongens Lyngby, produktionslokale i Kongens Lyngby, erhvervslejemål i Kongens Lyngby, klinikfællesskab i Kongens Lyngby, kontorfællesskab i Kongens Lyngby, kontorhotel i Kongens Lyngby. Få besked om nye lokaler i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Ledige lokaler i Kongens Lyngby

Søger du et lejemål eller ledige lokaler i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige lokaler i Kongens Lyngby.

Du kan se listen med ledige lokaler i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type ledige lokaler i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Kongens Lyngby, ledige kontorpladser i Kongens Lyngby, ledige kontorlokaler i Kongens Lyngby, ledige kliniklokaler i Kongens Lyngby, ledige kontorer i Kongens Lyngby, ledige lagerlokaler i Kongens Lyngby, ledige lokaler i Kongens Lyngby, ledige lokaler til værksted i Kongens Lyngby, ledige lokaler til showroom i Kongens Lyngby, ledige lokaler i Kongens Lyngby, ledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby, ledige restaurantlokaler i Kongens Lyngby, ledige produktionslokaler i Kongens Lyngby, ledige erhvervslejemål i Kongens Lyngby, ledige klinikfællesskaber i Kongens Lyngby, ledige kontorfællesskaber i Kongens Lyngby eller ledige kontorhoteller i Kongens Lyngby. Få besked om ledige lokaler i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Erhvervslejemål i Kongens Lyngby

Søger du et erhvervslejemål i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et erhvervslejemål i Kongens Lyngby.

Når du lejer et erhvervslejemål, skal du være opmærksom på at erhvervslejemålet kun kan bruges til erhvervsmæssige formål.

Du skal derfor sørge for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål. En erhvervslejekontrakt er en lejekontrakt, der er specifikt tilpasset erhvervslejemål. Erhvervslejekontrakten indeholder særlige vilkår og betingelser, der gælder for erhvervslejemål. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål.

Hvis du lejer et erhvervslejemål uden en gyldig erhvervslejekontrakt, kan du risikere at blive smidt ud af lejemålet.

Du kan se listen med erhvervslejemål i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle erhvervslejemål, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslejemål i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Erhvervslejemålene varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte erhvervslejemål i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslejemål i Kongens Lyngby, kontorlejemål i Kongens Lyngby, kliniklejemål i Kongens Lyngby, lagerlejemål i Kongens Lyngby, værksted i Kongens Lyngby, showroom i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, erhvervslokale i Kongens Lyngby, restaurantlejemål i Kongens Lyngby.

Erhvervslokaler i Kongens Lyngby

Søger du erhvervslokaler i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokaler i Kongens Lyngby.

Når du leder efter erhvervslokaler i Kongens Lyngby, skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på priserne på de enkelte lokaler. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken type lokale du søger, inden du påbegynder din søgning.

Når du har fundet et lokale, der matcher dine behov, skal du huske at få en lejekontrakt. En lejekontrakt er et vigtigt dokument, som sikrer dig som lejer, og som gør det muligt for dig at rejse krav overfor udlejer, hvis der opstår problemer med dine erhvervslokaler.

Du kan se listen med erhvervslokaler i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Erhvervslokale i Kongens Lyngby

Søger du erhvervslokale i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokale i Kongens Lyngby.

Der kan være store forskelle på prisen på et erhvervslokale, alt efter hvor i Kongens Lyngby det ligger. En anden faktor der kan have indflydelse på prisen, er størrelsen på lokalet. Derudover kan det have betydning om lokalet ligger i en ejendom med flere erhvervslokaler, eller om det er en selvstændig bygning. Når du søger efter et erhvervslokale på vores portal, kan du vælge at søge på forskellige kriterier.

Du kan se listen med erhvervslokaler i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Værd at vide når du søger lokaler til leje i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.

Veje med ledige erhvervslejemål i Kongens Lyngby
Information om kommunen